fbpx

Μάριος Ψαραδέλλης: Με συνοδό την Ασημίνα Ιγγλέζου, το ξεχωριστό δίδυμο στον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Newsroom
Ψαραδέλλης

Ο Μάριος Ψαραδέλλης αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους και μαζί με την Ασημίνα Ιγγλέζου συνθέτουν ένα υπέροχο δίδυμο εν όψει του Αυθεντικού Μαραθώνιου. Η 41χρονη δρομέας θα είναι η συνοδός του 26χρονου, που με σπορ αμαξίδιο θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στον μαραθώνιο της Αθήνας. Το 2019 με βοηθό την Τζένιφερ Ντάγκαν από τις ΗΠΑ, μετείχε με την ομάδα Finish Liners –MDA Runner, καλύπτοντας την κλασική διαδρομή σε 5:43.37.

Ο Μάριος Ψαραδέλλης γεννήθηκε στο Μαρούσι τον Αύγουστο του 1995. Έχει διαγνωστεί εκ γενετής με τη νόσο του Little, αφού η μητέρα μου στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της έπαθε αναπνευστική ανεπάρκεια, η οποία την ανάγκασε να μεταφερθεί για αρκετές ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Το γεγονός αυτό άφησε μόνιμη κινητική αναπηρία στα άνω και κάτω άκρα, που όμως δεν περιόρισε την ποιότητα ζωής του.

Διαβάστε και θα καταλάβετε: Το 2013 εισήχθη πρώτος στο τμήμα ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, αποφοιτώντας με βαθμό «Άριστα». Ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου, Νεάπολις στην Κύπρο, ενώ αυτή την περίοδο πραγματοποιεί τη μετεκπαίδευσή του στη γνωσιακή συμπεριφορική ψυχοθεραπεία και τη γνωσιακή συμπεριφορική υπνοθεραπεία. Παράλληλα ασχολείται με το θέατρο, τη σκηνοθεσία, τη μουσική, τη στιχουργική, τη συγγραφή και το modeling. Έχει λάβει τιμητική διάκριση συμμετέχοντας στο πανελλήνιο παραοολυμπιακό πρωτάθλημα μπότσια. Υπήρξε ο νεότερος δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου (2019-2020).

Ιγγλέζου

Ιγγλέζου: «Διπλά αυθεντικός ο φετινός μαραθώνιος»

Η Ασημίνα Ιγγλέζου ανακοίνωσε σήμερα τη συμμετοχή της στη μαραθώνια διαδρομή στο πλάι του Μάριου Ψαραδέλλη, γράφοντας τα εξής: «Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου μαζί με τον Μάριο Ψαραδέλη θα ζήσουμε τον Αυθεντικό Μαραθώνιο! Πόσο βαρύ μοιάζει το φορτίο που κουβαλάμε μερικές φορές στις πλάτες μας, κυριολεκτικά ή μεταφορικά μιλώντας. Φέτος θα έχω την τιμή να συνοδέψω τον Μάριο στην πορεία από τον Μαραθώνα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, τρέχοντας μαζί του έναν αγώνα που πιο πολύ θα μοιάζει με ένα μαγικό χαλί για δύο, παρά με τρέξιμο.

Ψαραδέλλης

Ο Μάριος Ψαραδέλης, είναι ένας νέος άνθρωπος που ζει τριγύρω μας αλλά διαφέρει τόσο πολύ από τους περισσότερους μας. Στα 25 του σήμερα, είναι ένας κατά συρροή αριστούχος της ζωής. Αριστούχος επιστήμονας ψυχολογίας, με πάθος για τις τέχνες (θέατρο, στιχουργική, συγγραφέας, σκηνοθέτης αλλά και κομμάτι της κοινωνίας μέσα από την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου. Σπάνια περίπτωση ανθρώπου με τόσες επιτυχίες σε τόσο νεαρή ηλικία, για αυτό και ξεχωρίζει ο Μάριος!

Ο Μάριος επίσης είναι αθλητής, με διακρίσεις σε αγώνες θέλησης και δύναμης, εκείνων των αθλητών που έχουν ξεχωριστές δυνάμεις κρυμμένες στην ψυχή τους. Δυνάμεις που κάνουν όλους εμάς να υποκλινόμαστε μπροστά τους, απλά και ταπεινά. Φέτος, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος θα είναι για μένα διπλά αυθεντικός, γιατί ο Μάριος είναι ένας αθλητής που με αυθεντικότητα ψυχής ζει τον κάθε του αγώνα στη ζωή».

Αμαξίδιο

«Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου το όνειρο επιστρέφει με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας χιλιομέτρων! Παρέα με την εκθαμβωτική superwoman Asimina Inglezou είμαστε πανέτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέχρι και τη γραμμή του τερματισμού στο Παναθηναϊκό Στάδιο Σας περιμένουμε όλους εκεί» έγραψε με τη σειρά του λίγο μετά ο Μάριος Ψαραδέλλης.

 

Δημοφιλη Αρθρα