fbpx

Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

UA FLOW VELOCITI WIND: Το πιο γρήγορο δρομικό παπούτσι που έχει φτιάξει ποτέ η UNDER ARMOUR

Απαιτήθηκαν πάνω από 170.000 χιλιόμετρα σε δοκιμές για να υλοποιηθεί το νέο UA Flow Velociti Wind, η νέα τεχνολογική δημιουργία της UNDER ARMOUR. Με έναν ανατρεπτικό σχεδιασμό και σύστημα απορρόφησης all-in-one που εξαλείφει την εξωτερική σόλα από καουτσούκ, το νέο παπούτσι ταχύτητας της Under Armour καταφέρνει να ξεπερνάει κάθε εμπόδιο!

Under Armour FLOW Velocity

Με κύρια επιρροή από elite run athletes, η UNDER ARMOUR είναι πάντα στην αναζήτηση για καινοτόμες τεχνολογίες που θα κάνουν τους αθλητές να γίνουν ακόμα καλύτεροι σε αυτό που κάνουν. Με αφορμή όλα τα παραπάνω και το γεγονός ότι το τρέξιμο από μόνο του σαν άθλημα είναι πολύ απαιτητικό και το κάθε δευτερόλεπτο μετράει, η ομάδα της UA, προσπάθησε να δημιουργήσει ένα ελαφρύ αλλά παράλληλα υποστηρικτικό παπούτσι που θα απευθυνόταν σε elite runners και θα μπορούσε να τους καλύψει ακόμα και στις πιο απαιτητικές τους προπονήσεις. Το ερώτημα ήταν απλό: πώς μπορούμε να φτιάξουμε ένα παπούτσι ταχύτητας και ταυτόχρονα να ξεπερνάει κάθε εμπόδιο; Αν αφαιρέσουμε το πιο βαρύ κομμάτι του παπουτσιού, δηλαδή την εξωτερική σόλα, πώς θα μπορούσαμε να μην θυσιάσουμε την αντοχή ή την πρόσφυση;

Ύστερα από 3 χρόνια έρευνας, με πάνω από 17 δοκιμές σε εναλλακτικές πρώτες ύλες, αλλεπάλληλες εργαστηριακές δοκιμές και με περισσότερα από 178.000 χλμ. τρεξίματος από 130 επαγγελματίες αθλητές – τα κατάφερε! Η νέα τεχνολογία UA FLOW είναι η απάντηση.

Under Armour FLOW Velocity Wind

Το UA FLOW είναι ένας ανθεκτικός, σταθερός και υποστηρικτικός αφρός που εξαλείφει την εξωτερική σόλα από καουτσούκ, δίνοντας την ευκαιρία στην UNDER ARMOUR να δημιουργήσει ένα παπούτσι όχι μόνο πολλά υποσχόμενο αλλά ουσιαστικά χωρίς κανέναν ανταγωνισμό.

Το UA FLOW Velociti Wind σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να παρέχει μέγιστη ανταπόκριση, απόδοση ενέργειας και δυνατή πρόσφυση, ώστε ο δρομέας να μπορεί να τρέχει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Under Armour FLOW Velocity Wind

Επίσης, το πάνω μέρος του παπουτσιού χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία UA WARP, η οποία θωρακίζει και παίρνει το σχήμα του ποδιού. Συγκεκριμένα, το πάνω ύφασμα διαθέτει ταινίες στήριξης που λειτουργούν σαν ζώνες ασφαλείας στο πόδι. Όταν το πόδι δέχεται ένταση τότε το ύφασμα σφίγγει ενώ όταν δεν δέχεται, χαλαρώνει.

Το UA Flow Velociti Wind, απευθύνετε σε δρομείς που επιζητούν την ταχύτητα σε μεγάλες αποστάσεις και ούτε ο άνεμος δεν μπορεί να τους φτάσει!

 

Συνδεδεμένα στο MapMyRun™

Τέλος, το UA Flow Velociti Wind χάρη στο ενσωματωμένο Bluetooth™ στη σόλα του, όλα τα δεδομένα από κάθε τρέξιμο καταγράφονται και μεταφέρονται αυτόματα στην εφαρμογή MapMyRun™, βελτιστοποιώντας έτσι την εμπειρία του δρομέα, και παρέχοντάς υπηρεσίες Real Time Form-Coaching, με σκοπό την μείωση των τραυματισμών αλλά και την σωστή καθοδήγηση για την επίτευξη των στόχων του.

UA Flow Velociti Wind MapMyRun

Στο MapMyRun™, οι δρομείς γίνονται μέρος της μεγαλύτερης ψηφιακής κοινότητας υγείας και φυσικής κατάστασης 245+ εκατομμυρίων ανθρώπων – όλοι ενωμένοι με σκοπό να γίνουν καλύτεροι.

Under Armour FLOW Velocity Wind

PRODUCT DNA

  • Βάρος: 241g ανδρικό / 227g γυναικείο μέγεθος
  • Heal: 26mm / Forefoot: 18mm
  • Offset / Drop: 8mm

To νέο UA Flow Velociti Wind είναι διαθέσιμο σε όλα τα UA Brand Houses και στο επίσημο e-shop της Under Armour στην Ελλάδα https://bit.ly/3csVd6F αλλά και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register