178
Μια πολύ όμορφη και συμβολική δράση θα πραγματοποιήσει το ποδηλατικό τμήμα του ΕΟΣ Αχαρνών, το τριήμερο 5 – 6 – 7 Μαρτίου στα Τζουμέρκα και συγκεκριμένα στο “T.A.C. Tzoumerka Activity Center”, το κέντρο άθλησης και αναψυχής που δημιούργησαν στα Άγναντα οι γονείς του αδικοχαμένου αθλητή Ερμή Θεοχαρόπουλου.
Με τη «Δράση Θεοφάνης Ερμής» ο ΕΟΣ Αχαρνών θα τιμήσει τη μνήμη του αθλητή της, Θεοφάνη Ερμή Θεοχαρόπουλου, ο οποίος ανήκε στο δυναμικό του συλλόγου, στο άθλημα της αναρρίχησης. Η δράση απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και όχι μόνο στα παιδιά του ποδηλατικού τμήματος.

«Δράση Θεοφάνης Ερμής»
To πρόγραμμα του τριημέρου
Σάββατο 5 Μαρτίου
- 10.00 με 13.00 αθλητικό κέντρο T.A.C. Tzoumerka Activities Center Αναρρίχηση, τοξοβολία, στίβος περιπέτειας.
- 16.00 με 18.00 διαδρομή σε μονοπάτια της περιοχής
- Μετρήσεις φυσικής κατάστασης
- 19.00 με 21.00 νυχτερινή διαδρομή
Κυριακή 6 Μαρτίου
- 11.30 με 13.00 διαδρομή στην περιοχή με δράση προσανατολισμού
- 16.00 με 18.00 TAC αναρρίχηση, τοξοβολία, στίβος περιπέτειας
- Μετρήσεις φυσικής καταστάσεις
- 19.00 με 21.00 νυχτερινή διαδρομή
Δευτέρα 7 Μαρτίου
- 10.00 με 13.00 αθλητικό κέντρο TAC δράσεις αναρρίχηση, τοξοβολία, στίβος περιπέτειας.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται στον Ε.Ο.Σ Αχαρνών στα τηλέφωνα 210 2461528 και 210 2404100 e-mail: eosa@otenet.gr
Το τμήμα ποδηλασίας του ΕΟΣ Αχαρνών ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2019 με πρωτεργάτη τον προπονητή ποδηλασίας Κώστα Σταμούλη και τον Θοδωρή Πετρίδη να συμπληρώνει το προπονητικό τιμ.