fbpx

3 Μαΐου 2020 ο 7ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου

iRun

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ρόδου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ημερομηνία διεξαγωγής του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, η οποία είναι η Κυριακή 3 Μαϊου 2020!

Η συγκεκριμένη ημέρα διεξαγωγής είναι δίπλα στην Πρωτομαγιά και δίνει την ευκαιρία σε περισσότερους δρομείς, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, να εκμεταλλευτούν την συγκεκριμένη αργία που ισχύει για όλη την Ευρώπη, να πάρουν μέρος στον αγώνα και να επεκτείνουν για περισσότερες ημέρες την παραμονή τους στη Ρόδο!

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Τουρισμού και Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανακοινώνουμε από τώρα την ημερομηνία του αγώνα για το 2020 ώστε να βοηθήσουμε τους δρομείς και τους επισκέπτες, να κάνουν έγκαιρα τον προγραμματισμό τους. Πιστεύουμε ότι η διεξαγωγή του αγώνα στην Πρωτομαγιά, θα συντελέσει ώστε ακόμα περισσότερο τους δρομείς, από την Ελλάδα κι απ’ όλο τον κόσμο, να ταξιδέψουν στη Ρόδο και να συνδυάσουν τη συμμετοχή τους στον Αγώνα, με διακοπές στη νησί μας. Σας περιμένουμε όλους στη Ρόδο, στις 3 Μαΐου 2020».

Ο 6ος Διεθνής Μαραθώνιος διεξήχθη στις 14 Απριλίου 2019 και κατέρριψε όλα τα ρεκόρ, συγκεντρώνοντας 4.000 δρομείς απ’ όλο τον κόσμο. Η επιτυχία του οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον ΔΟΠΑΡ, την τροχαία, την αστυνομία, τον στρατό και φυσικά τους χορηγούς, τους οποίους ευχαριστεί θερμά η Οργανωτική Επιτροπή.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να ειπωθεί στους υπέροχους εθελοντές, αλλά και στο σύλλογο ερασιτεχνών φωτογράφων της Ρόδου οι οποίοι με επικεφαλής τον πρόεδρο τους Φίλιππο Φιλίππου προσφέρουν από την πρώτη χρονιά της διοργάνωσης, εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, προσφέροντας σε όλους τους δρομείς δωρεάν, ένα απίστευτα πλούσιο φωτογραφικό υλικό, κάτι που δεν συμβαίνει σε κανέναν άλλο δρομικό αγώνα στην Ελλάδα.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου καθώς και με τη στήριξη τηςΈνωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Μεγάλος Χορηγός Επικοινωνίας ήταν η ΕΡΤ. Επίσημος Αερομεταφορέας του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου ήταν η Aegean Airlines ενώ η Blue Star Ferries ήταν Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών. Ονομαστικός χορηγός του αγώνα των 5 χλμ. ο όμιλος Η Hotels collection. Tα Atrium Hotels ήταν χορηγός εθελοντισμού και το Rodos Palace χορηγός του παιδικού αγώνα. Το Mitsis Grand Hotel ήταν ο χορηγός φιλοξενίας και οι μεγάλοι χορηγοί συμπληρώνονται με το ξενοδοχείο Sunrise & την Adidas.

Το Best Western Plaza φιλοξένησε και φέτος την γραμματεία του αγώνα. Το πράσινο αποτύπωμα του αγώνα το εξασφάλισαν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κοσμοκάρ-Ξενάκης ΑΕ/ASEM. Οι δρομείς ξεδίψασαν με το νερό της ΒΑΠ Κουγιός, ενώ τον αγώνα στήριξαν για άλλη μια φορά  η στοιχηματική ιστοσελίδα interwetten, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου, τα ελληνικά καλλυντικά Garden of Panthenols, η εταιρεία Καυκάς, η ΔΕΡΜ.Α.Ε. το ξενοδοχείο Semiramis και η Amstel free. Χορηγός ψηφιακής προβολής του  αγώνα ήταν πάλι η εταιρεία marketing Dingo και χορηγός προβολής του αγώνα στο εξωτερικό ο  ΑΝΤ1 Satellite. Xορηγός επικοινωνίας, μεταξύ άλλων, ήταν και το iRun magazine.


Για περισσότερες πληροφορίες: www.rhodesmarathon.gr

Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter:https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram:https://www.instagram.com/roadstorhodes

Δημοφιλη Αρθρα