fbpx

Η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΠΣ «Αθηναίοι Δρομείς»

iRun

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αθηναίοι Δρομείς» πραγματοποίησε το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου την ετήσια εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα», στην Αίθουσα «Οδοιπορικό στην Παλιά Αθήνα».

Σε μια όμορφη, ζεστή ατμόσφαιρα, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου υποδέχτηκαν τα μέλη τους αλλά και πολλούς φίλους, εκπροσώπους Συλλόγων κι άλλων Φορέων. Πιο συγκεκριμένα, την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, από την Περιφέρεια Αττικής, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού, κα Βάρσου Μαργαρίτα, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού, κα Μπαρμπαγιάννη Ευγενία, από την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων, ο Ειδικός Γραμματέας, κ. Λιαπής Κώστας, από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθήνας, το μέλος του Δ.Σ., κ. Μπουνιαλέτος Νίκος, από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πειραιά, ο Αντιπρόεδρος, κ. Δαμιανός Τάσος, από τον Σύλλογο Αγίας Παρασκευής, ο Πρόεδρος, κ. Τσαγκάρης Βασίλης, από τον Α.Π.Σ. Τελμησσός Νέας Μάκρης, ο Πρόεδρος, κ. Καραβασίλης Βλάσσης, από τον Ευχίδα, η Πρόεδρος, κα Αντωνοπούλου Ρίτσα και ο κ. Αντωνόπουλος Παναγιώτης, από τον Σύλλογο Νοτίων Προαστίων Ευκλής, ο Πρόεδρος, κ. Λέκκας Παύλος, από τον Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτικής Αττικής, ο Πρόεδρος, κ. Τσιμακίδης Σταύρος, ο παλιός Πρόεδρος κ. Καλομοίρης Χρήστος και το μέλος του Δ.Σ., η κα Σιώπη Δημητρούλα, από τον Αθλητικό Σύλλογο Παλλήνιοι Δρομείς, ο Πρόεδρος, κ. Παππάς Βασίλης, ο εγγονός του πρώτου Μαραθωνοδρόμου της Νεότερης Ελλάδας, Χαρίλαου Βασιλάκου, ο κ. Βασιλάκος Χάρης, οι τυφλοί Μαραθωνοδρόμοι, κ.κ. Τσατσακλάς Νίκος και Σιούτης Στέργιος, από το Fototrexoume, οι φίλοι του Συλλόγου μας, Μαριάννα και Γιάννης, από την ΑΣΑΕΔ και Διοργανωτής του ΤΡΕΧΩ/ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ, ο κ. Σταυρουλάκης Γιώργος και ο δημοσιογράφος, κ. Αθανασόπουλος Ηρακλής. Τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, χαιρέτισε ο συντονιστής της εκδήλωσης κι έφορος Αθλητισμού, ο κ. Αργυρόπουλος Δημήτρης.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την ομιλία του απερχόμενου Προέδρου, κου Γιώργου Διαμαντή, όπου εστίασε στην συνέχεια των αρχών του Συλλόγου και σε μία σύντομη αναδρομή στην προηγούμενη χρονιά. Κατόπιν, παρουσίασε, δηλώνοντας υπερήφανος τα μέλη του νέου Δ.Σ., ενώ έδωσε τη σκυτάλη στον νέο, κ. Βαγγέλη Λεμπέση, ο οποίος ανέπτυξε τη φιλοσοφία του Συλλόγου και τα σχέδια για το 2020.

Όμως, το σημείο που τράβηξε την προσοχή όλων, ήταν οι βραβεύσεις σημαντικών προσώπων από τον αθλητισμό και τη δημοσιογραφία. Συγκεκριμένα, οι Αθηναίοι Δρομείς τίμησαν τη νικήτρια του Αγωνίσματος των 10χλμ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας το 2019, αλλά και τη κάτοχο της τρίτης καλύτερης επίδοσης όλων των εποχών του Μαραθωνίου (2:35:29), την κα Γκλόρια Πριβιλέτζιο. Ομοίως, τον άνθρωπο με τις άπειρες συμμετοχές σε πρωταθλήματα, τον καλύτερο, έως τώρα, μαραθωνοδρόμο του 21ου αι. και την ψυχή του Αγώνα, “Ιωάννης Καποδίστριας”, τον κ. Βασίλη Ζαμπέλη. Τέλος, ο πρώτος ιδιωτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας, ο ΑΘΗΝΑ 984 βραβεύτηκε για τη στήριξη και προβολή των αθλητικών δράσεων του Συλλόγου στο πρόσωπο του εκπροσώπου – δημοσιογράφου, κου Βαξεβανέλλη Απόστολου.


 
 

Οι βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν με τις απονομές στα μέλη που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά σε κατηγορίες, όπως πρώτος τερματισμός σε Μαραθώνιο το 2019, τις Υπεραποστάσεις,  τον Εθελοντισμό και την Αιμοδοσία. Τιμήθηκαν ιδιαιτέρως, η πρώτη και ο πρώτος ανάμεσα στα μέλη του Συλλόγου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας το 2019, ητοι η κα Ρόδη Εύη και ο κ. Παγώνης Αναστάσιος. καθώς και οι Έλληνες που είχαν το σθένος να σταθούν στην εκκίνηση του 5ου ΑΥΘΕΝΤΙΚΟY ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.

Η εκδήλωση έφτασε στο τέλος της με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας όπου το φλουρί (δωροεπιταγή 50 ευρώ) έτυχε στην Περιφέρεια Αττικής που δεσμεύτηκε να είναι αρωγός και κορυφαίος συνεργάτης στις εκδηλώσεις του Συλλόγου, και συνοδεύτηκε με κληρώσεις δωροεπιταγής των 50 ευρώ, προσφορά και οι δύο επιταγές του Συλλόγου, από το κατάστημα αθλητικών ειδών OUTRUN, το οποία προσέφερε ένα σακίδιο πλάτης (backpack) Inferno Technica 12 Λίτρων σχεδιασμένο για αγώνες δρόμου / βουνού. Κληρώθηκαν, επίσης, δώρα, προσφορά της Εταιρείας ηλεκτρολυτών HIGH5, του κομμωτηρίου SALONE DI CAPELLI, στη Ν. Ιωνία και του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΝΕΜΕΑΣ.

Θερμές ευχαριστίες στους εκπροσώπους της Περιφέρειας Αττικής, των Συλλόγων, τους αθλητές, τους δημοσιογράφους και σ’ όλα τα μέλη και τους φίλους του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αθηναίοι Δρομείς» για την παρουσία τους και την εν γένει στήριξή τους.

Και του χρόνου με υγεία!

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αθηναίοι Δρομείς»

 

Δημοφιλη Αρθρα