fbpx

Koumaria Trail Race: Τρέξαμε για τα παιδιά

iRun
Koumaria Trail

Ο πρώτος ερασιτεχνικός αγώνας Ορεινού τρεξίματος Koumaria Trail Race ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στη περιοχή του Ομπλού το πρωί της τελευταίας Κυριακής του Φλεβάρη για το 2022.

Στη γραμμή εκκίνησης βρέθηκαν 97 δρομείς για τη διαδρομή των 22 χιλιομέτρων, με το Γιώργο Δρόσο να τερματίζει 1ος με χρόνο 2:04:02, τον Ανδρέα Ανδριόπουλο 2ο με χρόνο 2:07:00, ενώ ο Μάκης Φόρτης με χρόνο 2:07:44 συμπλήρωσε τη πρώτη τριάδα τη γενικής κατάταξης. Στις γυναίκες 1η τερμάτισε η Φωτεινή Τσαχαντάρη με χρόνο 2:51:05, στη 2η θέση η Λεμονιά Παναγιώτου με χρόνο 2:56:38 και 3η θέση για την Νάντια Νταούτοβα με χρόνο 3:07:35.

Στη διαδρομή των 12 χιλιομέτρων έλαβαν εκκίνηση 113 δρομείς. Νικητής του αγώνα ο Ιωάννης Καννελόπουλος με χρόνο 1:05:35, 2ος ο Τάσος Κουμπέτσος με χρόνο 1:10:21 και 3ος ο Πάνος Πλώτας με χρόνο 1:10:55. Στις γυναίκες πρώτη πέρασε τη γραμμή του τερματισμού η Νίκη Ανδρεοπούλου με χρόνο 1:30:17, στη 2η θέση η Διονυσία Βελισσαροπούλου με χρόνο 1:35:07 και στην 3η η Κατερίνα Ράπτη με χρόνο 1:36:25.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους παρευρέθηκαν να στηρίξουν με την προσφορά τους την εκδήλωση αυτή! Συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο μοιράστηκε εξίσου στη Φλόγα Πάτρας, Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια και στην Κιβωτό Αγάπης που διαχειρίζεται το Άσυλο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων, παρουσία τουλάχιστον δέκα εκπροσώπων και των δύο συλλόγων και της διοργάνωσης.

Koumaria Trail

Την όλη προσπάθεια αγκάλιασε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και ιδιαίτερα ο Αντιπεριφερειάρχης κος Χαράλαμπος Μπονάνος στηρίζοντας οικονομικά τη διοργάνωση τόσο αναφορικά με τη χρονομέτρηση όσο και την τροφοδοσία του αγώνα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που μπορούμε να ανταποδώσουμε που πίστεψε στο όνειρο μας να κάνουμε την Πάτρα επίκεντρο δρομικών εκδηλώσεων ξανά.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους της ιστορικής Achaia Clauss που μας φιλοξένησαν στο ομορφότερο και εμβληματικότερο οινοποιείο της χώρας, ιδιαίτερα τον κο Περικλή Μπαλτά και τον κο Σπύρο Ρεπούση, οι οποίοι με την παρουσία τους διασφάλισαν να μην μας λείψει τίποτα καθώς και την κα Μαρίνα Ριζογιάννη από τη Φλόγα Πάτρας που μας έδωσε πολλές λύσεις σε ό,τι μας προβλημάτισε.


 
 

Μεγάλο αγώνα, εκτεθειμένοι στις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τη Κυριακή το πρωί, έδωσαν όλοι οι εθελοντές της διοργάνωσης, ειδικά στους σταθμούς τροφοδοσίας, ώστε να μη λείψει τίποτα από τους αθλούμενους. Ευχαριστίες οφείλουμε και στο παράρτημα Πατρών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, που με πλήθος εθελοντών, ήταν παρόν καθώς και στη γιατρό Αργυρώ Λιόλιου για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Νιώθουμε τη υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς που συνέβαλλαν στο να είναι η διοργάνωση πλούσια σε παροχές, συγκεκριμένα τον Ηλία Μπακάλη και την εταιρεία Euronuts, το Μανώλη Βαλλή και την εταιρεία Mvd cnc Applications, τον Γιώργο Γιαννόπουλο και την εταιρεία Μεταλλεμπορική, τον Ανδρέα Ζαφειρόπουλο εισαγωγέα για τις μπανάνες «Dole», το Γιώργο Καλογερή και το κατάστημα Photosynthesis για τις φωτογραφίες του αγώνα, τoν Dj Taki Laina, το Χρήστο Τσίρη και την Ξυλεμπορική Πατρών, την εταιρεία Κρίνος Φυσικό Μεταλλικό Νερό, την εταιρεία ERGOκοπή, την Ετικετοποιΐα multiStick Labels A.E, την εταιρεία PLAYSPORTS και την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού Παράρτημαα Δυτικής Ελλάδας.

Για τα πλούσια δώρα που παρείχαν στους συμμετέχοντες ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα του Παναγιώτη Μόρφη PMorphis Solitude, το κατάστημα αθλητικών ειδών του Φάνη Αρκουμάνη, το κατάστημα DIMITRIOGLOU SPORTSWEAR, το κατάστημα Οπτικά Μπαράκος Α. Optic House, το Μιχάλη Νικολόπουλο και την Ψησταριά Ο Γιάννης, τα γυμναστήρια Top Form City και GD Workout Fitness Club, το Βασίλη Χρονόπουλο και τον ΑΣ ΑΚΡΟΣ Κολύμβηση Τρίαθλο Πάτρας Triathlon.

Για την στήριξη και την προώθηση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα και την παρουσία τους στον αγώνα, ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνουμε στο Δημήτρη Τρουπή και τον ιστότοπο ADVENDURE.COM, τη Μύριαμ Αντωνιάδου και το περιοδικό iRun.

Η οργανωτική επιτροπή του Koumaria Trail Race, η ερασιτεχνική ομάδα δρομέων “ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΙ” ΒRΤ-KPN PATRASη Λέσχη Ορεινής Ποδηλασίας Πάτρας “Ο Ερυμάνθιος Κάφρος”, ο ΑΣ ΑΚΡΟΣ Κολύμβηση Τρίαθλο Πάτρας Triathlon Aquatics, στο άκουσμα των εντυπώσεων και στη θέα του χαμόγελου όλων, όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση, ανανεώνουμε το ραντεβού μας υποσχόμενοι να γίνουμε ακόμα καλύτεροι ως διοργάνωση για το 2ο Koumaria Trail Race το Γενάρη του 2023.

Δημοφιλη Αρθρα