fbpx

Μεγάλη συμμετοχή στην εκκίνηση του 6ου NFL Athens

Newsroom
No Finish Line Athens

Με ενθουσιασμό, κέφι, μουσική και δεκάδες κόκκινα μπαλόνια που άφησαν τα παιδιά να υψωθούν στον ηλιόλουστο ουρανό έγινε η εκκίνηση του 6ου No Finish Line Athens στην Αγορά Καλατράβα στο ΟΑΚΑ. Εκατοντάδες μαθητές από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών και το Κολλέγιο Αθηνών έτρεξαν τα πρώτα μέτρα του φιλανθρωπικού αγώνα των 100 ωρών που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Για πέντε ημέρες και νύχτες, 25 – 29 Μαΐου, το ΟΑΚΑ ανοίγει τις πύλες του στην Αγορά Καλατράβα σε όλους όσοι θέλουν να τρέξουν ή να περπατήσουν για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τον ξενώνα για τις μητέρες και τα παιδιά πρόσφυγες από την Ουκρανία που έχει δημιουργήσει.

Το πρωί στην εκκίνηση του αγώνα η πρόεδρος της Ένωσης Μαζί για το Παιδί Αλεξάνδρα Μαρτίνου, η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του No Finish Line Athens Σοφία Κέδε και ο γενικός γραμματέας του No Finish Line International Γιάννης Νικολάου, έδωσαν το σύνθημα για την έναρξη του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα στον κόσμο για παιδιά, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, του Τομεάρχη Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Θανάση Ζαννιά, πρεσβευτών, χορηγών και υποστηρικτών. Ο Βόρειος Τομέας Αττικής εκπροσωπήθηκε από την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη Λουκία Κεφαλογιάννη, ο δήμος Βριλησσίων από τον Δήμαρχο Ξενοφών Μανιατογιάννη, ενώ η διοίκηση του πιο εμβληματικού αθλητικού χώρου της Ελλάδας από τον γενικό διευθυντή του ΟΑΚΑ Κωνσταντίνο Χαλιορή.

No Finish Line Athens

Οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Κυριακή Φιλτισάκου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Έφη Κουρκουτσάκη, αλλά και ο ιδιαίτερα αγαπητός καλλιτέχνης Ησαϊας Ματιάμπα, είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που μέσω του 6ου No Finish Line Athens έτρεξαν για τον κοινό καλό σκοπό.

Στο ψυχαγωγικό σκέλος στην σκηνή του No Finish Line Athens ανέβηκε πρώτος ο Ησαϊας Ματιάμπα για να τον διαδεχτεί αμέσως μετά η Zumba Fitness Instructor Χρυσούλα Μπόντια συνοδευόμενη από τον Στάθη Κονιτόπουλο και την Κέλλυ Υφαντή.

Η νύχτα στην Αγορά Καλατράβα έπεσε με τη μουσική του αγαπημένου DJ του ομίλου Antenna Βασίλη Κουμεντάκου, ιδρυτικού και βασικού μέλους του εκρηκτικού συγκροτήματος Otherview.

O όμιλος Antenna ως Χορηγός Επικοινωνίας αναβαθμίζει φέτος το επίπεδο της διοργάνωσης με καθημερινή μουσική παρουσία επί σκηνής και στα decks από τους ήχους του SOUNDIS.GR, τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα που περιλαμβάνει τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του ομίλου, Ρυθμός 94.9 & Easy 97.2, μαζί με web radios, podcasts και πολλά ακόμη!


 
 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

Η γραμματεία του No Finish Line Athens λειτουργεί συνεχόμενα και καθημερινά στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα στην Αγορά Καλατράβα (στην είσοδο της εγκατάστασης πλησίον του προπονητηρίου στίβου από την πλευρά του Ολυμπιακού Σταδίου), τόσο για παραλαβή εξοπλισμού όσο και για εγγραφές της τελευταίας στιγμής που έχουν προκύψει μετά από ακυρώσεις στα ακόλουθα αγωνίσματα:

Φιλανθρωπικός Αγώνας Charity Run 100 ωρών, Αγώνας 1 Μιλίου One Mile Run, Αγώνας Αναψυχής Fun Run 3χλμ.

 

• Φωτογραφίες: Βασίλης Κουτρουμάνος

Ακολουθήστε το No Finish Line Athens:

Facebook | Instagram | YouTubeTwitter

Επικοινωνείστε με το No Finish Line Athens:

Γενικές Πληροφορίες: info@nflathens.com

Δημοφιλη Αρθρα