Ο Αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τον αύλειο χώρο του Ολυμπιακού Ακινήτου TAE KWON DO, στο Παλαιό Φάληρο.
Η εκκίνηση για το δρόμο απόστασης 3 χιλιομέτρων, θα δοθεί στις 17.00. Για το δρόμο απόστασης 8 χιλιομέτρων, η εκκίνηση θα δοθεί στις 17.45. Η εκκίνηση για το παιδικό αγώνα αποστάσεως 1.000 μέτρων, θα δοθεί στις 17.30.
Μετά την οικονομική εκκαθάριση εσόδων και εξόδων του αγώνα, από την Επιτροπή Οικονομικής Διαχείρισης και Συναλλαγών, το θετικό διαθέσιμο αποτέλεσμα που θα προκύψει από τις χορηγίες και τα παράβολα των δρομέων, θα παραδοθεί στην Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, για την αγορά απινιδωτών, οι οποίοι θα εγκατασταθούν σε ακριτικές περιοχές της χώρας μας.
Δήλωσε συμμετοχή κάνοντας κλικ στο παρακάτω link.
https://cardiorun.gr/#workshops