fbpx

2ο Livadia Night Run στις 17 Ιουνίου 2023

Newsroom
livadia night run

Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 θα διεξαχθεί στη Λιβαδειά ο 2ος Livadia Night Run.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Αθλητικός Κολυμβητικός Ομιλος Λιβαδειάς και ο Δήμος Λεβαδέων, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, τη στήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς & Εύβοιας, τη συμμετοχή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, της Τροχαίας Λιβαδειάς, της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς του Α.Χ.Ο.Λ. και του Ε.Ε.Σ. παράρτημα Λιβαδειάς. Ο αγώνας γίνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Καλλιτεχνικού Συλλόγου Αναπνοή: Town The River Festival.

 

Αγώνες

10.000 μέτρων ανδρών-γυναικών

5.000 μέτρων ανδρών – γυναικών

1.000 μέτρων μαθητών-τριών Δημοτικών σχολείων

Αφετηρία-τερματισμός: Πηγές Έρκυνας (περιοχή Κρύα)

Σημείωση: Όλες οι διαδρομές είναι ασφάλτινες

 

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η παρακίνηση για συμμετοχή όλων, ανεξάρτητα από την ηλικία, σε αθλητικές δραστηριότητες και η ανάδειξη των κορυφαίων σημείων της πόλης

 

10 χλμ. (20:00)

Περιγραφή διαδρομής:

Πάρκιν πηγών Κρύας – έξοδος Κατσιώτα δεξιά – Ελευθερίου Βενιζέλου – Καραγιαννοπούλου – Ανδρεαδάκη αριστερά – Μπουφίδου δεξιά – Δημάρχου Περγαντά (πρώην Θεσ/νίκης) – Ρούμελης αριστερά – Αγίου Αθανασίου αριστερά – Δελφών αριστερά – Δημάρχου Ιωάννη Ανδρεαδάκη δεξιά – Φίλωνος δεξιά – Γεωργαντά δεξιά – Πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) αριστερά – Στρατηγού Ιωάννου – πλατεία Μητροπόλεως – Κατσιώτα αριστερά – Είσοδος πάρκιν πηγών Έρκυνας που οδηγεί στο 5ο χιλιόμετρο.

Οι αθλητές διέρχονται ξανά από το σημείο εκκίνησης, συνεχίζουν να τρέχουν στην ίδια διαδρομή για δεύτερη φορά και τερματίζουν μέσα στο πάρκιν των πηγών.

Σημείωση: Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά από την εταιρία CHRONOLOG, και το τσιπάκι θα δίνεται το Σάββατο 17-06-2023, από τις 17:00 μέχρι και μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα στο χώρο των εκκινήσεων όπου θα είναι η Γραμματεία..

 

5 χλμ. (20:05)

Η διαδρομή θα έχει τιμητικά το όνομα του αδικοχαμένου αστυνομικού Γιώργου Ανδριτσόπουλου που τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά κακοποιού εν ώρα υπηρεσίας, την ίδια ημέρα πριν από 10 χρόνια στο Δίστομο και θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.

Περιγραφή διαδρομής:

Πάρκιν πηγών Κρύας – έξοδος Κατσιώτα δεξιά – Ελευθερίου Βενιζέλου – Καραγιαννοπούλου – Ανδρεαδάκη αριστερά – Μπουφίδου δεξιά – Δημάρχου Περγαντά (πρώην Θεσ/νίκης) – Ρούμελης αριστερά – Αγίου Αθανασίου αριστερά – Δελφών αριστερά – Δημάρχου Ιωάννη Ανδρεαδάκη δεξιά-Φίλωνος δεξιά – Γεωργαντά δεξιά – Πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) αριστερά – Στρατηγού Ιωάννου – πλατεία Μητροπόλεως – Κατσιώτα αριστερά – Είσοδος πάρκιν πηγών Έρκυνας και τερματισμός μέσα στο χώρο του πάρκιν.

Σημείωση: Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά από την εταιρία CHRONOLOG, και το τσιπάκι θα δίνεται το Σάββατο 17-06-2023, από τις 17:00 μέχρι και μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα στο χώρο των εκκινήσεων όπου θα είναι η Γραμματεία.

 

1 χλμ. (20:10)

Περιγραφή διαδρομής:

Πάρκιν πηγών Κρύας – έξοδος Κατσιώτα δεξιά – Ελευθερίου Βενιζέλου -Λάππα αριστερά Στρατηγού Ιωάννου – πλατεία Μητροπόλεως – Κατσιώτα αριστερά – Είσοδος πάρκιν πηγών Έρκυνας και τερματισμός μέσα στο χώρο του πάρκιν

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

– Στον αγώνα των 10.000 μ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν: όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο (17ο) έτος της ηλικίας τους και μεγαλύτεροι, δηλαδή γεννηθέντες το 2006 και προηγούμενα, εγγεγραμμένοι σε σωματεία μέλη του ΣΕΓΑΣ ή ανεξάρτητοι.

– Στον αγώνα των 5.000 μ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως, αθλητές και περιπατητές ανεξαρτήτου επιπέδου φυσικής κατάστασης και έχουν συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο (15ο) έτος της ηλικίας τους και μεγαλύτεροι, δηλαδή γεννηθέντες το 2008 και μεγαλύτεροι, εγγεγραμμένοι σε σωματεία μέλη του ΣΕΓΑΣ ή ανεξάρτητοι.

– Στον αγώνα των 1.000 μ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι γεννημένοι από το 2014 και μεγαλύτεροι (δηλαδή από 9 ετών) μαθητές-τριες Δημοτικών Σχολείων μαθητές-τριες Γυμνασίων, με προσκόμιση κατά την εγγραφή τους υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα ή συλλόγου του οποίου είναι μέλη.

 

ΠΑΡΟΧΕΣ

Αγώνας 10 χλμ.

– Μία πανέμορφη πετσέτα γυμναστηρίου

– Chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης.

– Αριθμός συμμετοχής

– Μετάλλιο για όσους τερματίσουν

– Την απαραίτητη τροφοδοσία κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα

 

Αγώνας 5 χλμ.

– Μία πανέμορφη πετσέτα γυμναστηρίου

– Chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης

– Αριθμός συμμετοχής

– Μετάλλιο για όσους τερματίσουν

– Την απαραίτητη τροφοδοσία κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα

 

Αγώνας 1000μ για μαθητές Δημοτικών & Γυμνασίων

– Δωρεάν συμμετοχή

– Αριθμός συμμετοχής

– Μετάλλιο για όσους τερματίσουν

 

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ–ΕΠΑΘΛΑ

Ώρα έναρξης απονομών: 21:45. Νικητές σ’ όλους τους αγώνες ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι αθλητές-τριες (ξεχωριστά άνδρες – γυναίκες στα αγωνίσματα των 10 – 5 χλμ. & 1000μ.)

 

Αναλυτικά:

Θα απονεμηθούν κύπελλα, στους 3 πρώτους:

– 10 χιλιόμετρα: 1ος 2ος 3ος -1η 2η 3η γενικής κατάταξης.

– 5 χιλιόμετρα: 1ος 2ος 3ος -1η 2η 3η γενικής κατάταξης.

– 1.000μ.: 1ος 2ος 3ος -1η 2η 3η γενικής κατάταξης (Μετάλλια μεγάλης διαδρομής)


 
 

 

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Θα απονεμηθούν κύπελλα στους τρεις πρώτους των παρακάτω ηλικιακών κατηγοριών μόνο στη διαδρομή των 10.000 μέτρων:

Κατηγορίες Ανδρών

18 – 39

40 – 54

55 +

 

Κατηγορίες Γυναικών

18 – 39

40 – 54

55+

livadia night run

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι ατομικές συμμετοχές μπορούν να γίνουν μόνο με online εγγραφή στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης levados.akol.gr

Ημερομηνία έναρξης την Τρίτη 9 Μαΐου 2023 και λήξης την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 ώρα 22:00. Για την αποφυγή συνωστισμού καμία εγγραφή δεν θα γίνει την ημέρα του αγώνα.

 

Για εγγραφές πατήστε εδώ

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

10 χλμ.: 12€

5 χλμ.: 12€

1 χλμ.: Δωρεάν

–  Οι πληρωμές γίνονται δεκτές μόνο με χρήση κάρτας (Χρεωστική, Πιστωτική ή Προπληρωμένη)

– Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής γίνονται επιστροφές χρημάτων έως 10 ημέρες πριν (07 Ιουνίου 2023) με επιβάρυνση 2€.

– Αντικατάσταση θέσης θα γίνεται δεκτή από άλλον αθλητή ή αθλήτρια μόνο με εξουσιοδότηση, αυστηρά μέχρι την ημερομηνία αυτή.

– Μετά το πέρας 3 ημερών, αν δεν γίνει πληρωμή της συμμετοχής ,η εγγραφή σας διαγράφεται και θα πρέπει εκ νέου να επαναλάβετε την διαδικασία.

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών ορίζεται η Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 και ώρα 22:00.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΟΥ

Η παραλαβή του πακέτου θα γίνει το απόγευμα της 17/06/2023 από ώρα 17.00 έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στο χώρο των εκκινήσεων στις πηγές της Κρύας.

 

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ

Κατά τη διάρκεια των 10.000 μέτρων, θα διατεθεί στους μετέχοντες, εμφιαλωμένο νερό σε τρεις (3) σταθμούς: στο 3ο , στο 5ο και στο 8ο χιλιόμετρο.

Στον τερματισμό θα παρέχεται εμφιαλωμένο νερό και φρούτα.

Στα 5.000 μέτρα θα διατεθεί στους μετέχοντες, εμφιαλωμένο νερό, στο 3ο χιλιόμετρο.

Στην Αφετηρία – Τερματισμό θα υπάρχουν νερά ισοτονικά και φρούτα.

Παραλαβή υλικού και αριθμού συμμετοχής: θα ξεκινήσει την ημέρα του αγώνα 17/06/2023 από ώρα 17.00 και θα ολοκληρωθεί μια ώρα πριν την έναρξη των αγωνισμάτων.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

– Απαγορεύεται κάθε παράκαμψη ή συντόμευση της διαδρομής, πρωτίστως για την ασφάλεια των αθλητών, μιας και η κίνηση σε μη ελεγχόμενη από τη διοργάνωση διαδρομή μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους.

– Εκτός την εκκίνηση και τον τερματισμό θα υπάρχουν αρκετά σημεία ελέγχου για να εξασφαλιστεί η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.

–  Ισχύουν οι κανονισμοί της ομοσπονδίας συλλόγων μαζικού αθλητισμού για τους αγώνες δρόμου. Τα στελέχη της οργανωτικής επιτροπής μπορούν οποτεδήποτε να ακυρώσουν αθλητές σε περίπτωση μη τήρησης των κανόνων.

– Υπεύθυνοι για τη συλλογή των δηλώσεων συμμετοχής και των υπεύθυνων δηλώσεων υγείας των συμμετεχόντων είναι η γραμματεία των αγώνων που θα βρίσκεται στην αφετηρία.

– Η υπογεγραμμένη φόρμα συμμετοχής θεωρείται και ως υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής και ως εκ τούτου δεν θα απαιτείται νέα υπεύθυνη δήλωση πριν την έναρξη των αγώνων.

– Οι τρεις πρώτοι όλων των αγώνων, μετά τον τερματισμό τους, οφείλουν να παραμείνουν κοντά στη γραμματεία, για την παραλαβή των επάθλων που θα γίνουν στις 21:45.

Φύλαξη προσωπικών ειδών: Κοντά στην Εκκίνηση/Τερματισμό θα υπάρχει χώρος φύλαξης προσωπικών αντικειμένων. Παρόλο που ο χώρος θα φυλάσσεται σας συνιστούμε μέσα στην τσάντα σας να μην έχετε αντικείμενα αξίας και χρήματα.

 

Αποδυτήρια – Τουαλέτες: Στο χώρο των εκκινήσεων υπάρχουν τουαλέτες και χώρος για την αλλαγή των ρούχων σας.

Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν τους κανόνες τον χρόνο και τόπο εκκίνησης χωρίς προειδοποίηση αν αυτό κριθεί αναγκαίο για λόγους ασφαλείας. Σε περίπτωση ματαίωσης του αγώνα μετά την έναρξη των εγγραφών θα υπάρξει επιστροφή του αντιτίμου συμμετοχής, πλην των τραπεζικών εξόδων που είναι 2€, η δυνατότητα μεταφοράς στην επόμενη διοργάνωση για όποιον ή όποια το επιθυμεί. Ότι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη θα ρυθμίζεται από την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

Στον κ. Χρήστο Πολατσίδη, τηλ. 6932222453 για πληροφορίες ή στο τηλ. 2261021100 του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς (ΑΚΟΛ), εκτός Σαββάτου & Κυριακής από ώρα 15:00 έως 20:00 μ.μ. ή στα e-mail: levados@akol.gr & info@akol.gr

Η οργανωτική επιτροπή

 

Διαβάστε ακόμα:

Το βίντεο του 6ου Αγώνα Πεδίου Αρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας»

Πεντάρι σε 19:34 έτρεξε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Στο μυαλό του νικητή του 8ου Μαραθωνίου της Ρόδου, Τομ Τσαρλς

Δημοφιλη Αρθρα