fbpx

Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

6ο Veikou Trail: Ορίστηκε για τις 6 Φεβρουαρίου

Η Κυριακή 6  Φεβρουαρίου είναι η νέα ημερομηνία διεξαγωγής για το 6ο Veikou Trail, όπως ανακοινώθηκε από την οργανωτική επιτροπή.

Μετά και την απαραίτητη έγκριση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου, από την αρμόδια Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ, ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του 6ου Veikou Trail.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ενημέρωση: «Οι εγγραφές θα ανοίξουν σύντομα. Οι εγγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι και το κλείσιμο, είναι ενεργές και όσοι δρομείς επιθυμούν να λάβουν μέρος στην νέα ημερομηνία, μπορούν να προχωρήσουν στην πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής.

Οι εγγραφές θα κλείσουν την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στις 12 το βράδυ.

Όσοι δρομείς έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους και αδυνατούν ή δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στην νέα ημερομηνία, θα λάβουν πίσω το αντίτιμο συμμετοχής.  Θα πρέπει όμως απαραίτητα να επικοινωνήσουν με την διοργάνωση, στο info@veikoutrail.gr, αποστέλλοντας τραπεζικό λογαριασμό Πειραιώς με το όνομα του δικαιούχου.

Επίσης θα πρέπει να αναφέρουν το ονοματεπώνυμο του δρομέα και τον αριθμό VT-…  της εγγραφής τους. Σε περίπτωση άλλης Τράπεζας, εκτός της συνεργαζόμενης, θα επιστρέφεται το ποσό της εγγραφής μείον της τραπεζικής προμήθειας.

Η ακύρωση της συμμετοχής είναι δυνατή μέχρι και το κλείσιμο των εγγραφών. Μετά το πέρας της ημερομηνίας και της ώρας που έχει ανακοινωθεί, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφή του αντιτίμου συμμετοχής».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο info@veikoutrail.gr.

Διαρκής ενημέρωση για το 6ο Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail

 

 

 

 

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register