fbpx

Τελευταίες εγγραφές και πληροφορίες για τους συμμετέχοντες στο 8o Run Together Athens

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ

Newsroom
Run Together Athens

Όλα έτοιμα για την έναρξη του 8ου Run Together powered by SAUCONY που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, με εκκίνηση στις 10:30.

Για όσους επιθυμούν να πάρουν μέρος στη διοργάνωση θα πραγματοποιούνται εγγραφές στα παρακάτω συνεργαζόμενα καταστήματα Saucony Store, Παρασκευή και Σάββατο, από όπου θα μπορούν να παραλάβουν το αθλητικό τους υλικό και όσοι έχουν ήδη ολοκληρώσει την εγγραφή τους:

Ολυμπιονικών 296-300, Νέο Ψυχικό

Βουκουρεστίου 28, Αθήνα

Κύπρου 59, Γλυφάδα

Τις ημέρες και ώρες:

– Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, 12:00-20:00

– Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, 10:00-18:00

Run Together Athens

Επιπλέον, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 θα είναι διαθέσιμες ορισμένες συμμετοχές στην γραμματεία από τις 08:30-09:30, για όσους αποφασίσουν να έρθουν την τελευταία στιγμή.

Οσοι έχουν επιλέξει το πακέτο Premium θα λάβουν και δύο τεχνικά μπλουζάκια Saucony.

Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης, στην είσοδο στο ΟΑΚΑ από τη λεωφόρο Κύμης, μέχρι τις 10:00 το πρωί για την παράδοση των πραγμάτων τους στο χώρο φύλαξης (θα λειτουργεί από τις 08:30), τις τεχνικές οδηγίες και την προθέρμανση που θα αναλάβει η ομάδα του the Concept Terminal.

Οι εκκινήσεις των αγώνων θα ξεκινήσουν στις 10:30 και θα γίνουν διαδοχικά με πρώτη την εκκίνηση των 3 χλμ. Θα ακολουθήσουν οι εκκινήσεις των 6 χλμ. και 9 χλμ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης:

RUN TOGETHER ATHENS – ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

8:30-9:30: Προσέλευση συμμετεχόντων, λειτουργία γραμματείας.

10:00-10:25: Τεχνικές Οδηγίες αγώνα / προθέρμανση – διατάσεις

10:30: Εκκίνηση Αγώνα Run Together Athens (3χλμ)

10:32: Εκκίνηση Αγώνα Run Together Athens (6χλμ)

10:35: Εκκίνηση Αγώνα Run Together Athens (9χλμ)

11:00-11:45: Αποθεραπεία

11:45: Τελετή βράβευσης

12:30: Λήξη διοργάνωσης


 
 

Ολοι οι συμμετέχοντες θα τρέξουν σε ζευγάρια και για να θεωρηθεί ότι ένα ζευγάρι τερμάτισε επιτυχώς, θα πρέπει να τερματίσουν απαραιτήτως και οι δύο. Σαν χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει δεύτερος.

 

Ο χάρτης της διοργάνωσης

Run Together

Εκπλήξεις και δώρα

Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας.

Ολοι οι πρώτοι νικητές, στις 4 κατηγορίες (Άντρας/Άντρας, Γυναίκα/Γυναίκα, Άντρας/Γυναίκα και Με Παιδί) και στις τρεις αποστάσεις (3 χλμ., 6 χλμ. και 9 χλμ.) θα λάβουν έπαθλο δωροεπιταγές SAUCONY!

Οι δεύτεροι νικητές δώρα από την CANDIA και οι τρίτοι δώρα από την Counterpain!

Για όλους όσους ανέβουν στο βάθρο τους περιμένει μια έκπληξη από τα JOIN healthy food & juice bars!

Κατά μήκος της διαδρομής και τον τερματισμό θα υπάρχουν 2 σταθμοί νερού.

Στο χώρο του τερματισμού όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα εμβληματική συλλογή της SAUCONY με το νέο Triumph21 το καλύτερο παπούτσι για τρέξιμο και περπάτημα να κυριαρχεί! Επιπλέον, οι δρομείς θα συμμετέχουν σε προθέρμανση και αποθεραπεία πριν και μετά από την κάθε διαδρομή, ενώ θα μπορούν να διασκεδάσουν με fun δραστηριότητες όπως face painting και άλλες εκπλήξεις!

Σπουδαστές από το τμήμα Παιδαγωγικών Σπουδών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα προσφέρουν face painting στους μικρούς μας φίλους ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σπουδαστές Φυσιοθεραπείας θα προσφέρουν μαλάξεις στους τερματίσαντες.

Για την αναπλήρωση της ενέργειας των δρομέων θα φροντίσουν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος και τα JOIN healthy food & juice bars προσφέροντας δροσερούς και υγιεινούς χυμούς. Στον τερματισμό θα υπάρχουν μπανάνες Chiquita καθώς και πίτσες, προσφορά της Pizza Fan, για τους μικρούς μας φίλους.

Την ιατρική κάλυψη της διοργάνωσης καλύπτει η Unilife, παρουσία και ασθενοφόρου της εταιρίας.

Run Together Athens

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ολοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες θα προσφέρουν στη δράση του Σωματείου ΑΜΕΑ Ιωνάς, αφού στο 8ο RUN TOGETHER ATHENS στηρίζουμε τις ανάγκες και το έργο του σωματείου. Η διοργάνωση για πρώτη φορά θα στηρίξει και τη δράση της Liberty Guide Dogs που εξειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων βοηθείας και συγκεκριμένα στην εκπαίδευση σκύλων-οδηγών για άτομα με ολική ή μερική απώλεια όρασης.

Σας περιμένουμε στον πιο διασκεδαστικό αγώνα δρόμου της χρονιάς για να τρέξουμε και να διασκεδάσουμε παρέα!

Χορηγοί της διοργάνωσης η CHIQUITA, η EUROBANK μέσω του προγράμματος επιβράβευσης €πιστροφή και η COUNTERPAIN, Υποστηρικτές η INTERSPORT, η CANDIA, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ, το COUNTERCOOL, τα JOIN juice bars, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το Mediterranean College, η Unilife και η PIZZA FAN.

Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι η ΕΡΤ, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8, η COSMOTE TV, το ONE Channel, το MAD TV, ο KISS FM, το Gazzetta, τα ενημερωτικά portal Pagenews και In2Life, τα αθλητικά πόρταλ και περιοδικά iRunmag.gr, Runner Magazine, RunningNews.gr, Runnfun.gr, Athletics Magazine, RunnTrail.gr και RunBeat.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης:

 

 

Δημοφιλη Αρθρα