fbpx

Ισσωρία Άρτεμις: Οι Αναγνώστου και Λεοντιάδου ξεχώρισαν στη Μάνη (pics)

Newsroom
Ισσωρία Αρτεμις Μάνη 2021

Ο 3ος αγωνιστικός Δόλιχος Δρόμος 50 σταδίων «Ισσωρία Άρτεμις» διεξήχθη με επιτυχία την Κυριακή (3/10) σε διαδρομή μεταξύ Σκουταρίου και Κότρωνα στη Μάνη, με πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Ισσωρία Αρτεμις Μάνη 2021

Οι δρομείς κάλυψαν μια απόσταση 9.613,5 μέτρων, που αντιστοιχούν στα 50 στάδια, με τον Θεόδωρο Αναγνώστου να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κατηγορία των ανδρών. Ο αθλητής του Φίλανδρου Λευκάδας επικράτησε σε 34:37 πετυχαίνοντας ρεκόρ διαδρομής, που ανήκε στην πρωταθλήτρια Στεφανία Λεοντιάδου με 35:22 από το 2019. Η Λεοντιάδου, αθλήτρια του Τρίτωνα Θεσσαλονίκης μετείχε στον αγώνα και με επίδοση 37:12 ήταν με άνεση νικήτρια στις γυναίκες και 2η στη γενική κατάταξη. Συνολικά τερμάτισαν 147 δρομείς.

Ο «Ισσωρία Άρτεμις» 2021 ήταν μια συνδιοργάνωση των Ομοίων της Μάνης, του Μεταπτυχιακού προγράμματος «ΜΟΡΙΑΚΗ & ΕΦAΡΜΟΣΜΕΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ» του Εργαστηρίου Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας και Άσκησης στην Ιατρική και του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Αναγνώστου - Λεοντιάδου πρώτοι στο Ισσωρία Αρτεμις 2021

> Στιγμές χαράς στον αγώνα δρόμου «Ισσωρία Άρτεμις» με επίκεντρο τα οφέλη της άσκησης και της καλής παρέας!

Ισσωρία Αρτεμις Μάνη 2021

 


 
 

Οι διοργανωτές ευχαριστούν «όλους εκείνους και εκείνες που συμμετείχαν και υποστήριξαν τον αγώνα μας. Ιδιαίτερα μνεία στους μικρούς και μεγάλους εθελοντές μας, την ομάδα Διάσωσης Λακωνίας, το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης και ιδιαίτερα το Διευθυντή κ. Ανάργυρο Μαριόλη, τον Μητροπολίτη Μάνης κκ. Χρυσόστομο που εκπροσωπήθηκε τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πρεσβύτερο Κωνσταντίνο Παντελεάκο, τον διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου κ. Γιώργο Βασιλάκο. Ξεχωριστές ευχαριστίες στα πρόσωπα που συνέβαλαν με προσωπική εργασία για την επιτυχία του αγώνα, ιδιαίτερα στους: κ. Βασιλάκο Βασίλη, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κότρωνα του Δήμου Ανατολικής Μάνης, κ. Πουλικάκο Λεωνίδα, κ. Συλλαίο Παναγιώτη, κ. Καραμούζη Γιάννη, κ. Κληροδέτη Γιάννη, κ. Κουσουρή Κατερίνα, κ. Γαϊτανάρη Ξένια, κ. Τριάντου Ελένη και κ. Βαλαή Λίτσα.

Ισσωρία Άρτεμις

Την πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας κ. Ελένη Μπερτσάτου που συνόδευσε το σύλλογο σε ημερήσια εκδρομή και έτρεξε μαζί μας, όλους τους δρομικούς συλλόγους που εκπροσωπήθηκαν δυναμικά στον αγώνα. Τιμητική για εμάς η παρουσία και του κ. Στέλιου Γραφάκου, Παιδίατρου – Αιματολόγου, Αναπληρωτή Καθηγητή ΕΚΠΑ και Επιστημονικού Διευθυντή της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» που βρέθηκε εκεί και διέδωσε τα μηνύματα του Συλλόγου: «Δώσε Ζωή», «Δώσε Ελπίδα», «Γίνε εθελοντής δωρητής μυελού των Οστών» προσθέτοντας αρκετούς από τους συμμετέχοντες στη λίστα των εθελοντών δοτών.

Ισσωρία Άρτεμις

 

Τους χορηγούς του αγώνα: τον Όμιλο Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, τον πολυχώρο φυσικοθεραπευτικής αποκατάστασης και ευεξίας PHYSIOPOLIS, την εταιρεία Φυσικών Μεταλλικών Νερών ΖΗΡΕΙΑ, την εταιρεία ΒΙΚΟΣ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, το οπωροπωλείο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΟΣ στο Γύθειο, την εταιρεία Παστέλι Μάνης ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ, τον κ. Μίμη Λεκκάκο του ξενοδοχείου XENIOS KOTRONAS και τον κ. Γιώργο Κανελλάτο του Skoutari Beach Hotel για την προσφορά διανυκτερεύσεων στους πρώτους νικητές των δύο κατηγοριών ανδρών και γυναικών και τον χορηγό επικοινωνίας iRunmag.gr .

  • Δείτε ΕΔΩ τα συνολικά αποτελέσματα

Δημοφιλη Αρθρα

iRun 45 Χειμώνας 2024

Get your magazine at home!

Γίνε Συνδρομητής
και πάρε δώρο
την τσάντα του iRun!