Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

                                      Το free press περιοδικό iRun …and i am free!

                          σας προσκαλεί στην επόμενη (18η) έκδοση του Μαρτίου 2019

Το μηνιαίο περιοδικό που συντροφεύει τον αθλητή στους αγώνες του, τον αθλούμενο στις προπονήσεις και στις εξορμήσεις του και όλους όσους έχουν βάλει την άσκηση και τον αθλητισμό στη ζωή τους, έρχεται ακόμα πιο ανανεωμένο για να διανεμηθεί free! μεν, αλλά στοχευμένα δε, και να εξαντληθεί! (τιράζ Α’ έκδοσης Μαρτίου 15.000 τεύχη)

Ο Μάρτιος φυσικά είναι ο μήνας που μας φέρνει τον ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 2019, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, στο κέντρο της Αθήνας, και αναμένεται να υποδεχθεί πάνω από 25.000 δρομείς όλων των ηλικιών.

Λίγες μόνο ημέρες νωρίτερα (από τις 14 έως 16 Μαρτίου 2019), θα λάβει χώρα το εκθεσιακό γεγονός που έχει γίνει θεσμός, η ATHENS HALF MARATHON EXPO, φέτος στο υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.

Η Έκθεση που εκτός της βέβαιης παρουσίας των 20.000 και πάνω δρομέων οι οποίοι θα εγγραφούν ή θα λάβουν τα race packs της συμμετοχής τους, αναμένεται να υποδεχτεί περισσότερους από 40.000 καταναλωτές του πιο ενεργού και δυναμικού αγοραστικά κοινού στην Ελλάδα! Μην ξεχνάμε ότι η έκθεση είναι ελεύθερης προσέλευσης για το κοινό!

Το iRun λοιπόν, συμμετέχει και φέτος με δικό του περίπτερο σε αυτό το σπουδαίο εκθεσιακό γεγονός, το οποίο θα πλαισιώσει με σίγουρη επιτυχία τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Το τεύχος 18 (Μαρτίου 2019) θα διανεμηθεί το τριήμερο της Έκθεσης και αναμένεται να εξαντληθεί! (περσινός στόχος διανομής που σχεδόν επετεύχθη τα 12.000 τεύχη)

Σας προσκαλούμε να λάβετε θέση μέσω των σελίδων του για την προβολή, επικοινωνία και διεύρυνση του πελατολογίου της επιχείρησής σας.

Γιατί αξίζει η διαφημιστική προβολή σας στο iRun;

  • Είναι το μοναδικό μηνιαίο free press έντυπο για το running, το ποδήλατο και το τρίαθλο μεγάλου σταθερού τιράζ ( 10.000 τεύχη ετήσιος μ.ο. )
  • Η αναγνωσιμότητά του πολλαπλασιάζεται όταν αποδεδειγμένα διαβάζεται και από τους συνοδούς των αθλουμένων που το προμηθεύονται
  • Η πολυδιάστατη θεματολογία του «αγγίζει» όχι μόνο τον συνειδητοποιημένο αθλητή, αλλά και τον αθλούμενο που θέλει να βάλει την άσκηση στον τρόπο ζωής του
  • Σημαντική παρουσία και διανομή του περιοδικού από το δικό του περίπτερο στην ATHENS ΗALF MARATHON EXPO 2019
  • 35 Σταθερά σημεία διανομής που συνεχώς αυξάνονται, αναλυτικά στο: irunmag.gr/dianomi/

 

 

Το νέο μηνιαίο free press περιοδικό για το τρέξιμο, έχει στόχο να διαβάζεται από όσους το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους που ζουν με αυτό και το λατρεύουν! Είτε είναι αθλητές, είτε είναι ερασιτέχνες ή εραστές του αθλήματος, αλλά και όσους ασχολούνται γενικότερα με τις outdoor δραστηριότητες.

Γι΄αυτό και διανέμεται ελεύθερα (free) και «τρέχει» μαζί τους σε αγώνες και διάφορα αθλητικά events. To συνολικό τιράζ του κάθε μήνα φτάνει τα 10.000 τεύχη (ξεκίνησε με 5.000 το 1ο τεύχος), διανέμεται ήδη σε επιλεγμένα σημεία, αλλά και σε όλους τους μεγάλους αγώνες που προαναγγέλλονται είτε στο περιοδικό είτε μέσω των social media.

Έχει αφιερώματα σε μεγάλους αγώνες, προαναγγελίες επόμενων, συνεντεύξεις αθλητών και διοργανωτών, μόνιμες στήλες (διατροφή, αθλητιατρική, άσκηση, προορισμός, gadgets, αγορά εξοπλισμού, καλεντάρι) αλλά και συγκριτικά τεστ δρομικού εξοπλισμού.

Αν σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσετε κάποιο προϊόν ή υπηρεσία, στείλτε μας το προϊόν/πρότασή σας, μαζί με φωτογραφία και Δελτίο Τύπου.

Σε περίπτωση που προτιμάτε διαφημιστική καταχώριση ή κάποια ειδική συνεργασία, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να σας αποσταλούν οι σχετικές και αναλυτικές προτάσεις μας.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Ολυμπία Δουβάρα

Τ: 216 900 3045
M: 694 764 6598

You don't have permission to register