fbpx

Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 8ο Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα (προκήρυξη)

iRun
marathonas

Aνοιξαν οι εγγραφές για τον 8ο Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα – Marathon Lake Run, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαίου 2022.

Μπείτε στη σελίδα του αγώνα http://telmissos.gr/genikes-plirofories-limni και βρείτε όλες τις πληροφορίες.

Για εγγραφές ακολουθήστε το σύνδεσμο ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Οι εγγραφές των 10 χλμ γίνονται μόνο ηλεκτρονικά δηλώνοντας συμμετοχή μέσα από την φόρμα εγγραφής που βρίσκεται εντός της σελίδας www.telmissos.gr.

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει όλα τα στοιχεία που αναγράφονται στην αίτηση, και με την κατάθεση του ποσού των 5 ευρω στον αριθμό λογαριασμού του Τελμησσού στην Eurobank (αρ. λογαρ. 0026.0096.15.0200432598 )- IBAN GR 0802600960000150200432598, με την αιτιολογία και το ονομ/νυμο σας. Εάν γίνεται κατάθεση από άλλη τράπεζα μέσω ΙΒΑΝ υπάρχει μια προμήθεια η οποία θα βαρύνει τον καταθέτη.

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σας, σας παρακαλούμε να στείλετε το καταθετήριο στο email info@telmissos.gr αναγράφοντας στο θέμα την αιτιολογία και στο μήνυμα να γράφετε το ονοματεπώνυμο και την ημερομηνία γέννησης του αθλητή/αθλητών που θα λάβουν μέρος.

Το ποσό των 5 ευρω πρέπει να κατατεθεi μέχρι τη Δευτερα 9 Μαΐου 2022.

Κλείσιμο εγγραφών τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022.

Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει στις εγκαταστάσεις και γραφεία της ΕΥΔΑΠ στην Λίμνη του Μαραθώνα την ίδια ημέρα του αγώνα απο τις 7:30πμ- 8:45πμ.

Αναλυτικά η προκήρυξη του αγώνα

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Ν.Μάκρης – Μαραθώνος προκηρύσσει την Αθλητική – Πολιτιστική συνάντηση αναψυχής (8ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα Marathon Lake Run) 10χλμ , την Κυριακή 15 Μαΐου 2022.

Ο Τελμησσός Ν.Μάκρης- Μαραθώνος με την υποστήριξη της ΕΥΔΑΠ καθώς και υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα,της Περιφέρειας Αττικής και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ συνδιοργανώνουν τον 8ο Αγώνα Δρόμου απόστασης 10 χλμ με αφετηρία και τερματισμό το πανέμορφο και μοναδικό Φράγμα της Λίμνης Μαραθώνα. Η αθλητική – Πολιτιστική συνάντηση αναψυχής (8ος Αγώνας Λίμνης Μαραθώνα Marathon Lake Run) θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 και ώρα 9:00 πμ.Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Θα δοθεί μετάλλιο και αναμνηστικά σε όλους τους τερματίσαντες, καθώς και στον τερματισμό θα σας περιμένει μπουφές με κάποιο κέρασμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, στοιχεία και για εγγραφές επισκεφθείτε την σελίδα του αγώνα στον ακόλουθο σύνδεσμο: Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα 2022.

Αφετηρία: Εγκαταστάσεις – γραφεία ΕΥΔΑΠ της Λίμνης του Μαραθώνα Τερματισμός: Εγκαταστάσεις – γραφεία ΕΥΔΑΠ της Λίμνης του Μαραθώνα

Ώρα εκκίνησης: 9:00πμ. για τον αγώνα των 10χλμ.

Μήκος διαδρομής επί ασφάλτινης και χωμάτινης οδού 10χλμ με ελαφριές ανηφορικές και κατηφορικές κλήσεις.Η διαδρομή κινείται εντός της
Λιμνης και των εγκαταστάσεων της . Δεν παρεμποδίζει κανέναν οδικό άξονα και κεντρικό δρόμο καθώς και την κυκλοφορία οχημάτων.

Συμμετοχές:

Για την συμμετοχή σας στον 8ο Αγώνα Λίμνης Μαραθώνα υπάρχει φόρμα – αίτηση εγγραφής με όλα τα στοιχεία, καταθέτοντας και το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ στον αρ. λογαριασμού του συλλόγου με το ον/νυμο και την αιτιολογία. Προσοχή! Εάν δεν γίνει η κατάθεση, δεν θα είναι έγκυρη η εγγραφή σας.

Αριθμός λογαριασμού συλλόγου: Eurobank 0026.0096.15.0200432598. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : Α.Π.Σ.ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ. Να αναφέρεται και το όνομα του δρομέα που αφορά την ΚΤΘ

IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : GR 0802600960000150200432598

Τα έξοδα της συναλλαγής από διαφορετική τράπεζα, βαραίνουν τον καταθέτη.

Η αίτηση εγγραφής βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: Δήλωση- Φόρμα εγγραφής.

Δικαίωμα Συμμετοχής:

Όλοι οι αθλητές δρομείς τρέχουν με δική τους ευθύνη και πρέπει να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Το ισχύον πρωτόκολλο διεξαγωγής για τους αγώνες εκτός σταδίου: Επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων μαζικού αθλητισμού εκτός σταδίων (εκτός οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων), χωρίς περιορισμό στον αριθμό των συμμετεχόντων, με τις ακόλουθες βασικές προϋποθέσεις:

  • Με ποσοστό τουλάχιστον 95% εμβολιασμένους και έως 5% μηεμβολιασμένους συμμετέχοντες.
  • Μη εμβολιασμένοι ενήλικοι συμμετέχοντες (18 ετών και άνω) : PCR εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών.
  • Μη εμβολιασμένοι ανήλικοι συμμετέχοντες (κάτω των 18 ετών) : επίδειξη self test εντός 24 ωρών πριν τον αγώνα (συστήνεται την ημέρα του αγώνα).
  • Χρήση μάσκας μέχρι την εκκίνηση και ξανά μετά τον τερματισμό.
  • Ηλεκτρονικές εγγραφές εκ των προτέρων -όχι συναθροίσεις σε γραμματεία.
  • Δεν επιτρέπονται οι τελετές απονομών.
  • Κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό της διαδρομής, μέτρα αποφυγής συνωστισμού με προβλέψεις συνεχούς ροής των συμμετεχόντων.

Κάτω των 18 ετών η εγγραφή θέλει την συγκατάθεση γονέα.

Ασφάλεια και Ιατρική κάλυψη:

Σε όλη την διαδρομή θα υπάρχουν εθελοντές,διασώστες και ιατρικό προσωπικό, καθώς αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Έπαθλα:

Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια, καθώς και μια σακούλα με διάφορα προϊόντα. Επίσης στον τερματισμό θα σας περιμένει κέρασμα με μπουφέ.

Θα δοθούν έπαθλα στον 1ο Νικητή, 2ο Νικητή, 3ο Νικητή, στην 1η Νικήτρια, 2η Νικήτρια, 3η Νικήτρια της γενικής.
Επίσης στον μεγαλύτερο ηλικιακά & στον μικρότερο ηλικιακά αθλητή, καθώς και στον αθλητή που δεν κατάφερε να νικήσει.

Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων:

Θα υπάρχει χώρος δίπλα στην γραμματεία του αγώνα για την φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων.Θα υπάρχει χώρος αποδυτηρίων καθώς και τουαλέτες στην γραμματεία του αγώνα που θα βρίσκεται στα γραφεία και εγκαταστάσεις της Λίμνης του Μαραθώνα.

Χρονομέτρηση αγώνα:

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ειδικό cheap στον αριθμό κάθε αθλητή που θα επιστρέφεται στον τερματισμό.
Μετακίνηση από Αθήνα για Λίμνη Μαραθώνα.

Η μετακίνηση σας από Αθήνα για όποιον επιθυμεί να έρθει με το ΚΤΕΛ από το Πεδίον Άρεως, υπάρχουν υπεραστικά πορτοκαλί λεωφορεία και δρομολόγια για Μαραθώνα ανά μια ώρα.Υπάρχει η δυνατότητα αστικών λεωφορείων με κατεύθυνση περιοχή Αγιος Στεφανος – Λιμνη Μαραθωνα. Για πληροφορίες – Δρομολόγια μπορείτε να δείτε στα Αστικά Λεωφορεία. Επίσης υπάρχουν και ΤΑΧΙ στον Μαραθώνα.

Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην σελιδα και στο facebook του Τελμησσού, καθώς και στις δρομικές σελίδες.

Δημοφιλη Αρθρα