fbpx

Αγώνας Δρόμου στη μνήμη του Κωνσταντίνου Πίμπα στις 4 Ιουνίου 2023

Newsroom
Lehaina Ileias

Την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 (19:00) θα διεξαχθεί στα Λεχαινά Ηλείας ο «Αγώνας Δρόμου στη μνήμη του Κωνσταντίνου Πίμπα», με αγώνες 10 χλμ. και 2 χλμ.

Τον αγώνα διοργανώνει η Αθλητική Ενωση Λεχαινών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η εκκίνηση θα γίνει στο Γυμνάσιο Νεοχωρίου και ο τερματισμός στην πλατεία Λεχαινών.

 

10 χλμ.

Χαρακτηριστικά διαδρομής: Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη διαδρομή Γυμνάσιο ΝεοχωρίουΣτρούσιΠλατεία ΑνδραβίδαςΠλατεία Λεχαινών. Η διαδρομή είναι επίπεδη και θα έχει ανά χιλιόμετρο ένδειξη σε ευδιάκριτο σημείο. Θα υπάρχουν 2 στάσεις ανεφοδιασμού για νερά, μια στο Στρούσι και μία στην έξοδο της Ανδραβίδας. Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής και σε όλες τις διασταυρώσεις θα υπάρχουν εθελοντές για να βοηθούν τους δρομείς.

Ωρα προσέλευσης: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της εκκίνησης το αργότερο 30 λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα.

Μέγιστη χρονική διάρκεια αγώνα: 1:30 ώρα

Κέντρο εγγραφών: Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά, μέσω e-mail, messenger, viber ή και τηλεφωνικά τις προηγούμενες μέρες, αλλά και στον χώρο της εκκίνησης (Γυμνάσιο Νεοχωρίου), μέχρι τις 18:45.

Κόστος Συμμετοχής: Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και περιλαμβάνει αναμνηστικό μετάλλιο και τσάντα με φρούτα, μπάρες κ.ά. για όλους όσους τερματίσουν.

Δικαίωμα Συμμετοχής: Στον αγώνα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι ανεξαιρέτως, αθλητές και αθλούμενοι ανεξαρτήτου επιπέδου φυσικής κατάστασης, ηλικίας 15 ετών και άνω. Δεν θα γίνει κάποια διάκριση για αθλητές σωματείων και ερασιτέχνες δρομείς.

Ιατρική εξέταση: Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Οι αθλητές κάτω των 18 ετών συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων τους.

Ιατρική κάλυψη: Τους δρομείς θα συνοδεύει σε όλη τη διαδρομή ασθενοφόρο με τη συνοδεία του Ερυθρού Σταυρού.

Λεχαινά

Βραβεύσεις: Τα αποτελέσματα των νικητών θα είναι ανακοινώσιμα άμεσα και οι βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν πολύ σύντομα μετά τον τερματισμό. Κατηγορίες: 1ος, 2ος, 3ος ΑΝΔΡΩΝ γενικής κατάταξης, 1η, 2η, 3η ΓΥΝΑΙΚΩΝ γενικής κατάταξης. ΑΝΔΡΕΣ: ΩΣ 29 ΕΤΩΝ, 30-39, 40-49, 50-59, 60+. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΩΣ 29 ΕΤΩΝ, 30-49, 50+

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί μειωμένη συμμετοχή σε κάποιες κατηγορίες, οι διοργανωτές έχουν τη δυνατότητα να συμπτύξουν κάποιες κατηγορίες.

Οι νικητές της γενικής βραβεύονται όλοι με μετάλλιο και Κύπελλο. Στις υπόλοιπες κατηγορίες βραβεύονται και οι τρεις με μετάλλια, ενώ ο πρώτος λαμβάνει και Κύπελλο.

* Οι νικητές και νικήτριες της γενικής δεν βραβεύονται και στην ηλικιακή κατηγορία τους.

Μεταφορά αθλητών: Θα υπάρχει πρόβλεψη για μεταφορά αθλητών από την Πλατεία Λεχαινών στο χώρο της εκκίνησης στις 17:30-18:00. Για όσους επιλέξουν να πάνε με το αυτοκίνητό τους στην εκκίνηση, θα υπάρχουν αυτοκίνητα να τους μεταφέρουν στο χώρο της εκκίνησης μετά τις απονομές.

Φύλαξη προσωπικών ειδών: Στην Εκκίνηση/Τερματισμό θα υπάρχει χώρος φύλαξης προσωπικών αντικειμένων. Συνιστούμε μέσα στην τσάντα σας να μην έχετε αντικείμενα αξίας και χρήματα.


 
 

Θα υπάρχουν τουαλέτες στους χώρους της εκκίνησης και στον τερματισμό.

Θα υπάρξει φωτογράφηση σε 3 σημεία της διαδρομής και στις απονομές.

 

Αγώνας 2.000μ παιδιών δημοτικού

Εκκίνηση: Γυμναστήριο ΑΕΘΛΙΟΝ, 19:00

Τερματισμός: Πλατεία Λεχαινών

Ωρα προσέλευσης: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της εκκίνησης το αργότερο 10 λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα

Κέντρο Εγγραφών: Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν τις προηγούμενες μέρες ηλεκτρονικά μέσω e-mail, messenger, viber , ή και τηλεφωνικά , αλλά και στο ΑΕΘΛΙΟΝ πριν την εκκίνηση.

Κόστος συμμετοχής: Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και περιλαμβάνει αναμνηστικό μετάλλιο και τσάντα με φρούτα, μπάρες κ.α. στον τερματισμό για όλους όσους τερματίσουν.

Βραβεύσεις: Οι βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά τους τερματισμούς. Κατηγορίες: ΑΓΟΡΙΑ Ε, ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ε, ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΑΓΟΡΙΑ Γ, Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ Γ, Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΓΟΝΙΟΣ (θείος ή νονός) – ΠΑΙΔΙ για μικρότερα παιδιά

Θα υπάρχει Κύπελλο για τον νικητή και μετάλλια για τους 3 πρώτους.

Για κάθε είδους πληροφορία σχετικά με τον αγώνα μπορείτε να απευθυνθείτε στο e-mail lehainastivos@gmail.com

FACEBOOK: Αθλητική Ένωση Λεχαινών

και στα τηλέφωνα 6944594379 & 6974421960

 

Ερχονται ακόμα:

Avlonas Trail (11 Ιουνίου 2023)

2ο Livadia Night Run (17 Ιουνίου 2023)

5ος Αγώνας Πάρκου Νυχτερινές Διαδρομές (1 Ιουλίου 2023)

Δημοφιλη Αρθρα