fbpx

Με σημαντικές συμμετοχές ο 7ος Αγώνας Δρόμου Πολύγυρος Run

Κυριακή 27 Αυγούστου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

iRun

Την Κυριακή 27 Αυγούστου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Εκεί όπου θα διεξαχθεί η 7η διοργάνωση του Polygyros Run Halkidiki, μιας από τις κορυφαίες διοργανώσεις του καλοκαιριού που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χαλκιδικής.

Αν και οι ηλεκτρονικές εγγραφές μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα έχουν κλείσει, για λίγες ημέρες ακόμα θα συνεχιστούν οι (χειρόγραφες) εγγραφές με τους παρακάτω τρόπους:
1. Για όσους είναι μακριά από τον Πολυγύρο, τηλεφωνικά στο 6944831115 (Νίκος) πρωινές ώρες 10-3
2. Για όσους είναι κοντά στον Πολυγύρο, επιτόπου στο κατάστημα Satsonix Satellite στον Πολυγύρο, τηλ. 2371022791 πρωινές ώρες 10-3.

Το Σάββατο 26-8-2023, μεταξύ των ωρών 7μμ – 9μμ, στην πλατεία Ηρώων του Πολυγύρου, θα παραδοθούν τα πακέτα συμμετοχής (τσιπ, αριθμός, μπλουζάκι κλπ). Όσοι είναι από τον Πολύγυρο και τις γύρω περιοχές, παρακαλούνται να προσέλθουν το Σάββατο να τα παραλάβουν, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στη Γραμματεία την ημέρα του αγώνα.

* ‘Οσοι έχουν ήδη εγγραφεί και δεν έχουν τακτοποιήσει την πληρωμή, παρακαλούνται να το κάνουν άμεσα, διότι η εγγραφή τους μπορεί να απορριφθεί ως μη ολοκληρωμένη.  

Πολύγυρος Run Χαλκιδική

Σημαντικές συμμετοχές αθλητών ανακοίνωσαν οι διοργανωτές

Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου (Πρωταθλήτρια Μαραθωνίου Ελλάδος, η μεγάλη νικήτρια του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών 2022) συμμετέχει στα 5km. Οι διοργανωτές καλωσορίζουν μια αθλήτρια με τεράστια ψυχική δύναμη, η οποία ξεπερνώντας σοβαρότατα προβλήματα υγείας, μας δείχνει το δρόμο της ελπίδας, το δρόμο της νίκης.

Ο Νίκος Χριστοδουλής από τον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής συμμετέχει στα 5Km του Polygyros Run 2023. Είναι κάτοχος παγκοσμίου ρεκόρ στα 10.000 μέτρα και Ευρωπαϊκό ρεκόρ στα 1500 και 5000 μέτρα στην κατηγορία ΑΜΕΑ Τ44.

Η Σόνια Τσεκίνι θα συμμετάσχει στα 14,6Km του Πολύγυρος Run. Μία από τις σημαντικότερες μαραθωνοδρόμους της Ελλάδος, μια πρωταθλήτρια με τεράστια ψυχική δύναμη, που τερμάτισε στον 15ο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, ενώ παράλληλα έκανε χημειοθεραπείες, μας δείχνει το δρόμο της ελπίδας, το δρόμο της νίκης. Μας στέλνει το μήνυμα: «Να μην τα παρατάμε ποτέ!».

Ο Γιάννης Κρέκας συμμετέχει στα 14,6km του φετινού Polygyros Run. Ένας από τους σημαντικότερους μαραθωνοδρόμους της Ελλάδος με 2.31′ επίδοση μαραθωνίου. Ένας αθλητής της Stoikos Running Team, εξαιρετικός δρομέας όλων των αποστάσεων, με πολλές διακρίσεις.

Ο Γιάννης Κουρκουρίκης συμμετέχει στα 14,6km του Πολύγυρος Run. Ένας θρύλος των ορεινών αγώνων και Σπαρταθλητής. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους αθλητές της Salomon στην Ελλάδα. Πρώην κωπηλάτης, 25 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος στην κωπηλασία. Προπονητής της ομάδας Kourkourikis Training Group με αμέτρητες διακρίσεις σε ορεινούς αγώνες μεγάλων αποστάσεων. Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο.


 
 

Ο Βαγγέλης Νούλας θα συμμετάσχει στα 14,6Km. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους αθλητές ορεινών αγώνων της Kasimis Training και La Sportiva Greece. Αθλητής υψηλού επιπέδου και πρωταγωνιστής σε δεκάδες ορεινούς αγώνες, μεγάλων αποστάσεων και υπεραποστάσεων με αμέτρητες διακρίσεις. Σταθερή αξία διαχρονικά.

Ο Άγγελος Φραγκούλης συμμετέχει στα 14,6km. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή της Altra Running Greece και της Περιβαλλοντολογικής Ομάδας του ΑΠΘ, με εξαιρετικούς χρόνους και αμέτρητες διακρίσεις σε ορεινούς αλλά και ασφάλτινους δρόμους μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Ένας αθλητής με ευαισθησίες, γνωστός για την αγάπη του προς τη φύση και την προστασία του περιβάλλοντος.

O Θωμάς Παρτσάνης συμμετέχει στα 14,6km. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους αθλητές της Kasimis Training και Altra Running Greece. Αθλητής Ultra Marathon Mountain Running, πρωταγωνιστής σε δεκάδες ορεινούς αγώνες μεγάλων αποστάσεων, με πολλές διακρίσεις.

Πολύγυρος Χαλκιδικής

Στα 14,6km του Polygyros Run 2023 θα συμμετάσχουν επίσης: Ο Απόστολος Κατσαβρίας, ένας εξαιρετικός αθλητής της Stoikos Running Team με εξαιρετικούς χρόνους και αμέτρητες διακρίσεις σε ορεινούς αλλά και ασφάλτινους δρόμους μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Ο Κωνσταντίνος Πανταζής, ένας εξαιρετικός αθλητής της Kasimis Training, από την Καστοριά, με εξαιρετικούς χρόνους και διεθνείς συμμετοχές σε αγώνες μαραθωνίων και αμέτρητες διακρίσεις σε ασφάλτινους αλλά και ορεινούς δρόμους μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Έχει καλύτερη επίδοση 2.36’ στον Μαραθώνιο της Βαλένθια. Ο Γιώργος Κατσάνης, άλλος ένας πολύ καλός αθλητή της Kasimis Training, με εξαιρετικούς χρόνους σε δρόμους μεσαίων αποστάσεων και ένα γνήσιο παιδί του Αθλητισμού.

Η Βούλα Τζεβελέκη του ΣΔΥΘ θα συμμετάσχει στα 14,6km. Πρόκειται για την πρώτη Ελληνίδα 75+ ετών που τερμάτισε σε μαραθώνιο. Γεννηθείσα το 1946 η Θεσσαλονικιά δρομέας σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στην πρόσφατη διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου 2022 της Αθήνας.

Ο Νίκος Παρθένης συμμετέχει στα 5km, και έρχεται να μας εντυπωσιάσει, έχοντας χρόνο 15′.33″ στα 5 km του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου, επίσης με συμμετοχές σε διεθνείς διοργανώσεις στο εξωτερικό.

 

Δημοφιλη Αρθρα