fbpx

Εκδρομή Τελμησσού στο Ναύπλιο (12/2/2023)

Newsroom
nafplio

Ο Τελμησσός για μία ακόμη χρονιά θα πραγματοποιήσει μονοήμερη εκδρομή και ομαδική συμμετοχή στο πανέμορφο Ναύπλιο για να συμμετάσχει στον 21ο Αγώνα Δρόμου Αργολικού Κόλπου απόστασης 15,3 χλμ.

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 θα αναχωρήσει πούλμαν αυθημερόν από το Δημαρχείο Νέας Μάκρης και ώρα 06:00, ενώ θα πραγματοποιηθεί ενδιάμεση στάση στις 07:00 στην πλατεία Δαβάκη στο Αιγάλεω (για να παραλάβουμε τους φίλους μας από την Αθήνα).

Το κόστος για το πούλμαν καθώς και για την εγγραφή στον αγώνα ανέρχεται κατά άτομο στα 20€. Η επιστροφή μας από το Ναύπλιο θα πραγματοποιηθεί στις 16:30. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί εφόσον δηλώσουν συμμετοχή τουλάχιστον 35 άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές παρακαλούμε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά: sarristelmissos@gmail.com ή τηλεφωνικά Σαρρής Αθανάσιος 6983764918. Θα δεχτούμε συμμετοχές μέχρι το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2023 δηλώνοντας τα παρακάτω στοιχεία:

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ Τ.Κ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

EMAIL

 

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

Ο Σύλλογος «ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» (μέλος Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α –Υ) σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αργολίδας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκηρύσσουν τον 21ο Δρόμο Αργολικού Κόλπου. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στον εμπνευστή, δημιουργό και πρωτεργάτη του αγώνα επί σειρά 20 ετών, Παναγιώτη Παπαβασιλείου.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ 15,3 χλμ.

– ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ 12-02-2023

– ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: ΛΕΡΝΑ (πρώην ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΡΔΑΜΗ -Παλαιά Εθνική Οδός Άργους-Τριπόλεως)

– ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 10:00

– ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: 15,3 χλμ. (ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΡΔΑΜΗ – ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ – ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ)

– ΣΗΜΕΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: ΝΑΥΠΛΙΟ (ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ)

– ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ: Ο αγώνας έχει χρονικό όριο τερματισμού τις 3 ώρες (μέχρι τις 13:00).

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Σάββατο 11-02-2023

Γραμματεία Αγώνα (Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ*): 16:00 – 20:00

*αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Π.Ε Αργολίδας

Κυριακή 12-02-2023

Γραμματεία Αγώνα (ΑΡΔΑΜΗΣ): 08:00 – 09:30

Εκκίνηση Αγώνα (ΑΡΔΑΜΗΣ): 10:00

Απονομές (ΝΑΥΠΛΙΟ – ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ): 12:30

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση (Chip timing) και η έκδοση των αποτελεσμάτων πραγματοποιείται από επίσημη εταιρεία χρονομέτρησης.

Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης θα υπάρχουν στην εκκίνηση και στον τερματισμό καθώς και ενδιάμεση ηλεκτρονική χρονομέτρηση στο 10ο χλμ.

Τελμησσός

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα αναρτώνται τα αποτελέσματα των συμμετεχόντων στην ιστοσελίδα της Διοργάνωσης καθώς και σε δρομικές ιστοσελίδες.

 

ΕΠΑΘΛΑ

Έπαθλα θα δοθούν στους 6 πρώτους ΑΝΔΡΕΣ και στις 6 πρώτες ΓΥΝΑΙΚΕΣ της ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.


 
 

Σε όλους όσους τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ το ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής θα μπορούν τις επόμενες ημέρες να το κατεβάσουν από την ιστοσελίδα του αγώνα.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ

 

Κόστος συμμετοχής: 5€. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 06/02/2023 και ώρα 23:59, εκτός και αν έχει συμπληρωθεί νωρίτερα το ανώτατο όριο των 750 συμμετοχών. Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές νέες εγγραφές.

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες από 15 ετών και άνω και θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη για κάθε τυχόν τραυματισμό που ενδεχομένως θα συμβεί. (θα ζητηθεί συγκατάθεση από κηδεμόνα για τους ανήλικους δρομείς). Οι αθλητές προτείνεται να έχουν εξεταστεί και να έχουν πρόσφατη βεβαίωση εξειδικευμένου ιατρού, που να βεβαιώνει ότι είναι ικανοί να συμμετέχουν σε προσπάθεια τέτοιας διάρκειας και έντασης.

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Κατά τη διάρκεια του αγώνα προσωπικό Ιατρικών Υπηρεσιών, Διασωστικών Ομάδων και Πρώτων Βοηθειών θα βρίσκεται στην περιοχή εκκίνησης – τερματισμού αλλά και σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού περιστατικού με την παροχή πρώτων βοηθειών.

 

Ευθύνη Συμμετεχόντων

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στους συμμετέχοντες της Διοργάνωσης σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ κατά τη διάρκεια του αγώνα τα οποία οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Συστήνεται σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και ειδικότερα σε όσους είναι άνω των 35 ετών, σε καρδιολογικό έλεγχο.

H αίτηση συμμετοχής – δήλωση του συμμετέχοντα, σημαίνει τη γνώση του όσον αφορά στις ειδικές απαιτήσεις του αγώνα, την καλή του υγεία και φυσική κατάσταση και την απόλυτη ευθύνη του για τη συμμετοχή του στον συγκεκριμένο αγώνα δρόμου.

Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις διότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους υπογράφοντας τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση η οποία συμπεριλαμβάνεται στη Δήλωση Εγγραφής.

 

Στην Υγειονομική Κάλυψη του αγώνα συμβάλλουν:

Το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας

Το ΕΚΑΒ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας

Ο Ερυθρός Σταυρός Άργους

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας

Οι Σαμαρείτες & Νοσηλευτές του ΕΕΣ

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ – ΠΑΡΟΧΕΣ

Για την ασφάλεια της διαδρομής θα φροντίσει το Τμήμα Τροχαίας Άργους, το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.

Σημαντική Υποστήριξη στον Αγώνα θα παρέχουν οι Φίλοι Μοτοσικλέτας Αργολίδας (ΦΙΛΜΑ), το1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους καθώς και εθελοντικές ομάδες.

Εμφιαλωμένο νερό θα διατίθεται στους συμμετέχοντες στο σημείο Εκκίνησης και στο σημείο Τερματισμού καθώς και στους ενδιάμεσους σταθμούς υποστήριξης στο 5ο και στο 10ο χιλιόμετρο.

Στον τερματισμό θα διατίθενται χυμοί, φρούτα και άλλα εδέσματα από τοπικούς φορείς και από το τμήμα Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής του ΕΠΑ.Σ Δ.ΥΠ.Α. Αργολίδας.

 

ΦΥΛΑΞΗ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Για τους συμμετέχοντες θα υπάρχει υπηρεσία φύλαξης των στεγνών τους ρούχων απέναντι από κολυμβητήριο, πλησίον του χώρου τερματισμού.

Όλοι οι δρομείς παρακαλούνται θερμά να μην τοποθετούν στις τσάντες προς φύλαξη, αντικείμενα αξίας, προσωπικά έγγραφα, κινητό τηλέφωνο ή φάρμακα.

 

Ερχονται ακόμα:

8ος Αγώνας Δρόμου Ραμνούς (19 Φεβρουαρίου 2023)

7ος Μετεωρίτικος Αγώνας (5 Μαρτίου 2023)

14ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα – Τρίκαλα (12 Μαρτίου 2023)

Δημοφιλη Αρθρα