fbpx

15ος Χειμωνιάτικος Ενιπέας: Παραδεισόπουλος και Γιαζιτζίδου οι μεγάλοι νικητές

iRun
Χειμωνιάτικος Ενιπέας 2021

Ο Κωνσταντίνος Παραδεισόπουλος της Dynafit Greece, είναι ο μεγάλος νικητής του 15ου Χειμωνιάτικου Ενιπέα, τερματίζοντας πρώτος με χρόνο 02:04:02 στο φιλόξενο θεατράκι του Λιτοχώρου, εκεί όπου χτυπάει σήμερα ο παλμός του ελληνικού ορεινού τρεξίματος.

Στις γυναίκες, η Χριστίνα Γιαζιτζίδου της Salomon Hellas, επανήλθε ως νικήτρια με χρόνο 02:27:21 και στον χειμωνιάτικο αγώνα του Olympus Marathon, μετά την επικράτησή της τον Ιούνιο, στον ορεινό μαραθώνιο του Ολύμπου.

Χειμωνιάτικος Ενιπέας Γιαζιτζίδου Salomon


 
 

Στο βάθρο των νικητών οι… συνήθεις ύποπτοι για όσους τρέχουν στα βουνά, δεύτερος με χρόνο 02:08:07 ο Κοσμάς Πλακετάς και τρίτος ο ασταμάτητος Δημήτρης Ελευθερίου (02:10:31) της Dynafit, ξανά σε βάθρο, μια εβδομάδα μόνο μετά τον αγώνα του στο Αρτεμήσιο.

Δεύτερη γυναίκα στα 22,5 χλμ. του Ενιπέα ήταν η Μαρία Μάλαϊ με χρόνο 2:33:39, που αποδεικνύει και αυτή, αμέσως μετά τη νίκη της στο Αρτεμίσιο, ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Τρίτη τερμάτισε η Δήμητρα Μπίκα με χρόνο 2:38:26.

Συγχαρητήρια σε όλους!

• Τα αποτέλεσματα του 15ου Χειμωνιάτικου Ενιπέα εδώ.

Δημοφιλη Αρθρα

iRun 45 Χειμώνας 2024

Get your magazine at home!

Γίνε Συνδρομητής
και πάρε δώρο
την τσάντα του iRun!