fbpx

Εκδρομή Ευκλή για το Levados Trail στις 22 Ιανουαρίου 2023

Newsroom
levados

Ο Σύλλογος Δρομέων Ευκλής διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στα πλαίσια του αγώνα Levados Trail 2023 που θα διεξαχθεί στη Λιβαδειά την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023.

Ο αγώνας έχει δύο διαδρομές (23,7 χλμ. και 10,8 χλμ.), πράγμα που τον καθιστά ιδανικό τόσο σε έμπειρους δρομείς βουνού όσο και σε πιο αρχάριους.

Το φυσικό περιβάλλον που λαμβάνει χώρα δε, είναι ξεχωριστό και πανέμορφο, ενώ η συμμετοχή στη μεγάλη διαδρομή αποτελεί κριτήριο για το Olympus Marathon!

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση από Metro Αργυρούπολης ώρα 06:00 (αυστηρά).

Θα γίνουν στάσεις (αν χρειαστεί) στην Ομόνοια και στo Super Market Θανόπουλος στην Κηφισιά για παραλαβή και εξυπηρέτηση των αθλητών που μένουν στα βόρεια προάστια.

Αφού φτάσουμε στη Λιβαδειά, ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα μας, ενώ μετά από αυτόν και ενώ περιμένουμε να τερματίσουν όλοι μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα στη γραφική περιοχή.

Με το πέρας της εκδήλωσης και των βραβεύσεων θα μετακινηθούμε με το λεωφορείο σε παραδοσιακή ταβέρνα προκειμένου να γευματίσουμε όλοι μαζί και να τηρήσουμε το γνωστό πρωτόκολλο της «αποκατάστασης».

Αλλωστε, θα έχουμε πολλά να πούμε και να σχολιάσουμε για το αν το τσάι ήταν όντως του βουνού, αν τα σουβλάκια ήταν καλοψημένα και τι υψομετρική διαφορά είχαν οι αντιπυρικές!

Στην Αθήνα εκτιμούμε θα φτάσουμε νωρίς το βράδυ, έχοντας γεμίσει με ωραίες αναμνήσεις.

Το κόστος για την εκδρομή μας είναι 20€ και περιλαμβάνει:

– την οργάνωση και τον συντονισμό

– την αμοιβή του οδηγού,

– το πετρέλαιο,

– τα διόδια,

– φαρμακείο

– την ασφάλιση των συμμετεχόντων για τη μεταφορά τους.

 

levados

 

Το ποσό μπορεί να κατατεθεί στην λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς GR3301720810005081062736052 (Δικαιούχος Σύλλογος δρομέων “Ευκλής”) ή ακόμα καλυτέρα στα γραφεία μας στην Λ. Αργυρουπόλεως 94-96 κάθε Τρίτη 18.30-20.30.

Κατόπιν, θα πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό πληρωμής μέσω mail στο info@efklis.gr καθώς και τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και το σημείο επιβίβασης).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Φροντίστε πριν από όλα να έχετε εξασφαλίσει τη συμμετοχή στον αγώνα καθώς οι εγγραφές ενδέχεται να κλείσουν νωρίτερα.

Οι εγγραφές στον αγώνα είναι ατομικές! Μπορείτε λοιπόν να προχωρήσετε στην εγγραφή σας πατώντας εδώ

Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής σας έως 8 Ιανουαρίου 2023, και εφόσον οι εγγραφές είναι ακόμα ανοιχτές, το ποσό της προκαταβολής θα επιστραφεί στο 100% (εκτός από τυχόν τραπεζικά έξοδα).

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει η θέση σας να καλυφθεί από δρομέα που θα μας υποδείξετε.

Tέλος, εφιστούμε την προσοχή για την πρόβλεψη του κατάλληλου ρουχισμού και σας συνιστούμε να λάβετε μέτρα ατομικής προστασίας για τον covid-19.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα εδώ

 

Σας περιμένουμε να περάσουμε μαζί μια όμορφη και χαρούμενη Κυριακή στην αγαπημένη μας φύση!

ΠληροφορίεςNίκος Σταματιάδης: 6932297672, Δημήτρης Αθηναίος: 6949498129

Με εκτίμηση,

TO ΔΣ του ΕΥΚΛΗ

 

Ερχονται ακόμα:

12ος Αγώνας Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» (29 Ιανουαρίου 2023)

21ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου (12 Φεβρουαρίου 2023)

5ο Trail Φανερωμένης Χιλιομοδίου (19 Φεβρουαρίου 2023)

Δημοφιλη Αρθρα