fbpx

Δρόμος των Μαρμάρων: Άρχισαν οι εγγραφές για τον αγώνα στο Χαλάνδρι, δείτε την προκήρυξη

Newsroom
Δρόμος των Μαρμάρων

Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 2ο Δρόμο των Μαρμάρων που θα γίνει την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 στο Σκεπαστό τμήμα της Αττικής οδού στο Χαλάνδρι (Προαστιακός Χαλανδρίου, δίπλα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Χαλανδρίου, Λ. Πεντέλης 146).

Ο αγώνας περιλαμβάνει τρεις αποστάσεις

*Τον Δρόμο των Μαρμάρων (Λιθαγωγίας) 18.100 μέτρων ανδρών – γυναικών, με ώρα εκκίνησης στις 08:30

*Τον αγώνα 4.900 μέτρων με ώρα εκκίνησης στις 08:45

*Τον αγώνα 1.000 μέτρων με ώρα εκκίνησης στις 08:50

Διοργανωτές είναι ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαλανδρίου και το Εργαστήριο Δρομικού Κινήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 (22:00). Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορεί να κλείσουν νωρίτερα αν συμπληρωθεί ο επιτρεπόμενος αριθμός συμμετοχών ,που γίνεται συνήθως κατά κανόνα. Οι εγγραφές θα γίνουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά και την ημέρα του αγώνα, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα επιτόπου εγγραφών. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέσω της σελίδας της RaceFinder.gr στο link: https://racefinder.gr/product/δρομος_μαρμαρων/ ‎.Η ενημέρωση αθλητών θα γίνεται καθημερινά από την ιστοσελίδα του Γυμναστικού gshalandriou.gr, στο Facebook «Δρόμος των Μαρμάρων», Στίβος Γυμναστικός Σύλλογος και στις σελίδες Facebook και Intagram RaceFinder.gr.

To κόστος συμμετοχής ορίζεται στα €15 για τον αγώνα των 18.100μ. (θα ισχύει και ομαδική συμμετοχή για πάνω από 6 άτομα, στα €12). Για τις ομαδικές εγγραφές, θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με την RaceFinder, ώστε να ενημερώσει για την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί για να πάρουν την ειδική τιμή.

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα €10 για τον αγώνα των 4.900μ. Στο πακέτο συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται η ηλεκτρονική χρονομέτρηση, το μπλουζάκι του αγώνα καθώς και μετάλλιο συμμετοχής για όλους.

Ο αγώνας των 1.000μ θα είναι δωρεάν, χωρίς ωστόσο τις παραπάνω παροχές.

5.1 Είδη Εγγραφής.

Α) Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα.

Β) Ομαδικές, εκτός σχολείων. Οι ομαδικές εγγραφές αφορούν στην εγγραφή μιας ομάδας τουλάχιστον 6 ατόμων.

Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία. Κατά την ομαδική εγγραφή θα πρέπει να οριστεί ένας Αρχηγός Ομάδας. Σε κάθε περίπτωση ο Αρχηγός Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα στην επικοινωνία με τους Διοργανωτές.

Όλοι οι αθλητές στον τερματισμό θα έχουν νερό, ισοτονικό, μπανάνα . Στην αφετηρία και σε αρκετά σημεία της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί υδροδότησης.

Δρόμος των Μαρμάρων

5.2 Κόστος συμμετοχής

 • ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ : ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ 15 Ευρώ – ΟΜΑΔΙΚΟ 12 Ευρώ.
 • Δρόμος 5 χλμ: ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ 10 Ευρώ
 • Δρόμος 1χλμ: ΔΩΡΕΑΝ

5.3 Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή του αντίτιμου συμμετοχής θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο link: https://racefinder.gr/product/δρομος_μαρμαρων/ ‎. Το link των εγγραφών θα βρίσκεται στην σελίδα του συλλόγου gshalandriou.gr, καθώς και σελίδα του συλλόγου στο Facebook.

Για τις ομαδικές εγγραφές, θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με την RaceFinder, ώστε να ενημερώσει για την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί για να πάρουν την ειδική τιμή.

Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων ούτε παραλαβής του πακέτου συμμετοχής μετά από τη διεξαγωγή του αγώνα σε περίπτωση που κάποιος δεν λάβει τελικά μέρος σε αυτόν.

5.4 Παροχές

5.4.1 Έπαθλα

 • Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί μετάλλιο συμμετοχής.
 • Στους 3 πρώτους νικητές/νικήτριες της γενικής κατηγορίας του ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΝ θα δοθεί αναμνηστικό έπαθλο.
 • Στον 1ο νικητή/νικήτρια κάθε κατηγορίας του ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΝ θα δοθούν αναμνηστικό μετάλλιο και κύπελλο. Στον 2ο και 3ο νικητή/νικήτρια κάθε κατηγορίας θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.
 • Στους 3 πρώτους νικητές/νικήτριες του Δρόμου των 5χλμ θα δοθεί αναμνηστικό έπαθλο..
 • Στους 3 πρώτους νικητές/νικήτριες των κατηγοριών του Δρόμου του 1χλμ θα δοθεί αναμνηστικό έπαθλο.
 • ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στον ΔΡΟΜΟ ΜΑΡΜΑΡΩΝ δεν θα γίνεται βράβευση 2η φορά για τους νικητές/νικήτριες της γενικής κατηγορίας.

Δρόμος των Μαρμάρων

5.4.2 Υγειονομική Κάλυψη

Κατά τη διάρκεια του αγώνα προσωπικό Ιατρικών Υπηρεσιών, Διασωστικών Ομάδων και Πρώτων Βοηθειών θα βρίσκεται στην περιοχή εκκίνησης – τερματισμού αλλά και σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού περιστατικού με την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στους συμμετέχοντες της Διοργάνωσης σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ κατά τη διάρκεια του αγώνα τα οποία οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Συστήνεται σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και ειδικότερα σε όσους είναι άνω των 35 ετών σε καρδιολογικό έλεγχο.

Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, διότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους υπογράφοντας τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση, η οποία συμπεριλαμβάνεται στη Δήλωση Εγγραφής. Θα τηρηθεί όμως αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ημέρας των αγώνων

5.4.3 Σταθμοί Υποστήριξης

 • Κατά μήκος του ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΝ θα υπάρχουν ενδιάμεσοι σταθμοί υποστήριξης για υδροδότηση των δρομέων.
 • Στους σταθμούς υποστήριξης θα υπάρχουν άτομα της Διοργάνωσης στα οποία θα μπορείτε να απευθυνθείτε σε περίπτωση που παρουσιαστεί ανάγκη.

5.4.4 Φύλαξη Προσωπικών Αντικειμένων

Για τους συμμετέχοντες θα υπάρχει τέντα της Διοργάνωσης στο σκεπαστό για την φύλαξη των στεγνών τους ρούχων. Οι δρομείς θα αποθέσουν στον διαμορφωμένο χώρο φύλαξης τα προσωπικά τους αντικείμενα εντός της τσάντας της Διοργάνωσης, η οποία θα πρέπει να φέρει το αυτοκόλλητο με τον αριθμό συμμετοχής τους.

5.4.5 Χιλιομετρικές Ενδείξεις

Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν ευδιάκριτες ενδείξεις ανά χιλιόμετρο.

 

 

 

Δημοφιλη Αρθρα