fbpx

TECHNOGYM Greece: Νέα Εμπειρία Fitness και Ευεξίας στον Άλιμο

Σημείο αναφοράς στην αγορά του fitness και της ευεξίας ο νέος χώρος της Technogym στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 77

iRun
Technogym Αλιμος εγκαίνια

Το κορυφαίο brand εξοπλισμού και ψηφιακών λύσεων στην αγορά του fitness και της ευεξίας παρουσιάζει το νέο σημείο παρουσίας του στην Ελλάδα, που θα προσφέρει σε επαγγελματίες και ιδιώτες τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία TECHNOGYM.

Η TECHNOGYM ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τα εγκαίνια του ολοκαίνουριου χώρου της στην Αττική, του πρώτου στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 77 στον Άλιμο και έχει σχεδιαστεί για να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους τους πελάτες, συνεργάτες και φίλους της Technogym. Ένας χώρος άνω των 650 τ.μ., που προσφέρει τη δυνατότητα επαφής με το οικοσύστημα της Technogym, που αποτελείται από smart connected εξοπλισμό, ψηφιακές υπηρεσίες, on-demand προπονητικές εμπειρίες και εφαρμογές που επιτρέπουν σε κάθε χρήστη να έχει πρόσβαση σε μια απόλυτα εξατομικευμένη προπονητική εμπειρία οποτεδήποτε και οπουδήποτε: στο σπίτι, στο γυμναστήριο, εν κινήσει.

Technogym Greece Αλιμος

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, όπου διακεκριμένοι καλεσμένοι από διάφορους τομείς (πελάτες της Technogym, κορυφαίοι αθλητές και προπονητές, καθώς και εκπρόσωποι του Δήμου, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και του επιχειρηματικού κόσμου) είχαν την ευκαιρία για μια πρώτη ματιά σε όλα όσα έχει να προσφέρει αυτός ο εξαιρετικός νέος χώρος.

Technogym εγκαίνια

Η ιδιοκτησία και τα στελέχη του Ομίλου Φάις μαζί με τα στελέχη της Technogym Ιταλίας

Για τον ιδιώτη πελάτη, η Technogym Greece είναι ο ιδανικός προορισμός για να γνωρίσει τα καλύτερα προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες για άσκηση στο σπίτι. Οι τελικοί χρήστες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε έμπειρους προσωπικούς γυμναστές και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, για εξατομικευμένα σχέδια οικιακού γυμναστηρίου και συμβουλές, ενώ θα έχουν την ευκαιρία και να δοκιμάσουν τα προϊόντα. Είτε ο στόχος είναι η άσκηση -όπως το τρέξιμο, η ποδηλασία ή η προετοιμασία για τρίαθλο- είτε η απώλεια βάρους, η υγεία και η πρόληψη, είτε απλά η διατήρηση της φυσικής κατάστασης και η διασκέδαση, η Technogym είναι το μοναδικό brand που μπορεί να προσφέρει το Precision Training, μια πλήρως εξατομικευμένη εμπειρία προπόνησης με βάση τις ατομικές ανάγκες, τις προτιμήσεις και τους στόχους κάθε ασκούμενης ή ασκούμενου. Η Technogym διαθέτει μια προσεγμένη επιλογή smart connected εξοπλισμού, ψηφιακών υπηρεσιών και on-demand προγραμμάτων προπόνησης για κάθε ανάγκη.

Technogym Greece νέος χώρος

Technogym fitness

Οι trainers της Technogym Greece

Για τους trainers και τους επαγγελματίες του κλάδου, το κτίριο είναι διαθέσιμο για συναντήσεις, συμβουλευτικές υπηρεσίες και καθοδήγηση σχετικά με όλες τις λύσεις για τις σχετικές επιχειρήσεις -γυμναστήρια και αθλητικά κέντρα, χώρους φιλοξενίας, υγείας, ή αποκατάστασης. Η Technogym Greece θα φιλοξενήσει επίσης σεμινάρια και εκπαιδευτικές δραστηριότητες αφιερωμένες σε όλους τους φορείς του κλάδου για ό,τι νέο στον αθλητισμό, την ευεξία και τη γυμναστική, από τις ψηφιακές τεχνολογίες του οικοσυστήματος Technogym έως τις πιο πρόσφατες λύσεις προπόνησης ή τα προϊόντα που επιλέγουν οι καλύτερες ομάδες και αθλητές.

Technogym εγκαίνια

• Αθλητικός κόσμος από όλα τα σπορ στα εγκαίνια της Technogym Greece. Αριστερά οι Χριστίνα Παπαδοπούλου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Αναστασία Τσουρουκτζή. Πάνω δεξιά οι Πάνος Ρέτσος, και Θανάσης Ανδρούτσος με τον Χρήστο Παχιουδάκη του Ομίλου Φάις. Κάτω δεξιά οι Γεράσιμος Λιγνός, Γρηγόρης Σουβατζόγλου, Θανάσης Πρωτοψάλτης με τον Κώστα Νούσια (Group Marketing Director του Ομίλου Φάις).
Technogym εγκαίνια

Κώστας Νούσιας, Φώτης Τζότζος, Junior Rush, Νίκος Τζότζος, Χρήστος Παχιουδάκης, Aldo Κεραμάς, Γιάννης Νυφαντόπουλος, Φάνης Γώγουλος


 
 

Η Technogym είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στον κλάδο της ευεξίας, με προϊόντα που διακρίνονται από τον καινοτόμο ιταλικό σχεδιασμό, την τεχνολογία αιχμής, την υψηλή ποιότητα και την ευκολία στη χρήση, τα οποία βρίσκονται στα κορυφαία γυμναστήρια, ιδιωτικά club, ξενοδοχεία και πολυτελείς κατοικίες σε όλο τον κόσμο.

Ως η επιλογή των κορυφαίων αθλητών και αθλητικών ομάδων του κόσμου, καθώς και ο Επίσημος Προμηθευτής των Ολυμπιακών Αγώνων από το 2000, η Technogym ξεχωρίζει επίσης για τις συνεργασίες με αναγνωρισμένους και βραβευμένους με το βραβείο Archistar σχεδιαστές, όπως ο Antonio Citterio. Στο επίκεντρο βρίσκεται η έννοια της Ευεξίας – η Technogym έχει δεσμευτεί να προωθεί την τακτική άσκηση, την ισορροπημένη διατροφή και τη θετική ψυχική προσέγγιση – που μεταφράζεται σε όλα όσα κάνει η εταιρεία, από τα προϊόντα μέχρι τις ψηφιακές υπηρεσίες γυμναστικής και το interior design.

Technogym Αλιμος

TECHNOGYM Greece

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 – 18:00

Λεωφ. Ποσειδώνος 77, 17455 Άλιμος

Περισσότερες πληροφορίες στο 2111-088-596 ή το technogym@faisgroup.gr

Technogym Greece νέος χώρος


Technogym

Η Technogym, που ιδρύθηκε το 1983, είναι ένα global brand με ηγετική παρουσία στον τομέα της γυμναστικής, της ευεξίας, του αθλητισμού και της υγείας. Η Technogym παρέχει ένα πλήρες οικοσύστημα που αποτελείται από smart connected όργανα γυμναστικής, ψηφιακές υπηρεσίες και εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Χάρη στην πλατφόρμα Mywellness Cloud Platform οι αθλούμενοι μπορούν να συνδεθούν με την προσωπική τους προπονητική εμπειρία οπουδήποτε, τόσο στον εξοπλισμό Technogym όσο και σε κινητές συσκευές. Με περισσότερους από 2.500 υπαλλήλους, η Technogym έχει παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες. Περισσότερα από 85.000 κέντρα ευεξίας και 400.000 κατοικίες στον κόσμο είναι εξοπλισμένα με την Technogym. Η Technogym είναι Επίσημος Προμηθευτής των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 για ένατη συνεχόμενη φορά, μετά το Σίδνεϊ 2000, την Αθήνα 2004, το Τορίνο 2006, το Πεκίνο 2008, το Λονδίνο 2012, το Ρίο 2016, την Πιονγκτσάνγκ 2018 και το Τόκιο 2020.

Δημοφιλη Αρθρα