Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

                                      Το free press περιοδικό iRun …and i am free!

                          σας προσκαλεί στην επόμενη (24η) έκδοση του Νοεμβρίου 2019

Το μηνιαίο περιοδικό που συντροφεύει τον αθλητή στους αγώνες του, τον αθλούμενο στις προπονήσεις και στις εξορμήσεις του και όλους όσους έχουν βάλει την άσκηση και τον αθλητισμό στη ζωή τους, έρχεται με πολλά ρεπορτάζ για να διανεμηθεί free! μεν, αλλά στοχευμένα δε, και να εξαντληθεί στην μεγαλύτερη έκθεση αθλητισμού, την “ERGO MARATHON EXPO 2019” (τιράζ Α’ έκδοσης Νοεμβρίου 12.000 τεύχη)

Το iRun περιμένει τους φίλους δρομείς και αναγνώστες του στο περίπτερο 75, σε αυτό το σπουδαίο εκθεσιακό γεγονός, το οποίο θα πλαισιώσει με σίγουρη επιτυχία τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Το τεύχος 24 (Νοέμβριος 2019) θα διανέμεται όλες τις μέρες της Έκθεσης και αναμένεται και πάλι να εξαντληθεί!

Καλωσορίζουμε όσες εταιρείες επιθυμούν να λάβουν θέση μέσα στις σελίδες του για την προβολή, την επικοινωνία και τη διεύρυνση του πελατολογίου τους.

Γιατί αξίζει η διαφημιστική προβολή στο iRun;

  • Είναι το μοναδικό μηνιαίο free press έντυπο για το running, το ποδήλατο και το τρίαθλο μεγάλου σταθερού τιράζ (10.000 τεύχη ανά μήνα, ο ετήσιος μ.ο.)
  • Η αναγνωσιμότητά του πολλαπλασιάζεται όταν αποδεδειγμένα διαβάζεται και από τους συνοδούς των αθλουμένων που το προμηθεύονται
  • Η πολυδιάστατη θεματολογία του “αγγίζει” όχι μόνο τον συνειδητοποιημένο αθλητή, αλλά και τον αθλούμενο που θέλει να βάλει την άσκηση στον τρόπο ζωής του
  • Σημαντική παρουσία και διανομή του περιοδικού από δικό του περίπτερο στις εκθέσεις του Μαραθωνίου και του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας
  • 40 σημεία διανομής που συνεχώς αυξάνονται, αναλυτικά στο: irunmag.gr/dianomi/

 

 

Το νέο μηνιαίο free press περιοδικό για το τρέξιμο, έχει στόχο να διαβάζεται από όσους το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους που ζουν με αυτό και το λατρεύουν! Είτε είναι αθλητές, είτε είναι ερασιτέχνες ή εραστές του αθλήματος, αλλά και όσους ασχολούνται γενικότερα με τις outdoor δραστηριότητες.

Γι΄αυτό και διανέμεται ελεύθερα (free) και “τρέχει” μαζί τους σε αγώνες και διάφορα αθλητικά events. To συνολικό τιράζ του κάθε μήνα φτάνει τα 10.000 τεύχη (ξεκίνησε με 5.000 το 1ο τεύχος), διανέμεται ήδη σε επιλεγμένα σημεία, αλλά και σε όλους τους μεγάλους αγώνες που προαναγγέλλονται είτε στο περιοδικό είτε μέσω των social media.

Έχει αφιερώματα σε μεγάλους αγώνες, προαναγγελίες επόμενων, συνεντεύξεις αθλητών και διοργανωτών, μόνιμες στήλες (διατροφή, αθλητιατρική, άσκηση, προορισμός, gadgets, αγορά εξοπλισμού, καλεντάρι) αλλά και συγκριτικά τεστ δρομικού εξοπλισμού.

Αν σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσετε κάποιο προϊόν ή υπηρεσία, στείλτε μας το προϊόν/πρότασή σας, μαζί με φωτογραφία και Δελτίο Τύπου.

Σε περίπτωση που προτιμάτε διαφημιστική καταχώριση ή κάποια ειδική συνεργασία, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να σας αποσταλούν οι σχετικές και αναλυτικές προτάσεις μας.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Ολυμπία Δουβάρα

Τ: 216 900 3045

You don't have permission to register
X