fbpx

Λέβαδος Mountain Trail: Ανοίγουν οι εγγραφές για τον αγώνα του Ιανoυαρίου (Προκήρυξη)

Newsroom
Λέβαδος mountain trail

Η ώρα εγγραφής στο Λέβαδος Mountain Trail έφθασε. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από αύριο να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα της 23ης Ιανουαρίου, που θα φιλοξενηθεί στη Λιβαδειά.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει δύο αποστάσεις ορεινού τρεξίματος, τα 23,7 χλμ. που θα έχουν δυο αγώνες και τα 10,8 χλμ.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Λεβαδέων, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. (Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας) την στήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν, Στερεάς & Εύβοιας και τη συμμετοχή της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς.

Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής έχει οριστεί η 16η Ιανουαρίου.

Η προκήρυξη του 6ου ΛΕΒΑΔΟΣ mountain trail

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Λεβαδέων, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. (Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας) την στήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν, Στερεάς & Εύβοιας και τη συμμετοχή της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς, προκηρύσσει:

τον 6ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου, “ΛΕΒΑΔΟΣ mountain trail” 2022
• 1η διαδρομή μήκους 23,7 χλμ. 2 αγώνες
• 2η διαδρομή μήκους 10,8 χλμ.

 • Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022
 • Τόπος διεξαγωγής: Λιβαδειά Βοιωτίας
 • Ώρα διεξαγωγής: Για τον 1ο αγώνα των 23,7 χλμ η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:30 π.μ., για τον 2ο αγώνα των 23,7 χλμ. στις 10.15 και για τον 3ο αγώνα ,διαδρομή των 10,8 χλμ. στις 10:45 π.μ.

Λέβαδος αγώνας ορεινού τρεξίματος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Οι δύο διαδρομές έχουν αφετηρία και τερματισμό στο ίδιο σημείο, την περιοχή των πηγών της Έρκυνας (ΚΡΥΑ). Οι διαδρομές του αγώνα ξεκινούν από υψόμετρο 179 μέτρων και φθάνουν στο υψηλότερο

σημείο τα 905 μ. για την 1η διαδρομή και τα 580 μ. για τη 2η διαδρομή.
Στη 1η διαδρομή τα 17 χλμ. είναι μονοπάτια, τα 5,2 χλμ. δασικοί δρόμοι και το 1.5 χλμ. άσφαλτος και πεζόδρομος, με θετική υψομετρική που ξεπερνά τα 1.550 μ.
Στη 2η διαδρομή τα 7.500 μ. είναι μονοπάτια, τα 1.800 μ. δασικός δρόμος, και τα 1.500 μ. άσφαλτος και

πεζόδρομος, με τη θετική υψομετρική να ξεπερνά τα 650 μ.
Οι διαδρομές έχουν σήμανση με:
• Μεταλλικές πινακίδες με το γράμμα Λ και βελάκι κατεύθυνσης

Πινακίδες προσαρμοσμένες σε ευδιάκριτα σημεία με το γράμμα Λ και κόκκινο χρώμα

Ταινία έργου και χρώμα κόκκινο σε εμφανή σημεία των διαδρομών.

Μετά τον τελευταίο δρομέα και στις δύο διαδρομές θα ακολουθεί έμπειρος συνοδός (σκούπα) έχοντας μαζί του υγρά, τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό.

Ο αγώνας με δεδομένο ότι έχει θετική υψομετρική διαφορά μεγαλύτερη των 1.250 μ., αποτελεί για τους ενδιαφερόμενους κριτήριο για τη συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο του Ολύμπου το 2022-23.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες, που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Συνιστάται στους μη έχοντες ανάλογη εμπειρία, να μην δηλώσουν συμμετοχή, με δεδομένο ότι ορισμένα σημεία της μεγάλης διαδρομής έχουν υψηλό συντελεστή δυσκολίας.

Ο κάθε αθλητής ή αθλήτρια αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη του απαραίτητου ιατρικού ελέγχου, πριν τον αγώνα και υποχρεούται να συμπληρώσει τη σχετική υπεύθυνη δήλωση κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής εγγραφής.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι εγγραφές ανοίγουν την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 ώρα 22:00

Οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν: Μόνο ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στο Site: http://levados.akol.gr/

Κόστος συμμετοχής:
• Για την 1η διαδρομή των 23,7 χλμ., είναι 20 €, και περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την εταιρία CHRONOLOG, ένα υπέροχο περιλαίμιο το οποίο θα γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ για τις χειμερινές προπονήσεις , τροφοδοσία σε έξι (6) σταθμούς ,πρωινό ρόφημα με τσάι του βουνού, γεύμα στον τερματισμό με φροντίδα και για vegans, ασφαλιστική κάλυψη για όλη τη διάρκεια του αγώνα και βαρύτιμο μετάλλιο για όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν στον προβλεπόμενο χρόνο.

• Για τη 2η διαδρομή των 10,8 χλμ., είναι 15 € και περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την εταιρία CHRONOLOG, ένα υπέροχο περιλαίμιο το οποίο θα γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ για τις χειμερινές προπονήσεις , τροφοδοσία σε τρεις (3) σταθμούς, πρωινό ρόφημα με τσάι του βουνού, γεύμα στον τερματισμό με φροντίδα και για vegans , ασφαλιστική κάλυψη για όλη τη διάρκεια του αγώνα και βαρύτιμο μετάλλιο για όλους τους αθλητές και αθλήτριες που θα τερματίσουν.

Σημειώσεις:

• Οι πληρωμές γίνονται δεκτές μόνο με χρήση κάρτας (Χρεωστική, Πιστωτική ή Προπληρωμένη)

• Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής γίνονται επιστροφές χρημάτων έως 10 ημέρες πριν (13 Ιανουαρίου 2022) με επιβάρυνση 2,00 ευρώ.

• Αντικατάσταση θέσης θα γίνεται δεκτή από άλλον αθλητή ή αθλήτρια μόνο με εξουσιοδότηση, αυστηρά μέχρι την ημερομηνία αυτή.

Σε περίπτωση που υπάρξουν έσοδα, μέρος αυτών θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό σε ίδρυμα της πόλης μας.

Λέβαδος ορεινό τρέξιμο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ

Η παράδοση-παραλαβή των αριθμών, από τη γραμματεία του αγώνα, θα γίνει στο ισόγειο του Συνεδριακού Κέντρου  ̈ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ̈ και η φύλαξη των ρούχων στην αίθουσα ̈Θολωτό ̈ του Δήμου Λεβαδέων, που βρίσκονται στην περιοχή των πηγών της Έρκυνας (ΚΡΥΑ).

α. Το Σάββατο 22/01/2022 από τις 15:00 μέχρι 21:00 β. Την Κυριακή 23/01/2022, από τις 07:00π.μ. μέχρι 09:00 π.μ.

Η τεχνική ενημέρωση των αγώνων θα γίνει στον χώρο της αφετηρίας, δέκα πέντε (15’) λεπτά πριν την  εκκίνηση.

Το χρονικό όριο αποκλεισμού, για την 1η διαδρομή των 23,7 χλμ., είναι οι 5 ώρες και είναι κοινό για άνδρες και γυναίκες, με ενδιάμεσο όριο τις 3 ώρες στο 13 χλμ., στη θέση  ̈ΑΥΧΕΝΑΣ ̈. Όσοι αθλητές ή αθλήτριες φτάσουν εκπρόθεσμα στο σημείο αποκλεισμού είναι υποχρεωμένοι να παραδώσουν τον αριθμό συμμετοχής τους, στους υπευθύνους του σταθμού ελέγχου και η επιστροφή τους στο χώρο του τερματισμού θα γίνει μέσω της Οργανωτικής Επιτροπής. Σε τρία σημεία της διαδρομής, άτομα της διοργάνωσης θα καταγράφουν το πέρασμα των αθλητών και αθλητριών.

page3image936808752

Στη 2η διαδρομή των 10,8 χλμ., δεν υπάρχει χρονικό όριο αποκλεισμού, αλλά όριο 3 ωρών για την ολοκλήρωση.

Αθλητής που τυχόν εγκαταλείψει τον αγώνα, πρέπει να απευθυνθεί στον πλησιέστερο σταθμό ελέγχου, να παραδώσει τον αριθμό συμμετοχής του, όπου θα ενημερωθεί για τον τρόπο επιστροφής του στον τερματισμό.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

1η διαδρομή των 23,7 χλμ., υπάρχουν 6 σταθμοί τροφοδοσίας:

 1. 4,8 χλμ. πλήρης,
 2. 6 χλμ. μόνο νερό
 3. 10,5 χλμ. πλήρης
 4. 14,5 χλμ. πλήρης
 5. 17,8 χλμ. πλήρης
 6. 21,6 χλμ. πλήρης

2η διαδρομή των 10,8 χλμ., υπάρχουν τρεις σταθμοί τροφοδοσίας:

 1. 4,8 χλμ. πλήρης
 2. 6 χλμ. μόνο νερό
 3. 8 χλμ. πλήρης

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Η οργανωτική επιτροπή λόγω της πανδημίας με τον covid -19 προσαρμόζει όλα τα δεδομένα στο παρακάτω πρωτόκολλο, (αν αλλάξει μετά την δημοσίευση της προκήρυξης θα υπάρξει ενημέρωση από την οργανωτική επιτροπή) που θα εγγυάται σε μέγιστο βαθμό την ασφάλεια και την υγιεινή όλων των συμμετεχόντων:

 • Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων για καθένα από τους 3 αγώνες ,ορίζεται στους 300 αθλητές – αθλήτριες.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσες και όσοι έχουν αποδεχθεί τους όρους της διοργάνωσης, που προβλέπονται από τα ισχύοντα μέχρι τώρα για τη διεξαγωγή αγώνων και θα είναι απαραίτητα ένα από τα παρακάτω έγγραφα:
1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού.

2. Βεβαίωση ότι ο συμμετέχων νόσησε το τελευταίο 6μηνο.
3.Τεστ PCR 48 τελευταίων ωρών.
4. Rapid test τελευταίων 48 ωρών.

Διευκρινίζουμε ότι η χρήση αποτελέσματος αρνητικού self test δεν θα είναι αποδεκτή.

 • Οι εγγραφές θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά ,με ημερομηνία έναρξης την Τετάρτη 08/12/2021 και λήξης την Κυριακή 16/01/2022 ώρα 22.00.

Μετά την καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών (Κυριακή 16/01/2022) καμία εγγραφή δεν θα γίνεται δεκτή .

 • Η παραλαβή του πακέτου θα γίνεται στο διευρυμένο ωράριο που αναφέρεται σε παραπάνω παράγραφο και θα τηρούνται πάντα οι κανόνες που προβλέπονται με αποστάσεις και μάσκες που θα δίνονται από τη διοργάνωση.
 • Τα παρεχόμενα νερά, ισοτονικά, ξηροί καρποί και φρούτα στους σταθμούς θα λαμβάνονται από τους ίδιους τους αθλητές ,χωρίς τη μεσολάβηση των εθελοντών, οι οποίοι θα βρίσκονται για την παροχή βοήθειας και την τήρηση των κανόνων υγιεινής.

– Ο χώρος των εκκινήσεων θα είναι οριοθετημένος, οι εκκινήσεις θα γίνονται τμηματικά σε ομάδες μέχρι 20 άτομα με διαφορά 2 λεπτών, απόσταση 2 μέτρων και με δεδομένο ότι η χρονομέτρηση είναι ηλεκτρονική, θα μπορούν να γίνονται και ατομικές εκκινήσεις ,μειώνοντας ακόμα περισσότερο τον συγχρωτισμό πολλών ατόμων στον ίδιο χώρο.


 
 
 • Κατά τη διάρκεια της εγγραφής θα συμπληρώνεται υγειονομικό ερωτηματολόγιο το οποίο θα βεβαιώνει την καλή υγεία των αθλητών και θα χρησιμοποιηθεί για ιχνηλασία μέχρι και τις επόμενες 5 ημέρες μετά τον αγώνα.
 • Με δεδομένο ότι απαγορεύονται οι απονομές, οι δρομείς θα κατευθύνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να παραλαμβάνουν το αναμνηστικό μετάλλιο και όταν θα ανακοινωθεί η βράβευση των νικητών, οι αθλητές θα ανεβούν στα βάθρα και θα παραλαμβάνουν τα κύπελλα μόνοι τους.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Δεν απαιτείται υποχρεωτικός εξοπλισμός από τους αθλητές και τις αθλήτριες, συστήνεται όμως να έχουν ελάχιστο εξοπλισμό επιβίωσης, όπως αδιάβροχο μπουφάν, τροφή ανάγκης και υδροδοχείο. Επίσης αξεσουάρ ένδυσης όπως γάντια και σκούφο, για όσους αθλητές και αθλήτριες εκτιμούν ότι κάτι τέτοιο θα προσφέρει επιπλέον ασφάλεια και άνεση στη διάρκεια της προσπάθειάς τους.

Νερό θα προσφέρεται μόνο σε υδροδοχείο και ισοτονικά ,κόκα κόλα σε κύπελλο μίας χρήσης.

Οι καιρικές συνθήκες την ημέρα του αγώνα, ενδέχεται να είναι ακραίες λόγω εποχής, γι’ αυτό το λόγο είναι σκόπιμο να ληφθεί ειδική μέριμνα για την ένδυση.

ΕΠΑΘΛΑ

Αναμνηστικά – έπαθλα:
α. Για τους τρεις πρώτους νικητές Γενικής Κατάταξης, άνδρες & γυναίκες και των δύο διαδρομών:

Κύπελλο – Μετάλλιο τερματισμού – Αναμνηστικό Δίπλωμα και δώρα χορηγών .

β. Για όσους τερματίσουν στη 2η διαδρομή των 10,8 χλμ., καθώς και όσοι τερματίσουν εμπρόθεσμα στην 1η διαδρομή των 23,7 χλμ. βαρύτιμο μετάλλιο.

γ. Κατηγορίες
Μόνο για την 1η διαδρομή των 23,7 χλμ. ανδρών, κοινή και για τους δύο αγώνες της ίδιας διαδρομής.

Ηλικιακές κατηγορίες

γ.1. 18 έως 29 ετών: Κύπελλα οι τρεις πρώτοι.

γ.2. 30 έως 39 ετών: Κύπελλα οι τρεις πρώτοι. γ.3. 40 έως 49 ετών: Κύπελλα οι τρεις πρώτοι.

γ.4. 50 έως 59 ετών: Κύπελλα οι τρεις πρώτοι.

γ.5. 60 ετών και μεγαλύτεροι: Κύπελλα οι τρεις πρώτοι.

δ. Μόνο για την 1η διαδρομή των 23,7 χλμ. γυναικών, κοινή και για τους δύο αγώνες της ίδιας διαδρομής.

δ.1 18 έως 39 ετών: Κύπελλα οι τρεις πρώτες

δ.2 40 έως 55 ετών: Κύπελλα οι τρεις πρώτες δ.3 56+ ετών: Κύπελλα οι τρεις πρώτες

Σημείωση: Εξαιρούνται από τις ηλικιακές κατηγορίες οι 3 πρώτοι – πρώτες, γενικής κατάταξης και για να

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα υγείας που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου .
H διοργανώτρια αρχή δεν ευθύνεται σε περίπτωση τραυματισμού των αθλητών όπως ρητά αναφέρεται και στην υπεύθυνη δήλωση και για τον καλύτερο έλεγχο και την παροχή άμεσης βοήθειας, θα υπάρχει κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης και ομάδα του Ερυθρού Σταυρού από το παράρτημα Λιβαδειάς.

Την αποκλειστική ευθύνη για την ασφάλεια των αθλητών, θα εγγυάται η παρουσία της ομάδας Ελληνικής Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς, που θα βρίσκεται σε ετοιμότητα κατά μήκος της διαδρομής, θα υπάρξει μέριμνα για την παρουσία ασθενοφόρου σε προσιτό σημείο και στον χώρο του τερματισμού θα υπάρχει γιατρός με μέλη από τον Σύλλογο Φυσιοθεραπευτών Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, για άμεση αποκατάσταση όπου χρειαστεί.

Ο κάθε αθλητής οφείλει να είναι προσεκτικός στην κίνησή του, ιδιαίτερα στα μονοπάτια και να παραχωρεί τη σειρά του σε πιο γρήγορους αθλητές, που ζητούν να προσπεράσουν. Σε περίπτωση τραυματισμού αθλητή, θα πρέπει να ειδοποιηθεί άμεσα η οργανωτική επιτροπή, από αθλητές που αντιληφθούν τέτοιο περιστατικό. Η Οργανωτική Επιτροπή δεν φέρει καμία ευθύνη σε τυχόν προβλήματα υγείας ή σωματικής ακεραιότητας των αθλητών, που θα μετάσχουν στον αγώνα.

Όλοι οι αθλητές, κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα είναι ασφαλισμένοι από τον ασφαλιστικό σύμβουλο, της πόλης μας Παναγιώτη Καραΐσκο (AXA Ασφαλιστική) ισχύει η κατηγορία θα πρέπει να υπάρχουν το λιγότερο 6 αθλητές-αθλήτριες.
Οι πρώτοι γενικής και κατηγοριών στη μεγάλη διαδρομή των 23,7 χλμ. θα βγουν και από τους δύο αγώνες .

Τον τελευταίο αθλητή της μεγάλης διαδρομής θα υποδεχτούν όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής

ΠΟΙΝΕΣ

Αθλητές που δεν περάσουν από τα σημεία ελέγχου θα ακυρωθούν, μετά τον τελικό έλεγχο του ενδιάμεσου αποτελέσματος και τα ονόματά τους θα αφαιρεθούν από τον πίνακα αποτελεσμάτων. Αποκλεισμός προβλέπεται για εκούσια απόρριψη ανόργανων σκουπιδιών (συσκευασίες από μη ανακυκλώσιμο υλικό) στις διαδρομές του αγώνα, όπως επίσης και για άρνηση σε υποδείξεις ατόμων της Οργανωτικής Επιτροπής.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Ενστάσεις θα γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή, μέχρι & 30 λεπτά μετά τον τερματισμό. Η απόφαση της επιτροπής, η οποία αποτελείται από τον Διευθυντή του αγώνα, τον υπεύθυνο χάραξης της διαδρομής και τον υπεύθυνο των κριτών, είναι τελική και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ-ΑΝΑΒΟΛΗ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

Σε περίπτωση ιδιαίτερα ακραίων καιρικών συνθηκών, πολύ σπάνιο φαινόμενο για την περιοχή, η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα αναβολής ή και ματαίωσης του αγώνα. Σε περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων ή χιονοπτώσεων τις παρα μονές του αγώνα, θα γίνουν ανάλογες τροποποιήσεις των διαδρομών. με την αφαίρεση των δύο (2) κορυφών Γαρδαβίτσας και Προφήτη Ηλία. Σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα η Οργανωτική Επιτροπή θα ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

ΦΥΛΑΞΗ ΡΟΥΧΩΝ

Στο χώρο της γραμματείας θα υπάρχει φροντίδα φύλαξης προσωπικών αντικειμένων.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Για αυθημερόν μετακίνηση από Αθήνα – Λιβαδειά και επιστροφή, με λεωφορεία του ΚΤΕΛ Λιβαδειά Ο σταθμός βρίσκεται στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 26, στην περιοχή Τρεις Γέφυρες
Τηλέφωνα επικοινωνίας : Αθήνα – 2108317173 Λιβαδειά – 2261028336

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :

• Σάββατο 22-01-2022, από 15:00 έως 21:00 παράδοση αριθμών
• Σάββατο 22-01-2022, από 20:00 pasta party
• Κυριακή 23-01-2022, από 07:00 μέχρι 09:00 π.μ. παράδοση αριθμών

• Κυριακή 23-01-2022, στις 09:30 π.μ. εκκίνηση 1ου αγώνα των 23,7χλμ.

• Κυριακή 23-01-2022, στις 10:15 π.μ. εκκίνηση 2ου αγώνα των 23,7 χλμ.

• Κυριακή 23-01-2022, στις 10:45 π.μ. εκκίνηση της 3ου αγώνα στη διαδρομή των 10,8 χλμ

• Κυριακή 23-01-2022, στις 15:00 μ.μ. απονομές στον χώρο του τερματισμού

• Κυριακή 23-01-2022, στις 15:30 μ.μ. κλείσιμο αγώνα

• Tο πρωί της Κυριακής 23-01-2022, στο χώρο της γραμματείας θα προσφέρεται τσάι και στον ίδιο χώρο μετά τους τερματισμούς θα υπάρχει γεύμα με την παραδοσιακή πλέον, γίδα βραστή καθώς επίσης και φροντίδα για vegans αθλητές, τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:
Στον κ. Χρήστο Πολατσίδη, τηλ. 6932222453 για τεχνικές πληροφορίες & στην κα Κατερίνα Κομνά τηλ. 6978400753, για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές ή στο τηλ. 2261021100 του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς (ΑΚΟΛ), εκτός Σαββάτου & Κυριακής από ώρα 15:00 έως 20:00 μ.μ. ή στα e-mail: levados@akol.gr & info@akol.gr

 

Δημοφιλη Αρθρα