fbpx

2ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Άνδρου 2018

by iRun

Ο Δήμος Άνδρου σε συνδιοργάνωση με τον ΤΕΛΜΗΣΣΟ Ν.Μάκρης – Μαραθώνος, την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, καθώς και με τους Α.Ο.Φ. ΑΝΔΡΙΑΚΟ και τον ΠΑΝΑΔΡΙΑΚΟ Σύλλογο Ναυτικών, αλλά και υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ συνδιοργανώνουν τον 2ο Ημιμαραθώνιο Άνδρου & τον Αγώνα Δρόμου Αφανούς Ναύτη 10χλμ, στις 22 Απριλίου 2018 στην Άνδρο.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά το Σάββατο 21 Απριλίου στην Χώρα Άνδρου (παραλία Νειμποριού) αγώνας αθλητικής ναυαγοσωστικής αλλά και μουσική συναυλία με δωρεάν είσοδο στο ανοικτό θέατρο Χώρας αφιερωμένη στον Αφανή Ναύτη.

Ο Ημιμαραθώνιος της Άνδρου αποτελεί έναν από τους έξι (6) βαθμολογούμενους αγώνες για το τρόπαιο του Μαραθώνα που διοργανώνει ο σύλλογος ΑΠΣ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ.

Οι λάτρεις του νέου και συναρπαστικού για τα Ελληνικά δεδομένα αγωνιστικού δρώμενου της αθλητικής ναυαγοσωστικής, θα είναι παρόντες στον 2ο Ημιμαραθώνιο Άνδρου και τον Δρόμο του Αφανούς Ναύτη, για να αγωνιστούν στο “Beach Flags” (Σημαίες). Σε αυτό το θεαματικό δρομικό αγώνισμα, 12 αθλοσώστες (αθλητές ναυαγοσωστικής) τρέχουν 20μ διεκδικώντας 11 “σημαίες” χωμένες στην άμμο. Όποιος δεν αρπάξει κάποια, βγαίνει εκτός αγώνα. Οι κούρσες συνεχίζονται μέχρι οι τελευταίοι 2 αθλοσώστες να διεκδικήσουν την τελευταία σημαία.

Τόπος: Νημποριό (παραλία). Χρόνος: 21/4/2018. Ώρα: 4μμ.

Δημοφιλη Αρθρα