fbpx

Με Καρούτζο, Γιαννούλη, Λογοθέτη και Τζίμα ο ΟΑΚ Αίγινας στο «Αγία Μαρίνα Races»

iRun

Όλη η ομάδα του ΟΑΚ Αίγινας θα αγωνιστεί στους αγώνες στην Αγία Μαρίνα. Ο Σπύρος Λογοθέτης μετά τον μαραθώνιο του MARATHON DES SABLES θα έρθει να υπερασπιστεί την περσινή νίκη του στον αγώνα. Ο Παναγιώτης Καρούτζος μετά το 2.33′ στον μαραθώνιο θα έρθει να αγωνιστεί, στο μέσο της προετοιμασίας του για το πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου της Αθήνας.

Ο Γιώργος Γιαννούλης μετά την είσοδό του πλέον στους αγώνες βουνού και τις πολύ καλές του εμφανίσεις και διακρίσεις στους αγώνες αυτούς θα αγωνιστεί στην αρχή της προετοιμασίας του για την νέα αθλητική χρονιά, στον αγώνα μας. Η Βασιλική Τζίμα θα δώσει και αυτή το παρόν μετά την ξεκούρασή της από τον μαραθώνιο του Μπράσοβ στην Ρουμανία όπου και κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Όλοι οι αθλητές μας, μικροί και μεγάλοι θα αγωνιστούν ή θα βοηθήσουν εθελοντικά για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΙΓΙΝΑΣ – ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Ο.Α.Κ Αίγινας (Σύλλογος Στίβου) διοργανώνει τον 2ο αγώνα με την επωνυμία «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ RACES» υπό την αιγίδα του Δ.Α.Ο.Α. (Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Αίγινας).

Με την υποστήριξη του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ-ΑΛΩΝΩΝ-ΜΕΣΑΓΡΟΥ ΟΙΝΟΗ-ΑΙΓΙΝΑ, του ΣΔΥ Αίγινας, της Επαγγελματικής Ένωσης Αγίας Μαρίνας, το εργομετρικό κέντρο my athlete (www.myathlete.gr), την Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας και το Τμήμα Ναυτοπροσκόπων Αίγινας.

Ο Αγώνας εποπτεύεται από την ΕΛ.ΑΣ, το ΛΙΜΕΝΙΚΟ και από εθελοντές.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Θα υπάρχει γιατρός, φυσικοθεραπευτής, διασώστες, ασθενοφόρο. Τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν με δελτίο τύπου ένα μήνα πριν τον αγώνα .

ΧΩΡΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ –ΑΓΩΝΕΣ

Οι αγώνες θα έχουν εκκίνηση και τερματισμό την πανέμορφη Αγία Μαρίνα στο νησί της Αίγινας, στην παραλία. Θα διεξαχθούν συνολικά εννέα αγώνες, επτά το απόγευμα του Σαββάτου και δύο το πρωί της Κυριακής.

Το Σάββατο στις εννέα το βράδυ θα γίνει πάστα πάρτυ στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας με χορούς και ορχήστρα. Πριν αρχίσει η μουσική θα γίνουν στον ίδιο χώρο οι απονομές των αγώνων του Σαββάτου. Οι απονομές για τους αγώνες της Κυριακής θα γίνουν μετά το τέλος κάθε αγώνα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

1) Κολύμπι 1000μ Σάββατο Ώρα έναρξης: 17.00

2) Κολύμπι 3000μ Σάββατο Ώρα έναρξης: 17.00

3) Παιδικό Aquathlon (100μ κολύμπι – 600μ τρέξιμο ) για παιδιά δημοτικού Σάββατο ώρα έναρξης 17:50

4) Αγώνας Aquathlon (750μ κολύμπι -5000μ τρέξιμο ) Σάββατο Ώρα έναρξης: 18:15

5) Αγώνας δρόμου 3000μ Σάββατο Ώρα έναρξης: 19.30

6) Αγώνας βουνού 17.500μ Κυριακή Ώρα έναρξης: 09:00

7) Αγώνας δρόμου 8000μ Κυριακή Ώρα έναρξης: 9.00

8) Παιδικός αγώνας 1500μ Ώρα έναρξης: 10.30

ΕΠΑΘΛΑ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Σε όλους τους αγώνες ο πρώτος και η πρώτη θα πάρουν κύπελλο και μετάλλιο και για τον 2ο και 3ο νικητή και νικήτρια των αγώνων θα δοθεί μετάλλιο. Το ίδιο θα ισχύσει και για τους παιδικούς αγώνες (στις κατηγορίες Α,Β / Γ,Δ / Ε,ΣΤ τάξεις) Κύπελλο θα δοθεί στην πολυπληθέστερη ομάδα των αγώνων (μετράνε όσοι τερμάτισαν τον αγώνα από όλους τους αγώνες).

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν μετάλλια συμμετοχής.

ΩΡΕΣ ΑΠΟΝΟΜΩΝ

Στους αγώνες του Σαββάτου οι απονομές θα γίνουν στις 21.00 στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας μαζί με το πάστα πάρτυ.

Στους αγώνες της Κυριακής οι απονομές θα γίνουν μετά το τέλος κάθε αγώνα.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν ηλικία 18 ετών και άνω εκτός από τον αγώνα 3000 μέτρων (από 12 χρονών και πάνω)
Στον αγώνα των 3.000μ εκτός από Άνδρες / Γυναίκες Δρομείς μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά Γυμνασίου / Λυκείου, που θα συμμετάσχουν και θα αγωνιστούν με την ευθύνη των Γονέων / Κηδεμόνων τους.
Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και τα παιδιά με την ευθύνη των Γονέων / Κηδεμόνων τους.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με κόστος συμμετοχής 20.00 ευρώ μπορείτε να αγωνιστείτε σε παραπάνω από ένα αγωνίσματα (όσα θέλετε).
Κόστος συμμετοχής για τους αγώνες :

– Aquathlon 15.00 ευρώ

– Κολύμπι 15.00 ευρώ

– 3000 μέτρα 5.00 ευρώ

– 17.500 μέτρα 12.00 ευρώ

– 8000 μέτρα 8.00 ευρώ

– παιδικό Aquathlon 2.00 ευρώ

– παιδικός αγώνας 1500 μέτρα 2.00 ευρώ

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Σταθμοί τροφοδοσίας νερού θα υπάρχουν στην εκκίνηση και στον τερματισμό και τους αγώνες της Κυριακής ανά πέντε χιλιόμετρα περίπου

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα έχει εξασφαλίσει ειδική έκπτωση για μετάβαση και επιστροφή (δεν υπάρχει έκπτωση για αυτοκίνητα). Η έκπτωση θα ισχύει για όσους έχουν οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους μέχρι και την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο www.aeginarun.gr . Μετά από την εγγραφή θα πρέπει να αποσταλεί ο αριθμός απόδειξης κατάθεσης για το κόστος συμμετοχής (με το ονοματεπώνυμο του αγωνιζόμενου), με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση (info@aeginarun.gr)

Οι εγγραφές θα κλείσουν την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι.

Ομαδικές δηλώσεις συμμετοχών από σχολεία – συλλόγους γίνονται δεκτές μόνο μέσα από την ειδική φόρμα των διοργανωτών, που μπορείτε να την κατεβάσετε από το www.aeginarun.gr και να την στείλετε στο email info@aeginarun.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βασίλης Ζαμπέλης: 6979 449303

Βασιλική Τζίμα: 6974442165

Δημοφιλη Αρθρα