fbpx

Ανοιξαν οι εγγραφές για το Eyrytania Triantafylia Mountain Trail Running (13-14 Μαΐου 2023)

by Newsroom

Το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου 2023 θα διεξαχθεί στον Τόρνο και την Καστανιά Ευρυτανίας το Eyrytania Triantafylia Mountain Trail Running, με αγώνες 33 χλμ. και 12 χλμ.

Τον αγώνα διοργανώνουν οι ΕΟΣ ΠΑΝΤΑΒΡΕΧΕΙ, η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και ο Δήμος Καρπενησίου.

 

Σάββατο 13 Μαΐου 2023 (10:00), 12€

Πλατεία Τόρνου Ευρυτανίας: 12 χλμ. Ανώτερο όριο τερματισμού: 3 ώρες

 

Κυριακή 14 Μαΐου 2023 (09:30), 25€

Πλατεία Καστανιάς: 33 χλμ. Ανώτερο όριο τερματισμού: 5 ώρες

 

Για εγγραφές πατήστε εδώ

Για πληροφορίες πατήστε εδώ

 

Όριο συμμετεχόντων: Στον κάθε αγώνα μπορούν να συμμετέχουν συνολικά 150 δρομείς.

Κατηγορίες – Απονομές: Περιλαμβάνει τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών τόσο στα αποτελέσματα όσο και στις απονομές.

– Έπαθλα στους 3 πρώτους νικητές (ανδρών – γυναικών σε κάθε αγώνα αγώνες) και μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες

– Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 33 χλμ. έχουν όσοι την ημερομηνία εκκίνησης του αγώνα θα έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

– Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 12 χλμ. έχουν και όσοι κατά την ημερομηνία εκκίνησης του αγώνα έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους με την έγγραφη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα.

 

Εγγραφές αθλητών: Οι εγγραφές των αθλητών κλείνουν στις 30 Απριλίου 2023 ή με τη συμπλήρωση του μέγιστου αριθμού συμμετοχών . Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά και η πληρωμή με τραπεζική κατάθεση: Eurobank: IBAN:GR5102606790000030200096439. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Ε.Ο.Σ. ΠΑΝΤΑΒΡΕΧΕΙ

Προσοχή, στην αιτιολογία να αναγράφεται ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ. Η πληρωμή θα πρέπει να γίνει εντός 5 ημερών από την ηλεκτρονική εγγραφή αλλά όχι αργότερα από καταληκτική ημερομηνία εγγραφών. Σε περίπτωση μεταφοράς από άλλη τράπεζα τα έξοδα βαρύνουν τον καταθέτη.

 

Δήλωση Υγείας – όροι:

– Δηλώνετε ότι έχετε υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είστε απολύτως υγιής για να συμμετέχετε στον Αγώνα Ορεινού Δρόμου ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ-mountain trail running Αποδέχεστε πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας στον αγώνα, όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες), κακές καιρικές συνθήκες κτλ.

– Παραιτείστε από οποιαδήποτε απαίτηση, από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχεστε ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας.

– Αποδοχή φωτογράφισης- βιντεοσκόπησης: Δίνετε την έγκρισή σας στους διοργανωτές, να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες σας ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή, χωρίς να έχετε καμία οικονομική απαίτηση.

– Διάβασα την προκήρυξη του αγώνα και συμφωνώ με τους όρους της

 

Παροχές:

– Ηλεκτρονική χρονομέτρηση (chip χρονομέτρησης)

– Αναμνηστικό ανάγλυφο μετάλλιο

– Αριθμός συμμετοχής

– Τροφοδοσία με νερό και σνακ στους σταθμούς εφοδιασμού και έλεγχου

– Αναμνηστικό τεχνικό t-shirt

– Φαγητό μετά το τέλος του αγώνα

– Υποστήριξη αθλητών-υγειονομική κάλυψη

 

Ο αγώνας θα καλυφθεί υγειονομικά από γιατρούς καθώς και από εθελοντές διασώστες.

triantafylia trail evrytania

Παραλαβή Αριθμών – πακέτου συμμετοχής:

Παραλαβή αριθμών θα γίνει το Σάββατο13 Μαΐου 2023, 08:00-09:00 στην Πλατεία ΤΟΡΝΟΥ για τα 12 χλμ. Την Κυριακή 14 Μαΐου το πρωί στην αφετηρία του αγώνα 08:00-09:00 στην Πλατεία ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ για τον Αγώνα των 33 χλμ.

Οι αθλητές κατά την παραλαβή των αριθμών οφείλουν να προσκομίσουν επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο).

 

Μέτρα Ασφάλειας Δρομέων

–  Οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κίνησή τους στα δύσκολα σημεία της διαδρομής και οφείλουν να σέβονται τους υπόλοιπους συναθλητές τους, να μην αλληλοεμποδίζονται στην προσπάθειά τους, να επιτρέπουν σε πιο γρήγορους δρομείς να τους προσπερνούν και γενικά να μην εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα σε περίπτωση τραυματισμού δρομέα, θα πρέπει να ειδοποιηθούν από τους δρομείς που θα αντιληφθούν το περιστατικό, άμεσα οι εθελοντές & διασώστες που καλύπτουν την διαδρομή.

– Αν ένας αθλητής/αθλήτρια εγκαταλείψει την προσπάθειά του κατά τη διάρκεια του αγώνα, τότε οφείλει να παραδώσει τον αριθμό του στον πλησιέστερο σταθμό ελέγχου.

– Οι αθλητές/αθλήτριες οφείλουν να ακολουθήσουν τη διαδρομή του αγώνα, χωρίς παραλείψεις, προσθέσεις, παραλλαγές εκτός διαδρομής.

– Οι αθλητές υποχρεούνται να περάσουν απ’ όλα τα σημεία τροφοδοσίας και υδροποσίας καθώς και απ’ όλα τα σημεία ελέγχου των αθλητών.

 

Παρατηρήσεις

– Η διοργάνωση μπορεί να τροποποιήσει μέρος της διαδρομής, να αφαιρέσει ή να προσθέσει μέρος διαδρομής ή να αλλάξει τις ώρες εκκίνησης για λόγους ασφαλείας των αθλητών και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ενστάσεις γίνονται στη γραμματεία της διοργάνωσης στο τέλος του αγώνα και αφορούν προσωπικές επιδόσεις και όχι επιδόσεις και συμπεριφορές άλλων αθλητών.

– Για οποιοδήποτε θέμα προκύψει, που δεν προβλέπεται στην προκήρυξη, αρμόδια να αποφασίσει είναι η οργανωτική επιτροπή.

– Παρακαλούμε να επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα www.eospantavrexei.gr για ανακοινώσεις και νέα σχετικά με τον αγώνα και την όποια αγωνιστική μεταβολή

– Σε περίπτωση διενέργειας εθνικών εκλογών στις ημερομηνίες αυτές οι αγώνες θα μεταφερθούν μια εβδομάδα μετά, 20 και 21 Μαΐου, ή μία εβδομάδα πριν, 6 και 7 Μαΐου.

 

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος και Τεχνικός σύμβουλος

Ντέκας Βασίλης: 6988276142, eopantavrexei@gmail.com

 

Ερχονται ακόμα:

11ος Ολύμπιος Δρόμος (19 Μαΐου 2023)

Evrytania Trail Races (3 Ιουνίου 2023)

5ο Νάουσα Βέρμιο Trail (16-17 Σεπτεμβρίου 2023)

Δημοφιλη Αρθρα