fbpx

adidas x Cosmos Sport: “Κάθε σώμα είναι ένα μοναδικό έργο τέχνης”

Newsroom
adidas x Cosmos Sport

Αυτό είναι το όμορφο μήνυμα που περνάει η adidas σε συνεργασία με το Cosmos Sport προς τις γυναίκες

Φέτος, η adidas ορμώμενη από το μήνυμα του Impossible Is Nothing ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη δέσμευσή της προς τις γυναίκες: να σταθεί δίπλα τους και να τις υποστηρίξει, βοηθώντας τες να καταρρίψουν κάθε εμπόδιο, κάνοντας το αδύνατο δυνατό, με στόχο να εμπνεύσουν και τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

 

adidas x Cosmos Sport

 

Ως αρχή αυτής της δέσμευσης, η adidas πρόσφατα λάνσαρε τη νέα συλλογή αθλητικών bra που αποτελείται από 43 νέα στυλ, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των γυναικών όσον αφορά τα αθλητικά ρούχα.

 

adidas x Cosmos Sport

 

Μετά από μελέτες, έρευνες και πολλές δοκιμές το brand επαναπροσδιόρισε και επανασχεδίασε τη συλλογή αθλητικών bra, δίνοντας την ευκαιρία στις γυναίκες να αθληθούν πιο άνετα, έχοντας περισσότερη αυτοπεποίθηση στις κινήσεις τους. Βασικό μήνυμα της καμπάνιας αυτής είναι το Support is everything, αφού σύμφωνα με μελέτες η ανεπαρκής στήριξη του γυναικείου στήθους μπορεί να προκαλέσει επιπτώσεις στην απόδοση των γυναικών κατά την άθληση, ακόμα και βλάβες στο στήθος. Η adidas μέσα από τη νέα αυτή σειρά παρέχει σωστή στήριξη σε όλες τις γυναίκες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιλέξουν, μέσα από μια ευρεία γκάμα το αθλητικό bra που τους ταιριάζει απόλυτα σε σχέση με το μέγεθος, αλλά και και το είδος δραστηριότητάς τους.

 

adidas x Cosmos Sport

 

Θέλοντας να διαδώσει το μήνυμα του Support is everything, το brand οργάνωσε μια πολύ ξεχωριστή ενέργεια μαζί με το συνεργάτη του Cosmos Sport. Τρία εντελώς διαφορετικά κορίτσια, με ποικίλες ανάγκες βάσει των δραστηριοτήτων τους, πρωταγωνίστησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια: η Κατερίνα Πεφτίτση, plus size model με ανάγκες στήριξης για studio προγράμματα όπως yoga και Pilates, η Παρασκευή Κερασιώτη, μοντέλο που ακολουθεί καθημερινό πρόγραμμα training και η Ελένη Πόλακ, αθλήτρια άλματος επί κοντώ με αυξημένες απαιτήσεις στήριξης κατα τη διάρκεια των προπονήσεών της. Τα τρία κορίτσια φωτογραφήθηκαν εν δράσει, δείχνοντας πως για κάθε γυναίκα υπαρχει το ιδανικό αθλητικό bra.

 

adidas x Cosmos Sport

 

Δύο από τις πρωταγωνίστριες, οι Κατερίνα Πεφτίτση και Παρασκευή Κερασιώτη πήραν μέρος και σε μια ακόμη μοναδική διαδικασία, όπου δημιουργήθηκε torso από το καλούπι του σώματός τους από την καλλιτέχνιδα Νάσια Παυλίδου στο studio κεραμεικής Sealed Earth. Το torso χρησιμοποιήθηκε για να αναδείξει τα αθλητικά bras της συλλογής στην κεντρική βιτρίνα του Cosmos Sport flagship store στην οδό Ερμού. Μέσα από αυτή την κίνηση, adidas και Cosmos Sport θέλησαν να επισημάνουν πως κάθε σώμα είναι ενα μοναδικό έργο τέχνης και του αξίζει πάντοτε η σωστή στήριξη!

 

adidas x Cosmos Sport

Νάσια Παυλίδου, Κατερίνα Πεφτίτση και Παρασκευή Κερασιώτη

 

Η αποκάλυψη της βιτρίνας έγινε την Ημέρα της Γυναίκας, 8 Μαρτίου, σε μια πολύ όμορφη συγκέντρωση όπου εκπρόσωποι των media και fans του brand, παρευρέθηκαν για να θαυμάσουν από κοντά αυτήν την πρωτότυπη κίνηση και να δείξουν μέσα από την παρουσία τους πως οτιδήποτε αφορά τη στήριξη προς τις γυναίκες, περνάει ένα ηχηρό μήνυμα και είμαστε όλοι εδώ για να το ενδυναμώσουμε!

 

adidas x Cosmos Sport

 

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, οι παρευρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τις πρωταγωνίστριες της ενέργειας και να ακούσουν τις εμπειρίες που αποκόμμισαν μέσα από αυτό το μοναδικό ταξίδι, καθώς και να πάρουν μέρος στο δικό τους bra fitting για να βρούν την κατάλληλη στήριξη για τις ίδιες. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε ένα Women’s Power Training Session, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον τελευταίο όροφο του καταστήματος Cosmos Sport, στην Ερμού.

 

Η συλλογή αθλητικών bra είναι διαθέσιμη στο adidas.gr, στα καταστήματα adidas, καθώς και στο Cosmos Sport.

Δημοφιλη Αρθρα