fbpx

Από δικηγόρος, τριαθλητής: Πώς μια προσωπική μάχη αλλάζει όλη σου τη ζωή!

iRun
triathlete organic proteins

«Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να γίνει, κάποιοι εύχονται να μπορούσε να γίνει, και άλλοι το κάνουν να γίνει», Michael Jordan 

 

Με λίγα λόγια στη ζωή υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων: αυτοί που θέλουν, αυτοί που εύχονται και αυτοί που πράττουν. Οι τελευταίοι είναι αυτοί που μας εμπνέουν να κάνουμε το ίδιο. Όπως ο Jack Chen. Ο Jack δηλώνει δικηγόρος και ταυτόχρονα τριαθλητής. Έχει πάρει μέρος σε πέντε μέχρι τώρα διοργανώσεις τριάθλου IRONMAN, καταφέρνοντας το αδύνατο. Αυτό που κάνει τον ίδιο τόσο ξεχωριστό, δεν είναι το ταλέντο του στη δικηγορία, ούτε το σωματικό και πνευματικό του πείσμα που τον οδήγησε να συμμετέχει σε τόσο απαιτητικούς τριαθλητικούς αγώνες, αλλά η ψυχική δύναμη ενός ανθρώπου με προβλήματα όρασης, ο οποίος αρνείται να ζήσει μια ζωή συμβατική. 

 

 
 

Ο Jack Chen, ο οποίος εργάζεται στη Google, γεννήθηκε με μια μολυσματική ασθένεια που επηρέασε την όρασή του. Στην ηλικία των 16, μια επέμβαση στα μάτια του οδήγησε σε ολική τύφλωση, λίγους μήνες πριν δώσει τις εισαγωγικές εξετάσεις για το πανεπιστήμιο. Κι εκεί ήταν που όλα άλλαξαν! Αντί ο νεαρός τότε Chen να τα παρατήσει όλα, αποφάσισε να συνεχίσει, κερδίζοντας τελικά ένα bachelor στην Πληροφορική από το Πανεπιστήμιο του Harvard, ένα master στον ίδιο τομέα από το Πανεπιστήμιο του Berkeley και το πτυχίο νομικής από το Fordham University. Και οι κατακτήσεις του δεν σταμάτησαν εκεί. Αν και στο παρελθόν δεν θεωρείτο ένα από τα πιο αθλητικά παιδιά, ο Jack Chen αποφάσισε, ύστερα από έναν μαραθώνιο, να δοκιμάσει τον εαυτό του στην πιο απαιτητική διοργάνωση τριάθλου του κόσμου και να τερματίσει… Έτσι λοιπόν, η IRONMAN πορεία του ξεκίνησε, αποδεικνύοντας πως όποιος διαθέτει ψυχή, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί!

ironman bikes

Οι συνήθειες ενός τριαθλητή …δεν είναι συνηθισμένες, όπως συνηθισμένη δεν είναι και η ζωή του. Εκτός από το ψυχικό σθένος και τις καθημερινές προπονήσεις, ακολουθεί κι ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα σωστής διατροφής. Ο αγώνας για την κορυφή δεν είναι εύκολος. Η σωματική άσκηση λοιπόν και η ισορροπημένη διατροφή συνυπάρχουν σε μια πειθαρχημένη ρουτίνα, αλληλοσυμπληρώνοντας η μία την άλλη. Άφθονα φρούτα και λαχανικά, νερό και πρωτεΐνες περιλαμβάνονται στο μενού ενός τριαθλητή. Μάλιστα, οι πρωτεΐνες του φαγητού συμπληρώνονται και από φυτικά συμπληρώματα διατροφής, προκειμένου να εφοδιάσουν κατάλληλα τον οργανισμό, χαρίζοντάς σωματική ενέργεια και πνευματική διαύγεια, αλλά και να επιταχύνουν τη μυϊκή αποκατάσταση. Ένα τέτοιο συμπλήρωμα διατροφής είναι οι φυτικές πρωτεΐνες AMINO ANIMO, οι οποίες στέκονται πλάι σε κάθε τριαθλητή, σε κάθε αθλητή, σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε άνθρωπο που θέλει να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

φυτικές πρωτεΐνες amino animo

• Βρες τις πρωτεΐνες AMINO ANIMO, εδώ.  

Οι φυτικές πρωτεΐνες AMINO ANIMO ως μέρος μιας υγιεινής διατροφής  

Πρόκειται για τις βραβευμένες vegan πρωτεΐνες ελληνικής παραγωγής, οι οποίες απευθύνονται στο σύγχρονο άνθρωπο και στις ανάγκες του. Φτιαγμένες από καρπούς της φύσης, όπως αμύγδαλα, ηλιόσπορος, κολοκυθόσπορος, αρακάς, ρύζι και φάβα, αποτελούν την κινητήριο δύναμη του οργανισμού. Τον πιο φυσικό τρόπο για να “ξυπνήσεις” σώμα και πνεύμα, αφού δεν περιέχουν συντηρητικά, γλουτένη, μεταλλαγμένα συστατικά, λακτόζη, σόγια, ζάχαρη και αλάτι. Οι πρωτεΐνες AMINO ANIMO είναι ιδανικές τόσο για μικρές όσο και για μεγάλες προκλήσεις, συμβάλλοντας στο να ανταπεξέλθει ο οργανισμός στους γρήγορους ρυθμούς της ζωής, σε ψυχικό και φυσικό επίπεδο. 

IRONMAN Greece AMINO ANIMO


 
 
• Photo credits: IRONMAN GREECE

Φέτος, το brand συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους τριαθλητές, συμμετέχοντας για δεύτερη χρονιά με μια ομάδα 30+ αθλητών στο IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βουλιαγμένη στις 20-23 Οκτωβρίου. Η φετινή διοργάνωση IRONMAN στην Ελλάδα είναι ένα κάλεσμα προς όλους τους αθλητές που λατρεύουν τα σπορ και προς όλους τους μη αθλητές που οι προκλήσεις τους εξιτάρουν.

Κάποιους ανθρώπους τέτοιες ιστορίες ζωής τούς γεμίζουν δύναμη και θάρρος να συνεχίζουν. Άλλους μια τραυματική εμπειρία δεν τους αφήνει πολλές επιλογές, παρά μόνο να μην παραιτηθούν. Και μερικούς μια απόφαση στιγμής είναι αυτή που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή. Αυτό που μετράει είναι να μην τα παρατάς ποτέ και να πράττεις. Γιατί, για τους τολμηρούς η ζωή κρύβει όμορφες εκπλήξεις…  

Βρες τις πρωτεΐνες AMINO ANIMO, εδώ.  

 


Διάβασε ακόμα:

Κάνοντας το αδύνατο δυνατό: Κορυφαίοι πρωταθλητές αποκαλύπτουν το μυστικό για την κατάκτηση του στόχου

GranGuanche: Ένας ποδηλατικός γύρος στα Κανάρια Νησιά που δοκιμάζει τα ανθρώπινα όρια

IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni: Tο πολυαναμενόμενο τριαθλητικό γεγονός από την EY ZHN GreeceΔημοφιλη Αρθρα