fbpx

8ο ΜΙΝΩΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΥΘΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 2023 (Προκήρυξη)

iRun
Μινωικό Μονοπάτι Μύθων 2023

Παγκόσμια ημέρα βουνού σήμερα και ίσως η πιο κατάλληλη ημερομηνία για να ανακοινωθεί η διεξαγωγή των 8ων Ορεινών αγώνων τρεξίματος Ιεράπετρας, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023.

Η τεράστια φυσική κληρονομιά της Κρήτης πρόκειται να αναδειχθεί για άλλη μια φορά, μέσα από τους 8ους Ορεινούς Αγώνες τρεξίματος «ΜΙΝΩΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΥΘΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ».

Δύο γνήσιοι ορεινοί αγώνες 12,5 & 26,3 χλμ. θετικής υψομετρικής κάλυψης ± 1500 μ. και ± 650 μ. αντίστοιχα σε πανέμορφα δάση και μονοπάτια στις νοτιοανατολικές παρυφές των Λασιθιώτικων βουνών (Δίκτης), σε τοπία που μαγεύουν και συναρπάζουν, αντιπροσωπευτικά της απαράμμιλης Κρητικής άγριας ομορφιάς. Σπάνιοι γεωμορφολογικοί σχηματισμοί, φαράγγια, ρέματα, πυκνά δάση, αρχαία και ιστορικά μονοπάτια, γραφικά ξωκλήσσια είναι διεσπαρμένα αρμονικά καθόλο το μήκος των διαδρομών.

Μινωικό Μονοπάτι Μύθων

Ο μεγάλος αγώνας των 26,3 χλμ. περιλαμβάνεται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα HARTA (Hellenic Adventure Running & Trail Association https://harta.run ), καθώς επίσης πληρεί τα κριτήρια (2023) για την συμμετοχή στον Olympus Marathon.

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 ώρα 10:30 π.μ.

Εκκίνηση-Τερματισμός: Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων Ιεράπετρας

Εγγραφές απευθείας στο link : Έναρξη εγγραφών 1-1-2023

Παροχές αγώνων

  • Βαρύτιμο μετάλλιο σε όλους τους τερματίσαντες των δύο αγώνων.
  • Τεχνικό μπλουζάκι για τους συμμετέχοντες και των δύο αγώνων
  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση και στους δύο αγώνες.
  • 4 Σταθμοί τροφοδοσίας πλήρως εξοπλισμένοι και δύο βοηθητικοί για τον αγώνα των 26,3 χλμ και 2 σταθμοί τροφοδοσίας για τον αγώνα των 12,5 χλμ.
  • Κύπελλα σε όλους τους πρώτους της γενικής κατάταξης και των επιμέρους κατηγοριών.
  • Ασφάλεια και υποστήριξη κατά τον αγώνα από τρεις εθελοντικές δυνάμεις (Σώμα Εθελοντών Διασωστών Ιεράπετρας, Ενωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης, Ερυθρός Σταυρός Ιεράπετρας).
  • Δωρεάν μεταφορά από και προς Ηράκλειο με το λεωφορείο της διοργάνωσης.
  • Παραδοσιακό γεύμα μετά το τέλος του αγώνα προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύθων.

Κόστος συμμετοχής 20 & 12 ευρώ για τον αγώνα των 26,3 & 12,5 χλμ αντίστοιχα.

Διοργάνωση: Π.Σ. Μύθων Ιεράπετρας

Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του Μυθιανού επιστήμονα Κου Βασίλη Ζαχαρόπουλου.

1) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Έχουν όσοι-ες έχουν συμπληρώσει την ημέρα του αγώνα το 18ο έτος της ηλικίας τους δηλ έχουν γεννηθεί πριν την 12-3-2005. Καλό θα είναι ειδικά όσον αφορά το μεγάλο ορεινό αγώνα των 26,3 χλμ ο συμμετέχοντας αθλητής να έχει προηγούμενη εμπειρία από αγώνα βουνού και κίνηση σε μονοπάτια.

Κάτω των 18 απαιτείται υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα και μόνο για τον αγώνα των 12,5 χλμ. (Από 15 χρονών και άνω)

​ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ : Λόγω του ότι οι αγώνες διεξάγονται σε ορεινό πεδίο και σε περίοδο χειμερινή , με πολλές εναλλαγές στην ποιότητα του τερέν συστήνουμε (σχεδόν υποχρεώνουμε) την χρήση παπουτσιών ορεινού τρεξίματος. Το πεδίο περιλαμβάνει κάθε είδους εδάφους , από χωμάτινα τμήματα μονοπατιών, πετρώδη, βραχώδη , λασπώδη κτλ. Όσον αφορά τον ρουχισμό που προτείνεται αυτό θα εξαρτηθεί κυρίως από τις κλιματολογικές συνθήκες εκείνης της περιόδου και φυσικά από τον την ιδιοσυγκρασία του ίδιου του συμμετέχοντα. Συστήνεται για τους πιο αργούς αθλητές να έχουν μαζί τους ένα αντιανεμικό μπουφάν – αδιάβροχο αφού η διαδρομή διασχίζει δάση και περνάει από μέγιστο υψόμετρο 1200 μ.

​ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ-ΥΔΡΟΔΟΣΙΑΣ : Θα υπάρχουν αρκετοί σταθμοί υδροδοσίας και τροφοδοσίας (δείτε το πίνακα για τον κάθε αγώνα εδώ)

Ωστόσο στους αθλητές προτείνεται να φέρουν μαζί τους υδροδοχείο για να εφοδιάζονται νερό και ισοτονικό σε κάθε σταθμό . Στους σταθμούς θα υπάρχουν πλαστικά ποτήρια , αλλά όχι μπουκαλάκια. Επίσης θα πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά τους πίνακες των σταθμών και τις χιλιομετρικές και χρονικές αποστάσεις μεταξύ τους έτσι ώστε να διαχειριστούν σωστά και να έχουν ενεργειακή επάρκεια και υδροδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα και αν θεωρούν ότι πρέπει να έχουν μαζί τους έξτρα τροφοδοσία , μπάρες κτλ. να έχουν μεριμνήσει για αυτό.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ : Γίνεται συχνή και τακτική καταγραφή των συμμετεχόντων σε πάρα πολλά σημεία της διαδρομής

Στη διαδρομή θα υπάρχουν σημεία ελέγχου όπου θα καταγράφονται οι αριθμοί των αθλητών .Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό τους . Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής φορά αντιανεμικό μπουφάν, θα πρέπει φτάνοντας στο Σταθμό Ελέγχου να φροντίσει να επιδείξει τον αριθμό του. Όποιος αθλητής δεν καταγραφεί έστω κι από έναν σταθμό Ελέγχου θεωρείται άκυρος.

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Απαγορεύεται το κόψιμο ή η συντόμευση της διαδρομής. Η διαδρομή θα είναι στα επίμαχα σημεία πυκνά σηματοδοτημένη έτσι ώστε να εξαλείφονται τυχόν αμφιβολίες για το ίχνος. Σε περίπτωση που αναφερθεί παράβαση του κανονισμού θα υπάρχει ανάλογη χρονική ποινή στον συμμετέχοντα αθλητή.

ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ-ΟΡΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ : Για τον μεγάλο αγώνα θεωρείται έγκυρος τερματισμός αυτό που επιτυγχάνεται εντός 5 ωρών και 30 λεπτών , ενώ για τον μικρό αγώνα εντός 2 ωρών και 20 λεπτών . Για την σωστή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των αθλητών έχει τεθεί Χρονικό Οριο Αποκλεισμού (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ) στον σταθμό του Σελακάνου στο 11 περίπου χλμ της διαδρομής και είναι στις 2 ώρες και 20 λεπτά από την ώρα εκκίνησης. Οσοι αθλητές δεν μπορέσουν να είναι στο χρονικό όριο αυτό στο Σταθμό του Σελακάνου θεωρούνται άκυροι και θα πρέπει να παραδώσουν τον αριθμό τους και να συνεχίσουν την διαδρομή αν το επιθυμούν, με δικιά τους ευθύνη.

ΣΗΜΑΝΣΗ : Θα πραγματοποιηθεί πυκνή σηματοδότηση της διαδρομής. Η σηματοδότηση θα γίνει με σπρέι πορτοκαλί χρώματος, κατευθυντήριες πινακίδες, και ταινία χρώματος κόκκινο –άσπρο. Επίσης θα υπάρξει χιλιομετρική ένδειξη ανά χιλιόμετρο.

Κατά την διαδρομή υπάρχουν τοποθετημένες ξύλινες κατευθυντήριες πινακίδες από κατά τόπους Συλλόγους τις οποίες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αγνοήσουν διότι δεν έχουν καμία σχέση με την διαδρομή του αγώνα ακόμα και αν φαίνεται ότι κατευθύνουν σωστά σε κάποιες περιπτώσεις.

Ο κάθε συμμετέχοντας οφείλει να ακολουθεί τα παραπάνω σήματα και να αγνοεί τυχόν ξένα προς τον αγώνα έτσι ώστε να είναι πάντα εντός διαδρομής και να μην κινδυνεύει να ακυρωθεί.

Προσοχή : Η σήμανση θα είναι πυκνή περισσότερο στα μονοπάτια και λιγότερο στους δρόμους. Σε καμιά περίπτωση όμως ο αθλητής δεν θα πρέπει να διανύσει απόσταση μεγαλύτερη των 100 μέτρων χωρίς να συναντήσει ίχνος σήμανσης (πινακίδα, σπρέι, κορδέλα κτλ). Όταν αυτό συμβεί, τότε ο συμμετέχοντας βρίσκεται εκτός διαδρομής και θα πρέπει να κινηθεί προς τα πίσω αναζητώντας το τελευταίο ίχνος σηματοδότησης, και να συνεχίσει πλέον κανονικά πάνω στην χαραγμένη διαδρομή. Καλό είναι ο αθλητής να μην κινηθεί αυτοβούλως και προς υποθετική κατεύθυνση γιατί αυτό μπορεί να τον αποπροσανατολίσει τελείως , και να τον οδηγήσει πολύ μακριά από την διαδρομή του αγώνα.

TIP: η μόνη σωστή πληροφορία για να ακολουθήσεις την σωστή διαδρομή είναι να έχεις την προσοχή σου στην σηματοδότηση. Η πληροφορία από τρίτους (εθελοντές, συναθλητές, περαστικούς, πεζοπόρους κτλ ) ακόμα και από το ίχνος του GPS μπορεί να σε οδηγεί έξω από την σωστή πορεία!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ : Υποστήριξη κατά την διάρκεια του αγώνα με 5 πλήρως εξοπλισμένους σταθμούς τροφοδοσίας με ενεργειακά τζέλ , ισοτονικά ,σνακς, κτλ. Στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού καθώς και σε κάθε σταθμό θα υπάρχει εθελοντής από το Σώμα Σαμαρειτών Ιεράπετρας και τους Εθελοντές Διασώστες Ιεράπετρας (ΕΔΙΚ) για τις πρώτες βοήθειες και σε επιλεγμένα σημεία έτσι ώστε να παρέμβουν όποτε αυτό χρειαστεί. Επίσης η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης θα παρέχει τον απαραίτητο επικοινωνιακό συντονισμό και πληροφόρηση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής επιθυμεί να μην συνεχίσει τον αγώνα θα πρέπει να το αναφέρει στο πλησιέστερο σταθμό υποστήριξης ή άνθρωπο των σωμάτων ασφαλείας του αγώνα. Εφόσον το επιθυμεί μπορεί να μεταφερθεί με αυτοκίνητο της οργάνωσης στο σημείο τερματισμού ή να επιστρέψει πίσω με δικιά του ευθύνη.

Προσοχή : Σε καμία των περιπτώσεων δεν εγκαταλείπει τον αγώνα ούτε κινείται αυθαίρετα χωρίς να ενημερώσει. Αυτό ελλοχεύει κινδύνους για τον ίδιο καθώς επίσης μπορεί να προκαλέσει και τεράστια αναστάτωση στην οργάνωση .

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ : Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε αντικειμένου στην διαδρομή του αγώνα. Σε κάθε σταθμό υποστήριξης ο κάθε αθλητής θα μπορεί να αφήσει τα σκουπίδια του. Σε περίπτωση που εντοπιστεί κάποιος σκόπιμα να παραβαίνει αυτόν τον κανονισμό θα κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού.

2) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

​26,3 χλμ
1) Γενικής Ανδρών 2) Γενικής Γυναικών 3) Ανδρών A1 (18-39)
4) Γυναικών Γ1 (18-39) 5) Ανδρών Α2 (40-49) 6) Γυναικών Γ2 (40-49 7) Ανδρών Α3 (50-59) ) Γυναικών Γ3 (50+) 9) Ανδρών Α4 ( 60+)
12,5 ΧΛΜ
1) Γενικής Ανδρών 2) Γενικής Γυναικών

​​Η Απονομή των επάθλων θα γίνει στις 15:00

Μινωικό Μονοπάτι Μύθων Ιεράπετρας​​

3) ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Αγώνας 26,3 χλμ

Ημερομηνία και ώρα εκκίνησης : Κυριακή 12 Μαρτίου 2023: 10:30 π.μ.


 
 

Εκκίνηση / Τερματισμός: Παλιό δημοτικό σχολείο Μύθων Ιεράπετρας

Συνολικό μήκος : 26,3 χλμ

Θετική υψομετρική (συνολική ανάβαση) – Αρνητική υψομετρική (συνολική κατάβαση) : 1500 μ.

Ελάχιστο υψόμετρο : 190 μ (Μύθοι) Μέγιστο υψόμετρο : 1220 μ

Σταθμοί τροφοδοσίας : 4

Ποιότητα πεδίου : Μονοπάτι 18χλμ , Δασικοί χωματόδρομοι 6 χλμ , Άσφαλτος 2 χλμ

Εκτιμώμενος χρόνος τερματισμού πρώτου : 2 ώρες 30 λεπτά .

Έγκυρος χρόνος τερματισμού : 5 ώρες και 30 λεπτά

Κόστος συμμετοχής : 20 ευρώ

Δείτε τον χάρτη της διαδρομής πατώντας εδώ.

Αναμνηστικά για κάθε συμμετέχοντα: τεχνικό t-shirt, βαρύτιμο μετάλλιο


Αγώνας 12,5 χλμ

Ημερομηνία και ώρα εκκίνησης : Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 10:45 π.μ.

Εκκίνηση / Τερματισμός: Παλιό δημοτικό σχολείο Μύθων Ιεράπετρας

Συνολικό μήκος : 12,5 χλμ

Θετική υψομετρική (συνολική ανάβαση) – Αρνητική υψομετρική (συνολική κατάβαση) : 650 μ.

Ελάχιστο υψόμετρο : 190 μ (Μύθοι) Μέγιστο υψόμετρο : 750 μ

Εκτιμώμενος χρόνος τερματισμού πρώτου : 1 ώρα.

Έγκυρος χρόνος τερματισμού : 2 ώρες και 30 λεπτά

Σταθμοί τροφοδοσίας : 2

Ποιότητα πεδίου : Μονοπάτι 7 χλμ , Δασικοί χωματόδρομοι 3,5 χλμ , Άσφαλτος 2 χλμ
Εκτιμώμενος χρόνος τερματισμού πρώτου : 1 ώρες 10 λεπτά .
Έγκυρος χρόνος τερματισμού : 2 ώρες και 20 λεπτά
Κόστος συμμετοχής : 12 ευρώ
Δείτε τον χάρτη της διαδρομής πατώντας εδώ.

​4) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

• Κυριακή 12/3 08:00-10:15, Εγγραφές αγώνων 26,3 & 12,5 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)
• Κυριακή 12/3 10:15-10:30, Τεχνική Ενημέρωση αγώνα 26,3 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)
• Κυριακή 12/3 10:30, Εκκίνηση Αγώνα 26,3 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)
• Κυριακή 12/3 10:40, Τεχνική Ενημέρωση αγώνα 12,5 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)
• Κυριακή 12/3 10:45 , Εκκίνηση Αγώνα 12,5 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)
• Κυριακή 12/3 11:45-13:15 , Τερματισμοί αθλητών αγώνα 12,5 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)
• Κυριακή 12/3 13:15-15:30 , Τερματισμοί αθλητών αγώνα 26,3 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)
• Κυριακή 12/3 15:00 , Απονομές νικητών (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)
Παραδοσιακό γεύμα που θα προσφέρει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μύθων

5) ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για εγγραφή πατήστε εδώ -To register click here Έναρξη εγγραφών 1-1-2023
Προσοχή : Οι ηλεκτρονικές εγγραφές των 26,3 και 12,5 χλμ θα ανοίξουν την Πρωτοχρονιά και θα ΛΗΞΟΥΝ την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023 το βράδυ.
Την ημέρα του αγώνα θα γίνονται περιορισμένες εγγραφές και με πιθανότητα να μην παραλάβει ο συμμετέχοντας αναμνηστικό t-shirt λόγω εξάντλησης αποθεμάτων .
Η Διαδικασία εγγραφών είναι ως εξής :
Κάνετε την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής εδώ αφού συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία της φόρμας με τον αστερίσκο και αποδεχτείτε του όρους που περιλαμβάνονται.
Εφόσον επιβεβαιωθεί η ηλεκτρονική εγγραφή σας θα σας αποσταλεί ενημερωτικό e-mail ή SMS στο τηλέφωνο σας.
Την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία που θα βρίσκεται στο χώρο εκκίνησης – τερματισμού θα παραλάβετε το πακέτο που θα συμπεριλαμβάνει τον αριθμό συμμετοχής σας, το chip χρονομέτρησης και το αναμνηστικό T-shirt κτλ . Τότε θα γίνει και η καταβολή του αντιτίμου της συμμετοχής σας.
Το κόστος είναι 20 ευρώ για τον αγώνα των 26,3 χλμ και 12 ευρώ για τον αγώνα των 12,5 χλμ
Οι εγγραφές (αν δεν υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής) μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικά στα τηλ. 6973032299 και 2842026441 (Νίκος Φερετζάκης).
Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους όπως δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή. Αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη και αρτιότερη οργάνωση του αγώνα.
Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όπως μας ενημερώσετε εγκαίρως στα e-mail ή τα τηλέφωνα της οργάνωσης

6) ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων τους, οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες. Με την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας αποδέχονται τους όρους συμμετοχής .
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

7) ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

Μέσω Επαρχιακής οδού Ηρακλείου-Βιάννου περίπου 77 χλμ

Μέσω του εθνικής οδού Ηρακλείου- Αγίου Νικολάου –Ιεράπετρας-Μύρτους περίπου 120 χλμ

Δωρεάν χρήση Λεωφορείου οργάνωσης :

Για την μεταφορά των αθλητών από Ηράκλειο η διοργάνωση θα διαθέσει όπως πάντα ένα λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει από το κέντρο του Ηρακλείου (άγαλμα Βενιζελου πλατεία Ελευθερίας) την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 το πρωί στις 07:30 με προορισμό τους Μύθους, και θα επιστρέψει το απόγευμα της ίδιας μέρας στο Ηράκλειο. Ο κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να το δηλώσει, συμπληρώνοντας στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και το αντίστοιχο πεδίο που αναφέρεται για την επιθυμία του ή όχι να χρησιμοποιήσει το λεωφορείο της διοργάνωσης. Η μεταφορά είναι δωρεάν.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Με την ηλεκτρονική εγγραφή σας και εφόσον έχετε επιλέξει ότι θα κάνετε χρήση του λεωφορείου θα καταχωρηθείτε στην λίστα επιβίβασης . Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την χρονική αύξουσα σειρά των εγγραφών των ορεινών αγώνων. Εφόσον υπάρχει χώρος διαθέσιμος θα μπορούν να επιβιβαστούν συνοδοί.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ.

Αναλυτικές πληροφορίες στον ιστότοπο των αγώνων https://mytrailrun.wixsite.com/mmm2023

Φερετζάκης Νίκος
Τεχνικός Υπεύθυνος Διοργάνωσης

Δημοφιλη Αρθρα