fbpx

Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Αχέρων

2ος Acheron Health Run στις 2 Απριλίου 2023 (προκήρυξη)

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 θα διεξαχθεί στο Καναλάκι Πρέβεζας ο 2ος Acheron Health Run, με αγώνες 21 χλμ., 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ.

Τον αγώνα διοργανώνουν ο Δήμος Πάργας και η Ελληνική Ενωση Ερευνας και Διάσωσης (ΕΕΕΔ) Καναλακίου.

Εκκίνηση και τερματισμός: Κεντρική πλατεία Καναλακίου. Η διαδρομή των αγώνων είναι ασφάλτινη.

Χάρτες και υψομετρικά διαδρομών: Για να δείτε τους χάρτες και τα υψομετρικά των διαδρομών 5 χλμ και 10 χλμ. πατήστε ΕΔΩ για τη διαδρομή των 21 χλμ. πατήστε ΕΔΩ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

08:30: Ανοιγμα γραμματείας, στην Κεντρική πλατεία Καναλακίου για παράδοση αγωνιστικού πακέτου (αριθμός, t-shirt και chip χρονομέτρησης).

10:00: Εκκίνηση δρόμου 21 χλμ.

11:00: Εκκίνηση δρόμου 10 χλμ. και 5 χλμ.

11:05: Εκκίνηση δρόμου 1000μ.

12:30: Λήξη τερματισμού 5 και 10 χλμ.

13:00: Λήξη τερματισμού 21 χλμ.

13:05: Απονομές στους νικητές

 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συμμετοχή αθλητών και αθλουμένων σε φυσική δραστηριότητα που βελτιώνει την υγεία και την ποιότητα ζωής αλλά και η ανάδειξη της ιστορίας και της φυσικής ομορφιάς της περιοχής.

 

Επαθλα – Δώρα

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής και μεταγωνιστικά σνακ αποκατάστασης ενώ στους συμμετέχοντες των 21 χλμ., 10 χλμ. και 5 χλμ. θα δοθεί και τεχνικό t-shirt του αγώνα. Έπαθλα θα δοθούν στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες όλων των κατηγοριών και στους τρεις δρόμους καθώς και στα 3 πρώτα αγόρια και 3 πρώτα κορίτσια του δρόμου των 1000μ.

 

ΑΓΩΝΑΣ 5 χλμ.

α) Γενική κατηγορία Ανδρών

β) Γενική κατηγορία Γυναικών

γ) 18-29 (ανδρών – γυναικών)

δ) 30-39 (ανδρών – γυναικών)

ε) 40-49 (ανδρών – γυναικών)

στ) 50-59 (ανδρών – γυναικών)

ζ) άνω των 60 (ανδρών – γυναικών)

 

ΑΓΩΝΑΣ 10 χλμ.

α) Γενική κατηγορία Ανδρών

β) Γενική κατηγορία Γυναικών

γ) 18-29 (ανδρών – γυναικών)

δ) 30-39 (ανδρών – γυναικών)

ε) 40-49 (ανδρών – γυναικών)

στ) 50-59 (ανδρών- γυναικών)

ζ) άνω των 60 (ανδρών- γυναικών)

 

ΑΓΩΝΑΣ 21 χλμ.

α) Γενική κατηγορία Ανδρών

β) Γενική κατηγορία Γυναικών

γ) 18-29 (ανδρών – γυναικών)

δ) 30-39 (ανδρών – γυναικών)

ε) 40-49 (ανδρών – γυναικών)

στ) 50-59 (ανδρών- γυναικών)

ζ) άνω των 60 (ανδρών- γυναικών)

 

Όσοι δρομείς βραβευτούν στη γενική κατηγορία δεν θα βραβευτούν επιπρόσθετα στις ηλικιακές κατηγορίες τους.

Χρονικό όριο τερματισμού: Ο αγώνας των 21 χλμ. έχει χρονικό όριο τερματισμού 180 λεπτά (μέχρι τη 13:00), οι αγώνες των 10χλμ & 5χλμ έχουν χρονικό όριο τερματισμού 90 λεπτά (μέχρι τις 12:30). Μετά από αυτό το χρονικό όριο, όσοι δρομείς συνεχίσουν την προσπάθειά τους και κινούνται στη διαδρομή του αγώνα θα συνεχίσουν με δική τους ευθύνη και πρέπει να συμμορφωθούν με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας της τροχαίας Πρέβεζας.

Χρονομέτρηση του αγώνα: Ο αγώνας θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με σημεία ελέγχου στην εκκίνηση, στο ενδιάμεσο και στον τερματισμό του αγώνα.

Τα αποτελέσματα θα αναρτιούνται ζωντανά μετά την έναρξη στην ιστοσελίδα www.ftt.gr.

αγώνας δρόμου

Κόστος συμμετοχής:

21 χλμ: 10 ευρώ

10 χλμ: 7 ευρώ

5 χλμ: 7 ευρώ

1000μ.: δωρεάν

 

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής θα πρέπει να καταβάλλεται, εντός 10 ημερών από τη δήλωση συμμετοχής, το κόστος της συμμετοχής μέσω e-banking ή τράπεζας στον τραπεζικό λογαριασμό: GR5301103920000039274519030 (BIC) ETHNGRAA -Δικαιούχος: ΧΑΧΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΞΕΝΟΦΩΝ και στην αιτιολογία θα αναγράφεται οπωσδήποτε το όνομα και ο αγώνας συμμετοχής.

Για τη συμμετοχή στα 1000μ. απαιτείται εγγραφή στην ηλεκτρονική φόρμα.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στον ημιμαραθώνιο έχουν αποκλειστικά οι αθλητές\αθλούμενοι και αθλήτριες\αθλούμενες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (γεννημένοι το 2005 και νωρίτερα).

Ενώ για τους δρόμους των 10χλμ. και 5χλμ. όσοι είναι μικρότεροι των <18 ετών (γεννημένοι 2006 και αργότερα), θα τρέξουν αποκλειστικά με τη γονική συναίνεση του κηδεμόνα. Κατεβάστε εδώ την Υπεύθυνη Δήλωση γονέα-κηδεμόνα την οποία θα πρέπει να στείλετε υπογεγραμμένη ηλεκτρονικά στο rescuekanalaki@gmail.com ή να παραδώσετε στη γραμματεία του αγώνα κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής. Με την υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης γονέα-κηδεμόνα θεωρείται ότι έχει δοθεί συναίνεση του γονέα για τη συμμετοχή στον αγώνα.

Η συμμετοχή αθλητών κάτω των 12 ετών ΔΕΝ θα επιτραπεί στους αγώνες των 10χλμ. και 5χλμ.

 

Στο δρόμο των 1000m θα επιτραπεί η συμμετοχή μόνο μαθητών Δημοτικού 6-12 ετών (γεννημένοι από το 2017 έως και το 2011) και θα ζητηθεί έγγραφη συγκατάθεση – Υπεύθυνη Δήλωση από τον γονέα\κηδεμόνα για τη συμμετοχή τους.

 

Κατεβάστε εδώ την Υπεύθυνη Δήλωση γονέα-κηδεμόνα την οποία θα πρέπει να στείλετε υπογεγραμμένη ηλεκτρονικά στο rescuekanalaki@gmail.com ή να παραδώσετε στη γραμματεία του αγώνα κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής.
Επιτρέπεται η συμμετοχή συνοδού στον δρόμο των 1000μ. Οι συνοδοί δεν εγγράφονται και δεν χρονομετρούνται.

 

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Ο αγώνας θα έχει ιατρική κάλυψη. Ο κάθε δρομέας συμμετέχει με απόλυτη, προσωπική, δική του ευθύνη και έχει προβεί πρόσφατα στις απαραίτητες υγειονομικές εξετάσεις. Φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά στην φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση θανάτου, τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί οποιοσδήποτε συμμετέχων στην διοργάνωση ή θεατής αυτής τόσο κατά την προσέλευση, διάρκεια ή κατά την αποχώρησή του από αυτή.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για να δηλώσετε συμμετοχή στον αγώνα πατήστε ΕΔΩ

Η ηλεκτρονική φόρμα δήλωσης συμμετοχής θα είναι ανοικτή έως τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, 23:59 ή έως ότου συμπληρωθεί ο αριθμός των συμμετοχών που έχει προγραμματίσει να υποστηρίξει η οργανωτική επιτροπή σε όλους τους δρόμους. Η γραμματεία του αγώνα θα δεχθεί εξαιρετικά μικρό αριθμό νέων συμμετοχών 1 ώρα πριν την έναρξη των αγώνων και θα αφορά κυρίως ακυρώσεις συμμετοχών.

Φύλαξη ρουχισμού συμμετεχόντων – αποδυτήρια: Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τη φύλαξη του ρουχισμού των συμμετεχόντων στο χώρο της εκκίνησης/τερματισμού, από όπου θα μπορείτε να τον παραλάβετε μετά το τέλος του αγώνα.

Παραλαβή πακέτου συμμετοχής: Οι αθλητές – αθλήτριες θα μπορούν να προσέρχονται αυτοπροσώπως στη γραμματεία για την παραλαβή του πακέτου το Σάββατο το πρωί ( 10π.μ.-12μ.μ. ) και το απόγευμα (6μ.μ.-8μ.μ.).

Την Κυριακή θα πρέπει να προσέλθουν τουλάχιστον 60 λεπτά πριν από την ώρα διεξαγωγής του αγώνα. Ο αριθμός συμμετοχής είναι προσωπικός, δεν αλλάζεται και δεν μεταβιβάζεται και πρέπει να βρίσκεται καρφιτσωμένο στο εμπρός μέρος της μπλούζας του\της αθλητή \αθλήτριας από την έναρξη έως το τέλος του αγώνα.

 

Σταθμοί ανεφοδιασμού:

Θα υπάρχουν εφτά σταθμοί ανεφοδιασμού (νερό- coke) στη διαδρομή των 21χλμ., τρεις σταθμοί ανεφοδιασμού (νερό) στη διαδρομή των 10 χλμ. και ένας σταθμός ανεφοδιασμού (νερό) στα 5 χλμ. ανά 2.500μ περίπου. Τα υγρά που θα δίνονται στους αθλητές θα είναι σε ατομικές συσκευασίες μπουκαλάκια της μίας χρήσης, τα οποία θα μαζευτούν κατά τη διασπορά τους, μετά τη χρήση τους. Στον τερματισμό θα υπάρχουν επίσης νερό και διάφορα ενεργειακά αποκατάστασης.

 

Ενημέρωση συμμετεχόντων:

Οι δρομείς της διοργάνωσης θα ενημερωθούν πλήρως για όλες τις διαδικασίες και τους κανονισμούς της διοργάνωσης που θα ακολουθηθούν μέσω Ηλεκτρονικής Επικοινωνίας (προσωποποιημένη ή γενική) ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ συνεχής ενημέρωση θα υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας, στο facebook και στο instagram

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν οποτεδήποτε τους όρους της παρούσας προκήρυξης, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο για τις ανάγκες της άρτιας και ασφαλούς διοργάνωσης των αγώνων χωρίς πρότερη ειδοποίηση.

Η συμμετοχή κάθε αθλητή\αθλήτριας στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του, όλων των όρων της προκήρυξης των αγώνων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τον αγώνα: κ. Ευθυμίου Δήμητρα: 6977403737, κ. Χαχούλη Παναγιώτα: 6946625568

 

Ερχονται ακόμα:

Hydra’s Trail Event (9 Απριλίου 2023)

Moschopodi Trail (22 Απριλίου 2023)

6ο Αμοργός Trail Challenge (29 Απριλίου 2023)

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register