fbpx

Η προκήρυξη του Dellagrazia Run 2018

by iRun

Dellagrazia Run

Αγώνες ανδρών/γυναικών 3 χλμ, 5 χλμ και 13,5 χλμ (Φραγκοσυριανή Διαδρομή)
Παράλληλοι αγώνες παιδιών 100μ, 300μ, 600μ
Ποσειδωνία Σύρου

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018

Η Τοπική Κοινότητα Ποσειδωνίας, ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος – Δρομείς Σύρου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Σύρου -Ερμούπολης, συνδιοργανώνουν αγώνες δρόμου 3 χλμ, 5 χλμ και 13,5 χλμ ανδρών/γυναικών και παράλληλους αγώνες παιδιών 100μ. (για παιδιά προσχολικής αγωγής), 300μ. (για παιδιά Α’ – Β’ και Γ Δημοτικού), 600 μ. (για παιδιά Γ και Δ Δημοτικού) και 600 μ. (για παιδιά Δ’ – Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού) το μεσημέρι της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου 2018, στην Ποσειδώνια Σύρου. Οι αγώνες ανδρών/γυναικών θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω
όρους:

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Dellagrazia Run

ΑΠΟΣΤΑΣΗ : 13,5  χλμ

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Ποσειδωνία Σύρου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ : 10:00

ΕΚΚΙΝΗΣΗ και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Έπαυλη Τσιροπινά

ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί δημοσίας οδού μερικώς φυλασσόμενη με ρύθμιση της κυκλοφορίας οχημάτων και εθελοντές σε σημεία
διασταυρώσεων

ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ : 150 λεπτά

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Dellagrazia Run

ΑΠΟΣΤΑΣΗ : 3 χλμ / 5 χλμ

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Ποσειδωνία Σύρου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ : 10:30

ΕΚΚΙΝΗΣΗ και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Έπαυλη Τσιροπινά

ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί δημοσίας οδού μερικώςφυλασσόμενη με ρύθμιση της κυκλοφορίας οχημάτων και εθελοντές σε σημεία διασταυρώσεων

ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ : 60 λεπτά
Παράλληλα με τους αγώνες ανδρών/γυναικών, θα διεξαχθούν και οι παρακάτω αγώνες δρόμου για παιδιά:Αγώνας Δρόμου για παιδιά 100, 300 και 600 μέτρων

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Ποσειδωνία Σύρου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
100 μέτρα, για παιδιά προσχολικής : 11:30
300 μέτρα, για παιδιά Α’ – Β’ και Γ Δημοτικού: 11:40
600 μέτρα, για παιδιά Δ’ – Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού: 11:50

ΕΚΚΙΝΗΣΗ και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Έπαυλη Τσιροπινά

ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί δημοσίας οδού, η οποία είναι εξ΄ ολοκλήρου ασφαλτοστρωμένη και φυλασσόμενη. Κατά την διάρκεια των αγώνων θα διακοπεί πλήρως η διέλευση οχημάτων κατά μήκος του δρόμου που θα διεξαχθούν οι παιδικοί αγώνες, από την Έπαυλη Τσιροπινά μέχρι και το Δημοτικό Σχολείο Ποσειδωνίας.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Αναλυτικές πληροφορίες καθώς και χάρτες διαδρομών μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.dellagraziarun.gr

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Α) Οι αγώνες ανδρών/γυναικών είναι ανοιχτοί λαϊκοί αγώνες επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 18 ετών και άνω. Οι ανήλικοι, που
επιθυμούν να λάβουν μέρος στους αγώνες ανδρών/γυναικών, θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση συγκατάθεσης του γονέα ή του κηδόμενα τους.
Β) Η συμμετοχή παιδιών στους αγώνες δρόμου για παιδιά 100, 300 και 600 μέτρων είναι δυνατή αφού προσκομίσουν στην γραμματεία των αγώνων, κατά την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής, υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα η οποία θα επιτρέπει την συμμετοχή.
Υπόδειγμα βεβαίωσης συγκατάθεσης και υπεύθυνης δήλωσης θα είναι ανηρτημένο στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.dellagraziarun.gr, επίσης θα διατίθεται, την προηγούμενη ημέρα των αγώνων και από την γραμματεία. Κάθε αθλητής/τρια έχει δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ σε ένα αγώνισμα.
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ- ΕΠΑΘΛΑ
Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι αθλητές/τριες, (ξεχωριστά άνδρες και γυναίκες) σε κάθε αγώνισμα.
– Στους 3 πρώτους νικητές/τριες, για κάθε αγώνισμα ανδρών/γυναικών, θα απονεμηθεί χειροποίητο αναμνηστικό συμμετοχής. Δεν θα υπάρξουν ηλικιακές κατηγορίες.
– Σε όλους τους αθλητές/τριες που θα τερματίσουν στους αγώνες ανδρών/γυναικών, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά, με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στην ιστοσελίδα www.dellagraziarun.gr,μέχρι την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018. Δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών, στην περίπτωση που δεν έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των 700 συμμετεχόντων, θα υπάρχει και την ημέρα του αγώνα, μέχρι και μία (1) ώρα πριν από την εκκίνηση, στην γραμματεία των αγώνων που θα βρίσκεται στην Έπαυλη Τσιροπινά. Όριο εγγραφών για όλα τα αθλήματα συνολικά 700 αθλητές.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής σε κανέναν από τους προαναφερόμενους αγώνες.Προαιρετικά θα δίνεται το ποσό των 5 ευρώ για το αναμνηστικό μπλουζάκι της διοργάνωσης από όσους επιθυμούν να το αποκτήσουν. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σύρου.
ΕΚΠΤΩΣΗ 50%  για όλους τους αθλητές, παράγοντες, συνοδούς, τρέιλερ, μηχανές και αυτοκίνητα.
Η έκπτωση για μετάβαση στη Σύρο ισχύει από 10 έως 14 Σεπτεμβρίου 2018 και η έκπτωση για επιστροφή από Σύρο ισχύει για το χρονικό διάστημα από 16 έως 19 Σεπτεμβρίου 2018.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Στο χώρο των αγώνων θα υπάρχει τουλάχιστον ένα εξειδικευμένο άτομο στην παροχή πρώτων βοηθειών.
Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέμα υγείας που θα οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Συστήνεται στους συμμετέχοντες/ουσες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή/ τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες/σες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ
Στον τερματισμό θα διατίθενται εμφιαλωμένα νερά, μπανάνες και χυμοί για τους συμμετέχοντες όλων των αγωνισμάτων.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Χρονομέτρηση
Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των Αγώνων Δρόμου 3 χλμ, 5 χλμ και 13,5 χλμ, καθώς και τη σχετική έκδοση των αποτελεσμάτων του αγώνα έχει αναλάβει επίσημη εταιρεία Χρονομέτρησης.
Αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα www.dellagraziarun.gr, αμέσως μετά από την λήξη των αγώνων.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στις 12:15 στον χώρο εκκίνησης –
τερματισμού.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ
Η παραλαβή των αριθμών θα γίνεται την ίδια ημέρα του αγώνα, από τις 8:30 στη γραμματεία της διοργάνωσης, στην Έπαυλη Τσιροπινά. Για τους ανήλικους δρομείς θα πρέπει να κατατεθεί από τον κηδεμόνα τους υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής προκειμένου να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους. Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στην αφετηρία τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την έναρξη των αγώνων τους.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Για τις παροχές της διοργάνωσης μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα της διοργάνωσηςwww.dellagraziarun.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πληροφορίες δίνονται απογευματινές ώρες στα τηλέφωνα: 6974447693, κος Λαγουδάκης Στράτος
Μέσῳ e-mail: info@dellagraziarun.gr

Επίσης στην ιστοσελίδα www.dellagraziarun.gr

Σημείωση:
1. Η Αγωνόδικος Επιτροπή μπορεί να τροποποιήσει το αγωνιστικό και ωρολόγιο πρόγραμμα, ανάλογα με τις συμμετοχές των αθλητών. Οι
συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες, με δική τους ευθύνη, οφείλουν να ενημερωθούν για τις όποιες πιθανές αλλαγές του προγράμματος.
2. Για ό,τι άλλο δεν αναφέρεται στην παρούσα προκήρυξη, την απόλυτη αρμοδιότητα για διευκρινίσεις και αποφάσεις, έχει η Οργανωτική και Αγωνόδικος Επιτροπή.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Οι συνδιοργανωτές των αγώνων

Δημοφιλη Αρθρα