fbpx

Κάνοντας το αδύνατο δυνατό: Κορυφαίοι πρωταθλητές αποκαλύπτουν το μυστικό για την κατάκτηση του στόχου

Newsroom
Till Schenk & Annika Vossen

Ο διατροφικός σύμμαχος στα μεγάλα σου κατορθώματα είναι ένας και προέρχεται από τη φύση!

Η ζωή ενός αθλητή είναι ίσως η πιο απαιτητική. Μια διαρκής δοκιμασία, η οποία παίζει σε replay. Ένα σκληρό lifestyle, το οποίο δεν μπορούν να ακολουθήσουν όλοι και για το οποίο δε γεννήθηκαν όλοι. Θέλει θυσίες, θέλει επιμονή, θέλει πείσμα, αλλά πολύ περισσότερο θέλει πειθαρχία. Μια πειθαρχία που ορίζει κανόνες στις διατροφικές συνήθειες και όρια στις καταχρήσεις, που προωθεί τη σκληρή δουλειά, η οποία θα οδηγήσει στην επιτυχία, που μαθαίνει στον αθλητή τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού. Δεν είναι εύκολος ο αθλητισμός. 

Και για να τα καταφέρεις χρειάζεσαι δυνάμεις. Η διατροφή σου λοιπόν, θα σου προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που αγαπάς. 

Επένδυσε σε αυτήν, έξυπνα. Παρότι, μια ισορροπημένη δίαιτα θα σου δώσει τις απαραίτητες θερμίδες, η ενέργεια που καταναλώνεις δε συμπληρώνεται μόνο με φαγητό. Ο αθλητής χρειάζεται κάτι έξτρα που θα ξυπνήσει τον οργανισμό του, ένα δυνατό boost όταν  νιώσει ότι οι δυνάμεις του εξαντλούνται, ένα ισχυρό δυναμωτικό που θα γεμίσει τις μπαταρίες του μετά από κάθε προπόνηση. Αυτόν τον ρόλο έρχονται να παίξουν οι πρωτεΐνες. Και οι μεγαλύτεροι αθλητές ποντάρουν σε αυτές, και μάλιστα στις φυτικές, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι η φύση φροντίζει για τον άνθρωπο, καλύπτοντας κάθε του ανάγκη. Όλα αυτά, μέσα από απτά παραδείγματα και μαρτυρίες κορυφαίων πρωταθλητών που χρησιμοποιούν τη φυτική πρωτεΐνη της AMINO ANIMO.         

AMINO ANIMO

Η AMINO ANIMO είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που δεσμεύτηκε να δημιουργήσει τις καλύτερες πρωτεΐνες στον κόσμο με 100% φυσικά υλικά. Και αυτό, οι καλύτεροι πρωταθλητές το αναγνώρισαν, επενδύοντας στα προϊόντα της, τα οποία τελικά τους έβγαλαν ασπροπρόσωπους. Προωθώντας φυτικές πρωτεΐνες από καρπούς της φύσης, όπως αμύγδαλα, αρακά, ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο, ρύζι και φάβα, και χωρίς τα αρνητικά των ζωικών πρωτεϊνών, η AMINO ANIMO δημιούργησε προϊόντα που προσφέρουν ενέργεια, πνευματική διαύγεια, αντοχή και μυϊκή αποκατάσταση.     

 

Βρες όλες τις πρωτεΐνες της AMINO ANIMO, εδώ.

Τζένη Μπουλμέτη, πρωταθλήτρια στο τρίαθλο

Τζένη Μπουλμέτη

Η Τζένη, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, λάτρης των πολεμικών τεχνών και πρώην μέλος της Εθνικής ομάδας, μητέρα και πρωταθλήτρια τριάθλου, γνωστή για χρόνους που ανταγωνίζονται αυτούς των ανδρών, χρειάζεται όση ενέργεια μπορεί να συγκεντρώσει ένας οργανισμός όταν έχει να ανταπεξέλθει σε τέτοιου είδους συνθήκες. Ανθρωπίνως αδύνατο να συνδυάσεις όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σε ένα μόνο σώμα, η Τζένη Μπουλμέτη έκανε το αδύνατο δυνατό και μάλιστα, με απόλυτη επιτυχία. Διαπρέπει σε κάθε τομέα της ζωής της, έχοντας ως σύμμαχο τις φυτικές πρωτείνες της AMINO ANIMO.  

 

«Το κομμάτι της αποκατάστασης και της σωστής διατροφής είναι εξίσου σημαντικό όσο και η καθημερινή προπόνηση. Οι πρωτεΐνες της AMINO ANIMO με βοηθάνε στην ταχύτερη αποκατάσταση των μυών, μετά από πολλά και δύσκολα χιλιόμετρα κολύμβησης, ποδηλασίας και τρεξίματος, ώστε να μπαίνω όσο πιο ξεκούραστη γίνεται στην επόμενή μου προπόνηση».

  

Παναγιώτης Πολύζος, φαρμακοποιός και πρωταθλητής στο τρίαθλο

Παναγιώτης Πολύζος

Είναι στη φύση ενός φαρμακοποιού να αναλύει πολύ περισσότερο τα προϊόντα που θα καταναλώσει, από τι φτιάχτηκαν, πόσα χρόνια έρευνας προηγήθηκαν πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά και πόσο ασφαλή και αποτελεσματικά είναι. Πόσο μάλλον όταν ο συγκεκριμένος φαρμακοποιός ασχολείται και με τον πρωταθλητισμό. Ο Παναγιώτης Πολύζος επιλέγει τη φυτική πρωτεΐνη της AMINO ANIMO, καταρρίπτοντας τους μύθους που θέλουν τα ζωικά προϊόντα να είναι πιο αποτελεσματικά και αποδεικνύοντας πως η κορυφή κατακτάται πιο εύκολα όταν εμπιστεύεσαι τους ειδικούς και τη δύναμη που σου προσφέρει η φύση. Χωρίς συνθετικές ουσίες, χωρίς χημικά πρόσθετα ή μεταλλαγμένα συστατικά, χωρίς συντηρητικά. Φυτική πρωτεΐνη από βιολογικούς σπόρους και καρπούς, ικανή να καθυστερήσει αποδεδειγμένα το αίσθημα της κόπωσης έως και περίπου 10 ολόκληρα λεπτά.  


 
 

 

«Οι πρωτεΐνες της AMINO ANIMO μου παρέχουν υψηλά επίπεδα ενέργειας, τόσο για τις προπονήσεις, όσο και για την απαιτητική καθημερινότητά μου. Έχω παρατηρήσει μεγάλη διαφορά στο κομμάτι της πνευματικής διαύγειας, λόγω της σταθερά υψηλής ενέργειας που μου προσφέρουν χωρίς διακυμάνσεις».

 

Βρες όλες τις πρωτεΐνες της AMINO ANIMO, εδώ.

 

Till Schenk & Annika Vossen, adventure ποδηλάτες

Till Schenk & Annika Vossen

«Για εμάς, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μαζί μας σωστούς διατροφικούς συμμάχους που θα μας βοηθήσουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον κάθε αγώνα. Στην περίπτωση της AMINO ANIMO, ο σύμμαχος αυτός είναι η φυτική πρωτεΐνη. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης είναι ζωτικής σημασίας να κρατήσεις το σώμα σου από το να καταρρεύσει πολύ νωρίς, αλλά και μετά τον αγώνα, μια γρήγορη αποκατάσταση είναι το κλειδί για να παραμείνεις υγιής, σε πνευματική και σωματική φόρμα για την καθημερινή σου ζωή, αλλά κι έτοιμος για την επόμενη μεγάλη περιπέτεια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Όπως ένας μεγάλος σε ηλικία, Γερμανός, επαγγελματίας ποδηλάτης μου είχε πει κάποτε, “όταν το ανοσοποιητικό σου σύστημα είναι εντελώς καταβεβλημένο, το μόνο πράγμα που μπορεί να σε βοηθήσει είναι οι πρωτεΐνες”. Η επιλογή μας στις πρωτεΐνες είναι οι AMINO ANIMO εξαιτίας της υψηλής ποιότητας και των φυσικών πρώτων υλών που χρησιμοποιούν».

 

Κι αν κάποιοι γνωρίζουν καλά τις αντοχές και τα όριά τους, αυτοί είναι ο Till Schenk και η Annika Vossen. Το ζευγάρι των πρωταθλητών που μαζί υποσχέθηκαν να κατακτήσουν τον κόσμο και να κάνουν το αδύνατο δυνατό. Και το έκαναν, ολοκληρώνοντας με ποδήλατο τον γύρο των Κανάριων Νήσων σε λιγότερο από 72 ώρες.

Annika Vossen

Οι κορυφαίοι αθλητές κάνουν στροφή προς τη φύση κι αυτή τους ανταμείβει με ένα προϊόν που δημιουργήθηκε με στόχο να στεφθεί ως το καλύτερο παγκοσμίως. Μαζί, σκοπεύουν να κατακτήσουν την κορυφή και να ξεκινήσουν για νέες περιπέτειες με σύμμαχο πάντα, την υγεία.  

 

Ανακάλυψε όλες τις φυτικές πρωτεΐνες της AMINO ANIMO, εδώ.    

 

Δημοφιλη Αρθρα