fbpx

Εσύ θα τρέξεις στο πρώτο HardSun Trail;

iRun

Ο Σπύρος Λογοθέτης από την πρώτη στιγμή που έτρεξε σε αγώνα ορεινού τρεξίματος, δηλώνει πως άλλαξε η ζωή του! Κάθε αγώνας που συμμετείχε του δίδαξε ένα νέο μάθημα, του πρόσφερε νέες εμπειρίες, νέες ιστορίες, νέους φίλους. Αυτοί οι αγώνες τον γεμίζουν έμπνευση και ζωή!

Ηταν τιμή για εμάς, όταν μέσα από τις σελίδες του περιοδικού μάς ανέπτυξε την αθλητική του φιλοσοφία, στη συνέντευξη που μας παραχώρησε λίγο πριν αναχωρήσει για τον υπερμαραθώνιο Marathon Des Sables στο Μαρόκο, τον Απρίλιο του 2019.

Από τότε διακρίναμε την απίστευτη ενέργειά του, την προσήλωση στους στόχους του και την ποιότητα των λόγων και των έργων του. Και φυσικά, την μεγάλη του αγάπη για τον τόπο του, το Αγκίστρι! Δεν μας ήταν, όμως, καθόλου έκπληξη η αναγγελία του για τη δημιουργία του πρώτου αγώνα που θα φέρει την υπογραφή του και την εφαρμογή της αθλητικής φιλοσοφίας που τον αντιπροσωπεύει.

Πάμε, λοιπόν, να γνωρίσουμε το νέο του εγχείρημα…  


 

Το Αγκίστρι ή αλλιώς Κεκρυφάλεια που σημαίνει «στολισμένη κεφαλή» είναι σε όλους γνωστό ως το διαμάντι του Σαρωνικού, καθώς σε μαγεύει με την πλούσια φυσική ομορφιά του. Τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά του σε αντίθεση με το καταπράσινο και πλούσιο πευκοδάσος σου δίνει την αίσθηση πως είσαι στον παράδεισο. Τα μονοπάτια του σε οδηγούν από την χρυσαφένια παραλία σ’ ένα σκληρό πετρώδη τοπίο στην υψηλότερη κορυφή του νησιού που κόβει την ανάσα. Και όλα αυτά μέσα σε μόνο 11,97 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Έτσι λοιπόν ο Σπύρος και η ομάδα του HardSun Team αποφάσισαν να μας δώσουν ένα ακόμα κίνητρο για να επισκεφθούμε το νησί το διήμερο 14 και 15 Μαρτίου 2020, σε μια πολύ ιδιαίτερη αθλητική διοργάνωση με σκοπό να γνωρίσουμε τα ομορφότερα σημεία και τους χαμένους θησαυρούς του Αγκιστρίου.


 
 

Το «HardSun Trail» έρχεται να καταπλήξει κάθε αθλητή ορεινού τρεξίματος και λάτρη της φύσης και όχι μόνο, με δύο διαδρομές στο καταπράσινο και γεμάτο από πεύκα, δάσος του Αγκιστρίου. Μια πολλά υποσχόμενη διοργάνωση που εμπνεύστηκε μέσα από ευαισθησίες και συναισθήματα.

Η διοργάνωση θέλει να περάσει το δικό της μήνυμα και αυτό το μήνυμα είναι περιβαλλοντικού χαρακτήρα:

Zero Waste, Plastic Free, NO Smoking, ECO friendly.

Όπως τα συναισθήματα αποτελούν μεγάλο μέρος της ζωής μας, έτσι και το «HardSun Trail» ήρθε με σκοπό να μπει σαν συναίσθημα στις ζωές και στις καρδιές σας.

Το «HardSun Trail» έρχεται για να μείνει!

Η περιπέτεια θα ξεκινήσει με τρεις διαδρομές:

  • HardSun Trail – 27 χλμ. με θετική υψομετρική 937μ.
    Ο αγώνας σχεδιάστηκε έτσι ώστε ο αθλητής να γυρίσει όλο το νησί, περνώντας απο παραλίες, χωράφια, εκκλησίες, οικισμούς και να πάρει μια πλήρη γεύση και εικόνα απ΄ τις ομορφιές που προσφέρει ο τόπος.
  • Αγκιστράκι Trail – 10 χλμ. με θετική υψομετρική 367μ.
    Ένας αγώνας εισαγωγής για νέους αθλητές στο χώρο του ορεινού τρεξίματος. Εδώ οι αθλητές φτάνουν στην κορυφή του βουνού, περνώντας από μονοπάτια καλυμένα από πευκοβελόνες, εκκλησίες και αρχαίους οικισμούς. Μια πολύ όμορφη διαδρομή με θέα που κόβει την ανάσα!
  • Kids Fun Race – 1,5 χλμ.
    Στόχος και προτεραιότητα της διοργάνωσης είναι να πραγματοποιηθεί ένας ασφαλής αγώνας για όλα τα παιδιά που θα το ευχαριστηθούν με την ψυχή τους και θα λειτουργήσει ως κίνητρο για την εισαγωγή τους στον κόσμο της άθλησης.

 Ραντεβού λοιπόν στο Αγκίστρι στις 15-16 Μαρτίου 2020 και έως τότε ακολουθήστε τον Σπύρο Λογοθέτη στα μονοπάτια των Go Green Run εκδηλώσεων, που οργανώνει η HardSun Team (www.facebook.com/slmds19) με υποστηρικτές το WeSwim Petros Parthenis (Weswimgreece), το Xcellence Physio Center και φυσικά το αγαπημένο περιοδικό της δρομικής κοινότητας iRun …and i am free!

  • Για επιπλέον πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.hardsunrace.gr

Δημοφιλη Αρθρα