fbpx

Η Αλεξανδρούπολη άνοιξε την αυλαία των αγώνων Run Greece 2021

Newsroom
Αλεξανδρούπολη Run Greece 2021

Η πόλη της Αλεξανδρούπολης κέρδισε το στοίχημα, αφού κατάφερε να διοργανώσει άρτια και υποδειγματικά τον πρώτο αγώνα της σειράς Run Greece, στην μετά covid-19 εποχή.

 

Στην ακριτική πόλη άνοιξε σήμερα η σειρά των αγώνων δρόμου, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε πόλεις της περιφέρειας σε συνεργία με τους τοπικούς φορείς και με μεγάλο χορηγό την ERGO.

Η ομοσπονδία σε άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια Έβρου και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, αλλά και την πολύτιμη συμβολή των εθελοντών και των σωματείων της πόλης κατάφερε να διοργανώσει άρτιους αγώνες, τηρώντας στο ακέραιο το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο έχει την έγκριση της ΓΓΑ.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλάμβανε 10χλμ. και 5χλμ. στο κέντρο της πόλης, που για μία ακόμη φορά γέμισε από δρομείς και θεατές, που είχαν την ευκαιρία να στηρίξουν την προσπάθεια μικρών και μεγάλων, που συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Αλεξανδρούπολη Run Greece 2021


 
 

Νικητής στα 5χλμ. ήταν ο Γιώργος Ματζαρίδης με 16.04.47 και γυναίκες η Μιχαέλα Φιάσκα με 19.00.19.
Στα 10χλμ. Ανδρών πρώτος ήταν ο Γιώργος Ιατρουδέλης με 34.16 και στις γυναίκες η Ζλάτκα Καραντχοβα με 43.49.

 

Επόμενος σταθμός της διοργάνωσης είναι η Πάτρα την ερχόμενη Κυριακή (26/9/21) κι έπειτα θα ακολουθήσουν οι αγώνες σε Καστοριά (3/10), Λάρισα (10/10), Ηράκλειο (17/10), Ιωάννινα και Ρόδος στις 24/10.

Ο ΣΕΓΑΣ, η ERGO οι Περιφέρειες και οι Δήμοι όπου διεξάγονται οι αγώνες Run Greece δίνουν και πάλι πνοή στο δρομικό κίνημα της περιφέρειας, που τα τελευταία δύο χρόνια ταλαιπωρήθηκε, λόγω της πανδημίας του ιού covid-19.

 

• Πηγή: ΣΕΓΑΣ

Δημοφιλη Αρθρα

iRun 45 Χειμώνας 2024

Get your magazine at home!

Γίνε Συνδρομητής
και πάρε δώρο
την τσάντα του iRun!