fbpx

Better Life Foods: Αναβάθμισε τη διατροφή σου!

iRun
Better Life Foods

Αν σας λέγαμε πως υπάρχει μια φάρμα πολύ κοντά στην Αθήνα με μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας τροφίμων, που εκτός από τα παραδοσιακά προϊόντα κρεοπωλείου, παράγει καινοτόμα υγιεινά κρεατοσκευάσματα για αθλητές και όλους όσοι προσέχουν τη διατροφή τους, τι θα σκεφτόσασταν;

Η Φάρμα Χαρτάκη στην Αλίαρτο Βοιωτίας ανταποκρίνεται στην ανάγκη για υγιεινή και βιώσιμη διατροφή με κρεατοσκευάσματα και αλλαντικά από άπαχο κρέας και υπερτροφές, χωρίς συντηρητικά και ύποπτα πρόσθετα.

Τα αδέλφια Λάμπρος και Άρης Χαρτάκης παρέλαβαν το 1995 τα ηνία της Φάρμας Χαρτάκη, που είχε ξεκινήσει σχεδόν 20 χρόνια πριν ο πατέρας τους Κωνσταντίνος, με βασική ενασχόληση την εκτροφή χοίρων. Έχοντας ουσιαστικά μεγαλώσει με τα ζώα, είχαν δεθεί, όπως εξομολογούνται, με τη διαδικασία της γέννησης, του απογαλακτισμού και της εκτροφής τους.

Οπότε η ενασχόληση με τη φάρμα ήταν μονόδρομος και για τους δύο. Και ενώ ο βασικός κορμός της επιχείρησης παραμένει αναλλοίωτος, έχουν μετατρέψει τη μονάδα τους σε επισκέψιμη φάρμα που φιλοξενεί και άλλα ζώα.

«Ακολουθούμε σύγχρονες κτηνοτροφικές μεθόδους, προσαρμοσμένες στις δικές μας απαιτήσεις, δίνοντας έμφαση στη διατροφή των ζώων μας, η οποία αποτελείται από δημητριακά (καλαμπόκι, σιτάρι, πίτουρα, κριθάρι) που εμείς κόβουμε και επεξεργαζόμαστε. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την επεξεργασία και τυποποίηση των προϊόντων παρακολουθώντας από κοντά όλα τα στάδια», αναφέρει ο κ. Λάμπρος Χαρτάκης.

Better Life

Η παραδοσιακή γκάμα της φάρμας περιλαμβάνει νωπό κρέας, κρεατοσκευάσματα και αλλαντικά φτιαγμένα με παραδοσιακές συνταγές.

Η πιο πρόσφατη προσθήκη όμως, είναι η σειρά «Better Life Super Nutritional Foods», που περιλαμβάνει αργοψημένα λειτουργικά τρόφιμα, τα οποία ξεχωρίζουν γιατί φτιάχνονται από άπαχο φρέσκο κρέας της φάρμας Χαρτάκη και εμπλουτίζονται με μπρόκολο, ασπράδι αβγού και υπερτροφές όπως λιναρόσπορο, φακές, βρώμη, χαρούπι και άλλα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.

«Πάντα μας γοήτευε η ιδέα της διαφοροποίησης και της καινοτομίας και θέλαμε να χρησιμοποιούμε την πρώτη ύλη μας σε premium προϊόντα, ώστε να αισθανόμαστε πως ο αγώνας ποιοτικής εκτροφής των ζώων μας δεν πάει χαμένος.

Όταν, λοιπόν, ένας συνεργάτης μας του οποίου συγγενικό πρόσωπο αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει τις ρίζες του στην κακή διατροφή, μάς παρουσίασε ένα project για λειτουργικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, αισθανθήκαμε ότι ταυτίζονται οι ανησυχίες μας για βιώσιμη διατροφή. Μας ενέπνευσε ουσιαστικά να φτιάξουμε προϊόντα που δίνουν τη δυνατότητα βελτίωσης της ποιότητας διατροφής», επισημαίνει ο κ. Χαρτάκης.

Better Life

Ο συνδυασμός πρωτεϊνών, τζίντζερ, φυτικών ινών, βρώμης και Ω3 που έχουν τα προϊόντα της Better Life, καθώς και ο περιορισμός των κορεσμένων λιπαρών, είναι αποδεδειγμένο πως θωρακίζουν την υγεία μας, διεγείρουν το μεταβολικό ρυθμό και ενισχύουν τις αθλητικές μας επιδόσεις!

Παράλληλα μας δίνουν ταχύτερο και πιο έντονο αίσθημα κορεσμού. Τα καινοτόμα τρόφιμα της σειράς «Better Life Foods», είναι βραβευμένα σαν τα πιο υγιεινά στην κατηγορία τους και έχουν κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία υγιεινής αναβάθμισης.


 
 

Η γκάμα προϊόντων της «Better Life»περιλαμβάνει προτάσεις από κρέας και vegan εναλλακτικά προϊόντα κρέατος, έτοιμα προς κατανάλωση με ελάχιστο προαιρετικό ζέσταμα, καθώς και τα πιο υγιεινά snacks, όπως σαλάτες, πολύσπορα κριτσίνια ολικής και ωμοφαγικές μπάρες και cookies με superfoods.

Οι συνταγές τους έγιναν υπό την επίβλεψη έμπειρων διατροφολόγων και τεχνολόγων τροφίμων, με μόνο γνώμονα την προώθηση μιας υγιεινής και ευέλικτης διατροφής.

Better Life

Μότο της σειράς Better Life δεν είναι να κατακτήσει την αγορά, αλλά να την κάνει καλύτερη!

Στόχος τους, όπως φιλοδοξούν, είναι η ευεξία των σύγχρονων ανθρώπων με την προώθηση ενός μοντέλου καλύτερου τρόπου ζωής.

Γι’ αυτό, και το όραμά τους είναι η εξέλιξη της φάρμας σε θεματικό προορισμό με δραστηριότητες. Ένα πάρκο σωματικής και ψυχικής αγωγής για μικρούς και μεγάλους. Προς το παρόν, είναι ένας φιλόξενος χώρος με γαϊδουράκια, πόνι, πρόβατα και παγόνια που φέρνουν τον κόσμο σε επαφή με τη φύση.

✓«Στόχος της σειράς Better Life είναι η ευεξία των σύγχρονων ανθρώπων με την προώθηση ενός μοντέλου καλύτερου τρόπου ζωής.

GΗ ομάδα της Better Life Foods, με σκοπό να παροτρύνει τον κόσμο να βελτιώσει την υγεία του και την ψυχολογία του μέσω της άθλησης και της υγιεινής διατροφής, δημιούργησε στην εφαρμογή της strava που φιλοξενεί χιλιάδες αθλητές, το δικό της club.

Κάθε μέλος του club της betterlifefoods με έστω και μια μόνο μηνιαία καταγεγραμμένη δραστηριότητα στο profile του, θα δικαιούται συμμετοχή στις κληρώσεις που θα ξεκινήσουν και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Προσκαλούμε όλους τους αναγνώστες του iRun να συμμετέχουν σε αυτό το εγχείρημα ανάδειξης ενός καλύτερου τρόπου ζωής!

Stravaclub: www.strava.com/clubs/betterlifefoods

Φάρμα Χαρτάκη, 1ο χλμ. Αλιάρτου – Λιβαδειάς, θέση Αμμωτή, Αλίαρτος
Tηλ.: 2100105426www.blfoods.gr

Δημοφιλη Αρθρα