fbpx

Χριστουγεννιάτικη Ημερίδα Στίβου από την Ανατολή Νέας Ιωνίας

Αγώνες για παιδιά ως 15 ετών διεξήχθησαν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Newsroom
Χριστουγεννιάτικη Ημερίδα Στίβου

Την Κυριακή το πρωί 17 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας, με μεγάλη επιτυχία η προγραμματισμένη Χριστουγεννιάτικη Ημερίδα Στίβου.

Συμμετείχαν οι σύλλογοι Γ.Σ. Γαλατσίου «ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ», «ΕΡΜΗΣ» Ιλίου και ο διοργανωτής σύλλογος «ΑΝΑΤΟΛΗ» Νέας Ιωνίας.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλάμβανε αγωνίσματα για αγόρια και κορίτσια από την ηλικία των νηπίων μέχρι και 15 ετών.

Τα παιδιά με τις οικογένειές τους κατέφθασαν από νωρίς το πρωί για να αγωνιστούν στους επίσημους αγώνες. Οι συνοδοί – γονείς ανέβηκαν στις κερκίδες του Σταδίου για να παρακολουθήσουν «τα βλαστάρια τους» και να τα χειροκροτήσουν.

Χριστουγεννιάτικη Ημερίδα Στίβου

Το δελτίο καιρού είχε σαν πρόβλεψη συννεφιά, χαμηλές θερμοκρασίες (ειδικά το πρωί), με ήπιους βόρειους ανέμους.

«Επεσε» όμως αρκετά έξω. Οι άνεμοι ήταν μεν βόρειοι, αλλά πολύ ισχυροί, μέχρι του σημείου να ρίχνουν κάτω επανειλημμένα τα εμπόδια του αγωνίσματος 60μ. με εμπόδια, αλλά ακόμη και την εγκατάσταση της μεγαφωνικής!

Δεν έφταναν μόνο αυτά, σε κάποια στιγμή άρχισε και το χιονόνερο, που δυνάμωνε όσο περνούσε η ώρα. Ολα τα ανωτέρω δεν μπόρεσαν να μειώσουν στο ελάχιστο την εξέλιξη των αγωνισμάτων, την επιτυχία τους και να τηρηθεί απόλυτα το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Οι προπονήτριες και οι προπονητές, όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, οι αθλητές και οι αθλήτριες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ της μεγαλύτερης ηλικίας και αρκετά μέλη του Συλλόγου μας, ήταν παρόντα και πρόσφεραν εθελοντικά στον κάθε τομέα που είχε ορίσει ο διοργανωτής Σύλλογός μας. Βοήθεια προσέφεραν και οι προπονητές των φιλοξενούμενων Συλλόγων.

Χριστουγεννιάτικη Ημερίδα Στίβου

Παρών όμως στη φετινή Χριστουγεννιάτικη Ημερίδα ήταν και ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, με τη σύζυγό του, που άλλαξαν το δρομολόγιό τους και πέρασαν από το Δημοτικό Στάδιο, για να προσφέρουν δώρα σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στους αγώνες. Αλλά τα περίεργα «ξωτικά», τα καλικατζαράκια, είχαν αρπάξει τα δώρα από τον Αγιο Βασίλη και λίγο έλειψε να μείνουν τα παιδιά χωρίς δώρα. Ο Αγιος Βασίλης όμως με την πείρα που διαθέτει «έπεισε» τα καλικατζαράκια και έφεραν πίσω τα δώρα και όλη η τελετή προχώρησε όπως την είχε υπολογίσει ο Σύλλογός μας.

Τα αγωνίσματα περιλάμβαναν: 60μ., 60μ. με εμπόδια, 150μ., 600μ., άλμα σε μήκος, VORTEX και παιχνίδια νηπίων, για τις κατηγορίες: νηπίων, για όλες τις τάξεις του Δημοτικού, για τις τάξεις του Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου. Οι συμμετοχές στα αγωνίσματα ξεπέρασαν τις 300.

Χριστουγεννιάτικη Ημερίδα Στίβου


 
 

Τηρήθηκαν όλοι οι επίσημοι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ. Τα τρία πρώτα παιδιά κάθε αγωνίσματος βραβεύτηκαν ιδιαίτερα με μετάλλια. Ολα τα παιδιά έλαβαν ένα αναμνηστικό δίπλωμα και τα δώρα του διοργανωτή Συλλόγου μας, που επιμελήθηκε και φιλοτέχνησε το μέλος του Δ.Σ. κα Μαρία Παζαροπούλου.

Τα δώρα ήταν τα παραδοσιακά μελομακάρονα και σοκολατάκια μέσα σε ειδική συσκευασία και ειδικά χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα αναμνηστικά επάνω σε ξύλο, με τις πολλές ευχές του Συλλόγου μας. Τα αναλυτικά αποτελέσματα καθώς και φωτογραφίες της διοργάνωσης θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

Υπενθυμίζεται ότι φωτογραφίες των παιδιών της ΑΝΑΤΟΛΗΣ θα αποτελέσουν θέματα των σελίδων του ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ του 2024, το οποίο θα μπορέσουν να προμηθευτούν όλα τα παιδιά και οι φίλοι του Συλλόγου.

Χριστουγεννιάτικη Ημερίδα Στίβου

Τις απονομές έκαναν ο Αγ. Βασίλης (Αντώνης Καρανικόλας), η σύζυγός του (Μαρία Παζαροπούλου), ο Αντιδήμαρχος Ν. Ιωνίας Ψηφιακής Πολιτικής κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων, οι προπονητές, καθώς και εθελοντές των αγώνων.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία αυτή η ημερίδα των πολλών εκπλήξεων και με τα συγχαρητήρια και τις ευχές όλων δόθηκε ραντεβού για την επόμενη αθλητική συνάντηση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συγχαίρει όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στους αγώνες. Ιδιαίτερα συγχαίρει τους νικητές και τις νικήτριες. Ευχαριστεί τους γονείς και τους συγγενείς όλων των παιδιών, που με υπομονή παρακολούθησαν όλα τα αγωνίσματα, παρά το κρύο και το χιονόνερο, χειροκροτώντας όλα τα παιδιά.

Κλείνοντας, το ΔΣ εύχεται ΚAΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, με ΥΓΕΙΑ και ΕΙΡΗΝΗ η νέα χρονιά το 2024.

Με τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ευάγ. Βασιλείου
Ο Γενικός Γραμματέας Νικ. Κοντουδάκης

 

 

Δημοφιλη Αρθρα