fbpx

1o Lifeline Run 2022 στις 5/9 (προκήρυξη)

Newsroom
oaka

O ανθρωπιστικός οργανισμός «Γραμμή Ζωής Ελλάς» (Lifeline Hellas) www.lifelinegr.org, η MARATHON TEAM GREECE by Maria Polyzou και το Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας συνδιοργανώνουν τον 1ο αγώνα δρόμου με την επωνυμία Lifeline Run, με σκοπό την ενίσχυση του Αττικού νοσοκομείου με νέες θερμοκοιτίδες και τη στήριξη των παιδιών της Ουκρανίας.

Ολα τα έσοδα του αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του υφυπουργείου αθλητισμού τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 18:00 στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, θα διατεθούν για αυτούς τους σκοπούς.

lifeline

Το Lifeline Hellas έχει προσφέρει πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ ιατρικό εξοπλισμό στα κρατικά νοσοκομεία της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια.

Μόλις ολοκλήρωσε στο Νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου» την επέκταση της πτέρυγας της μονάδας νεογνών, προσθέτοντας έξι θέσεις και τον εξοπλισμό της, τη δωρεά επτά θερμοκοιτίδων και οκτώ μόνιτορ, έτσι ώστε να μην μετακινούνται τα πρόωρα νεογνά όταν δεν υπάρχει θέση, γεγονός πολύ σημαντικό για την ασφάλειά τους.

Επίσης, παραδόθηκαν δύο θερμοκοιτίδες στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στα 60 χρόνια από τον θάνατο του Γεώργιου Παπανικολάου, του ανθρώπου που ανακάλυψε το τεστ ΠΑΠ και αφορά την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου και έσωσε χιλιάδες γυναίκες.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

18:00 5 χλμ. Ανδρών – Γυναικών

18:05 600 μέτρα για παιδιά

18:20 2,5 χλμ. δυναμικό βάδισμα

18:20 2,5 χλμ. «ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΣ με το καροτσάκι», οικογενειακός αγώνας

19:00 Απονομές επάθλων

 

Απονομές επάθλων στους 3 πρώτους νικητές ανδρών – γυναικών στον αγώνα των 5000 μέτρων. Μετάλλιο θα λάβουν όλοι ανεξαρτήτως που θα λάβουν νούμερο συμμετοχής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι άνδρες και γυναίκες άνω των 12 ετών για τους αγώνες των 5000 μέτρων και χωρίς όριο ηλικίας για τον περιπατητικό αγώνα, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα.

oaka

 

Κόστος αγώνων: 10 ευρώ

Ολοι οι δρομείς θα λάβουν αναμνηστικό μπλουζάκι της διοργάνωσης και αναμνηστικό μετάλλιο και νούμερο αγώνα. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές, μέχρι και την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 20.00 καταληκτική ώρα. Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών θα γίνει δεκτός την ημέρα του αγώνα.


 
 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Η διαδρομή είναι επίπεδη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ – ΕΥΘΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όλοι οι δρομείς, τρέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και για κάθε τυχόν τραυματισμό τους που ενδεχομένως θα τους συμβεί η διοργάνωση δεν ευθύνεται και παραιτούνται από οποιαδήποτε αξίωση αποζημίωσης.

Επίσης θα πρέπει πρόσφατα να έχουν περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, και έχουν λάβει την σχετική άδεια από τους γιατρούς ότι μπορούν να συμμετάσχουν σε αγώνα τρεξίματος.

Ειδικά για τον αγώνα των παιδιών, η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τους γονείς ή τους κηδεμόνες τους

lifeline run

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Θα υπάρξει γιατρός και ασθενοφόρο

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και ανάρτηση σε όλες τις δρομικές ιστοσελίδες.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες (πλην ακραίων καιρικών φαινομένων). Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, σε περίπτωση αναβολής θα ανακοινωθεί έγκαιρα μέσω του Τύπου.

 

Για εγγραφές πατήστε εδώ

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.lifelinegr.org, www.mariapolyzou.com, mariapolyzou@gmail.com

τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979 490858

 

Διαβάστε ακόμα:

1ο Kiare Race στις 27-28 Αυγούστου

Λαφονήσιος Δρόμος στις 10 Σεπτεμβρίου: Ανοιγμα εγγραφών

Santorini Experience 2022 (23-25/9): Ανοιξαν οι εγγραφές

Δημοφιλη Αρθρα