fbpx

Εγκρίθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο του «Νυχτερινού» και του «Μαραθωνίου της Ιστορίας» Θεσσαλονίκης

iRun
Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

[qodef_dropcaps type=”normal” color=”” background_color=””]Τ[/qodef_dropcaps]ις ομορφότερες δρομικές εμπειρίες, με απόλυτη ασφάλεια και με την καλύτερη υποστήριξη, θα ζήσουν οι δρομείς που θα δηλώσουν συμμετοχή στον 9ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ της Κυριακής 17 Οκτωβρίου και στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Νοεμβρίου. Οι δύο διοργανώσεις θα διεξαχθούν σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει ήδη εγκριθεί επίσημα από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο έχει αναρτηθεί στους επίσημους δικτυακούς τόπους των διοργανώσεων (https://bit.ly/2021_Protocol) περιλαμβάνει όλους τους κανόνες διεξαγωγής, τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και τις διαδικασίες που θα τηρηθούν κατά τη διάρκεια των διοργανώσεων και στο πλαίσιο αυτών.

Στο βαθμό που κρίνεται απαραίτητο, το πρωτόκολλο θα επικαιροποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες και εισηγήσεις των εμπειρογνωμόνων του ΕΟΔΥ με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

Δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στον 9ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ και στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID-19 και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών.

Το σύνολο των εγγεγραμμένων δρομέων στις δύο διοργανώσεις θα ενημερώνεται πλήρως για τις διαδικασίες και τους όρους συμμετοχής, ως εξής:

  • Ηλεκτρονική Επικοινωνία (προσωποποιημένη και γενική) ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η οποία θα είναι συχνότερη όσο πλησιάζουμε προς την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
  • Ειδική Σήμανση τόσο στους χώρους του Κέντρου Εγγραφών όσο και τις ημέρες των Αγώνων στα διάφορα σημεία των αγωνιστικών διαδρομών και περιοχών.
  • Συνεχείς Ηχητικές Ανακοινώσεις κατά τις ημέρες των Αγώνων με τις οποίες θα γίνεται συνεχής υπενθύμιση των οδηγιών, συστάσεων και κανονισμών τόσο της Οργανωτικής Επιτροπής όσο και του ΕΟΔΥ και της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

Απολαύστε το τηλεοπτικό σποτ του «Νυχτερινού» και κλείστε θέση!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον 9ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που για άλλη μια χρονιά υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δηλώσετε συμμετοχή στο μεγαλύτερο αθλητικό νυχτερινό πάρτυ της χώρας!

Η Οργανωτική Επιτροπή εργάζεται εντατικά, ώστε η διοργάνωση της Κυριακής 17 Οκτωβρίου 2021 να έχει ξανά σπουδαίες επιδόσεις και ρεκόρ αγώνων από τους κορυφαίους πρωταθλητές που θα συμμετάσχουν, αλλά πάνω απ’ όλα ρεκόρ ικανοποίησης και χαμόγελων από τους δρομείς κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου φυσικής κατάστασης που θα δώσουν ραντεβού στην εκκίνηση!


 
 

 

> Όσοι έχουν ζήσει τη μαγεία του «Νυχτερινού» τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και εκείνοι που φέτος θα βιώσουν την εμπειρία για πρώτη φορά, μπορούν να αρχίσουν «προθέρμανση» και να αντλήσουν έμπνευση, από το συναρπαστικό τηλεοπτικό σποτ που ετοίμασαν οι διοργανωτές και το οποίο μπορείτε να απολαύσετε…

 

Επιπλέον, ο 9ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ θα αποτελέσει το ιδανικό προοίμιο για τον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, δίνοντας στους δρομείς τον απαραίτητο χρόνο για μια ολοκληρωμένη προπονητική προετοιμασία ενόψει των περισσότερων χιλιομέτρων του «Μαραθωνίου της Ιστορίας», με τις δύο μεγάλες διοργανώσεις της Βόρειας Ελλάδας να αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στα e-mail info@atgm.gr και info@alexanderthegreatmarathon.org, προσωπικά στα Κεντρικά Γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο και τηλεφωνικά στο 2310 200360.

 

• Οι δύο διοργανώσεις αποτελούν τακτικά μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μαραθωνίων AIMS. Διοργανώνονται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με τη θεσμική συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την αιγίδα της οποίας φέρουν. Τελούν επίσης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ο Διεθνής Μαραθώνιος. Παράλληλα τελούνται με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, της ομοσπονδίας ΣΕΓΑΣ και υποστηρίζονται επίσης από τους Δήμους Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Πέλλας, Χαλκηδόνος, Δέλτα και Κορδελιού-Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων, όπως φαίνονται στις επίσημες ιστοσελίδες τους www.thesshalfmarathon.org, www.atgm.gr, www.alexanderthegreatmarathon.org.

Δημοφιλη Αρθρα