
Κανονικά οι 2 αγώνες του Serres Trail Races, ακυρώθηκε το Ultra
Οι διοργανωτές του Serres Ultra Trail ανακοίνωσαν σήμερα την ακύρωση του ultra αγώνα 86 χιλιομέτρων που έχει αφετηρία και τερματισμό το κέντρο των Σερρών και διασχίζει τον ορεινό όγκο του Λαϊλιά και τέσσερα γραφικά χωριά της περιοχής.
Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Serres Ultra Trail 2022 δεν θα πραγματοποιηθει λόγω τεχνικών προβλημάτων. Αφού εξαντλήσαμε όλες τις επιλογές που είχαμε αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε σε αυτή μας την απόφαση μιας και θεωρήσαμε ότι ήταν η πιο υπεύθυνη και η πιο ορθή».
Οι Δρομείς Υγείας Πανσερραϊκός στη συνέχεια έδωσαν όλες τις πληροφορίες για όσους αθλητές έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή: «Έχουμε επικοινωνήσει τηλεφωνικά και με τους 68 αθλητές που είχανε δηλώσει συμμετοχή και τους έχουμε ενημερώσει για την ακύρωση του αγώνα».
- επιστροφή ολόκληρου του ποσού συμμετοχής
- συμμετοχή στο Serres Voreia Beer Trail 21km +1100 και επιστροφή του υπόλοιπου ποσού
- συμμετοχή στο Serres Juicy Trail 10km +300 και την άλλη μέρα συμμετοχή στο Serres Voreia Beer Trail 21km +1100 και με δωρεάν διανυκτέρευση στις Σέρρες
- μεταφορά συμμετοχής στο Serres Cirquit Races 24hours ή 12hours που θα πραγματοποιηθεί στο μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο αυτοκινητοδρόμιο των Βαλκανίων στις Σέρρες.

2 ημέρες… 2 διαφορετικοί αγώνες
Κανονικά θα διεξαχθούν οι άλλοι 2 αγώνες του Serres Trail Races 2022:
- ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 18:00 το SERRES JUICY CITY TRAIL 10km 300+
- ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 10:00 το SERRES VOREIA BEER TRAIL 21km +1100.