fbpx

Slim Cool: Ο επαναστατικός και κομψός ψύκτης νερού για κάθε σπίτι και μικρό επαγγελματικό χώρο!

iRun

Τα τελευταία χρόνια, οι ψύκτες εμφιαλωμένου νερού, βρίσκονται σε κάθε χώρο που επισκεπτόμαστε, από μικρά καταστήματα έως Τράπεζες, Δημόσιες υπηρεσίες, Νοσοκομεία και Εταιρείες. Απόλυτα λογικό, αφού δίνουν τη δυνατότητα να πίνεις νερό εύκολα, οπουδήποτε.

 

Τι συμβαίνει όμως στα σπίτια, όπου η ανάγκη για εύκολη πρόσβαση σε εμφιαλωμένο, υγιεινό και δροσερό νερό είναι επίσης απαραίτητη;

Έχουμε βρεθεί πολλές φορές στη δυσάρεστη θέση να θέλουμε να πιούμε ένα ποτήρι δροσερό νερό, αλλά το μπουκάλι στο ψυγείο να είναι άδειο και πολλές περισσότερες να μας έχουν τελειώσει τα εμφιαλωμένα που με πολύ κόπο κουβαλάμε από το Μάρκετ.

Η σκέψη για ψύκτη στο σπίτι που θα μας έλυνε το πρόβλημα, έχει περάσει σίγουρα από το μυαλό μας, αλλά πιθανοί λόγοι μας αναγκάζουν να αναβάλλουμε ή να απορρίψουμε την ιδέα πριν καλά καλά την εξετάσουμε. Πόσες φορές σκεφτήκαμε, μα που να τον τοποθετήσω μέσα στο σπίτι; δεν θα έχω χώρο, και άλλες πόσες φορές αναρωτηθήκαμε, με το νερό του ψύκτη τι γίνεται; μας το φέρνει η εταιρία σπίτι;

Μήπως όμως τελικά οι εταιρίες του χώρου να έχουν να μας προτείνουν λύση? Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε εμείς την έρευνα και να σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα.

Και βρήκαμε τον πιο σύγχρονο ψύκτη, υψηλής αισθητικής, βραβευμένο για το design του και φυσικά με το ιδανικό για το σπίτι μεγεθος, τον SLIMCOOL. Tο νέο μοντέλο ψύκτη της EBAC, της γνωστής Αγγλικής εταιρείας, που αντιπροσωπεύεται από τη Rainbow Waters, έχει κατακλύσει ήδη το χώρο των σπιτιών σε όλη την Ευρώπη, πλέον έχει έρθει και στην Ελλάδα!

Όπως όλοι οι ψύκτες της εταιρείας Rainbow Waters και ο SLIMCOOL απολυμαίνεται 100% με το μοναδικό, επαναστατικό τρόπο της αντικατάστασης όλων των εσωτερικών μερών του με καινούργια, απολυμασμένα, κάθε 6 μήνες, για 100% υγιεινό νερό.


 
 

Επιπλέον ευκολία, ο ψύκτης παρέχεται με φιάλες 11λιτρες, επαναγεμιζόμενες, με ενσωματωμένο χερούλι, για να τοποθετούνται πιο εύκολα στον ψύκτη, από όλα τα μέλη της οικογένειας.

Σύμφωνα επίσης με στελέχη της Rainbow Waters, η διαδρομή των φιαλών είναι πλήρως ελεγχόμενη, καθώς οι φιάλες παραλαμβάνονται από την εταιρεία, εμφιαλώνονται και όταν πλέον κάνουν τον κύκλο της ζωής τους, ανακυκλώνονται πλήρως χωρίς να πηγαίνει τίποτα στο περιβάλλον.

 

Δείτε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της εταιρείας και πόσο όγκο πλαστικού έχει ήδη ανακυκλώσει.

 

Το νερό και στη συσκευασία της 11λιτρης φιάλης με χερούλι, είναι το γνωστό σε όλους μας ΔΙΩΝΗ, που εμφιαλώνεται στην πηγή, στα ορεινά της Ηπείρου, βρίσκεται σε περιοχή που έχει κηρυχθεί ως «Προστατευόμενη Περιοχή Πόσιμου Νερού με σκοπό την ανθρώπινη κατανάλωση» σύμφωνα με απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Υδάτων. Έχει συνεχείς βραβεύσεις σε Διεθνείς διαγωνισμούς, βραβευμένο ως το 5ο καλύτερο νερό στον κόσμο.

Ακόμα μια φορά, η μεγαλύτερη εταιρία στο χώρο των ψυκτών και εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα και η τρίτη στην Ευρώπη, η Rainbow Waters, προχωρά σε μια μεγάλη επένδυση σε ψύκτες, αφουγκραζόμενη την ανάγκη για νερό στο σπίτι με ψύκτη, αλλά και σε επέκταση και αναπροσαρμογή του δικτύου διανομής της, με την απόκτηση επιπλέον φορτηγών, για να είναι δίπλα και στον οικιακό καταναλωτή.

Δημοφιλη Αρθρα