fbpx

Στις 2 Απριλίου 2023 ο 7ος Μετεωρίτικος Δρόμος

Newsroom
meteora

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Μετεωρίτικου Δρόμου, εκφράζουμε πρωτίστως τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους συγγενείς όλων των θυμάτων του πρόσφατου τραγικού δυστυχήματος που συγκλόνισε τη χώρα μας.

Συμπαραστεκόμαστε ιδιαίτερα στο βαρύ οικογενειακό πένθος των συντοπιτών μας, που όλον αυτόν τον καιρό βιώνουν την πιο δυσβάσταχτη απ’ όλες τις απώλειες, εκείνη των τέκνων τους.

Ευχόμαστε, τέλος, ταχεία σωματική και ψυχική ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες και τους επιζήσαντες του φοβερού αυτού συμβάντος.

Κατόπιν διαρκούς συνεννόησης από την πρώτη στιγμή, τόσο με την εταιρεία χρονομέτρησης όσο και με τους υπόλοιπους εμπλεκομένους φορείς, ανακοινώνουμε ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης την Κυριακή 2 Απριλίου 2023.

O 7ος Μετεωρίτικος Δρόμος, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023, θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου στην Καλαμπάκα, με αγώνες 26 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ.

meteora

Αντιλαμβανόμενοι πλήρως ότι η αναβολή της αρχικής ημερομηνίας του αγώνα, μολονότι μη οφειλόμενη σε υπαιτιότητα της οργανωτικής επιτροπής, καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή ενός μικρού αριθμού ήδη εγγεγραμμένων αθλητών, αποφασίσαμε να δώσουμε τη δυνατότητα ακύρωσης συμμετοχής σε όλους όσοι το επιθυμούν, παρέχοντάς τους τις εξής επιλογές:

1) Επιστροφή ποσού 15€ (αποκλειστικά για τους δρομείς του MTR), μέσω τραπεζικού λογαριασμού ΕΤΕ ή Πειραιώς (εάν επιλεγεί ΙΒΑΝ άλλης τράπεζας, ο δικαιούχος θα επιβαρυνθεί τυχόν προμήθειες του συστήματος ΔΙΑΣ). Διευκρινίζεται ότι η δυνατότητα αποζημίωσης μόνον του 50% του συνολικού αντιτίμου οφείλεται στο χρονικό σημείο (μόλις 3 ημέρες πριν από τη διεξαγωγή της διοργάνωσης) που αποφασίστηκε η αναβολή, καθώς το σύνολο σχεδόν των υλικών / υπηρεσιών των αγώνων είχε πλέον ήδη παραληφθεί / εξοφληθεί.

2) Αποστολή του πλήρους «πακέτου αθλητή» σε οποιαδήποτε διεύθυνση εσωτερικού δηλώσει ο ενδιαφερόμενος, με χρέωση της διοργάνωσης.

3) Μετακύλιση του δικαιώματος συμμετοχής στο επόμενο Meteora Trail Run, οποτεδήποτε και αν αυτό πραγματοποιηθεί (και ανεξαρτήτως τυχόν αυξημένου κόστους) την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

ΟΛΕΣ οι αιτήσεις ακύρωσης θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά και μόνον ηλεκτρονικά στο email του Μετεωρίτικου Δρόμου (trailrunmeteora@gmail.com) έως τις 25 Μαρτίου 2023, ώρα 15:00, δηλώνοντας ταυτόχρονα και την επιθυμητή επιλογή απ’ τις παραπάνω.

Λόγω, τέλος, του ενδιαφέροντος συμμετοχής οποτεδήποτε οριζόταν νέα ημερομηνία διεξαγωγής, που εκδήλωσαν πολλοί αθλητές, μετά την ανακοίνωση αναβολής της διοργάνωσης, ενημερώνουμε ότι, κατόπιν σχετικής συνεννόησης με την εταιρεία χρονομέτρησης και τους προμηθευτές/χορηγούς μας, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να ξανανοίξει τις εγγραφές από Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, μέσω του επίσημου site της διοργάνωσης (meteoratrailrun.gr) και έως την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, έως τις 15:00.

meteora

 

Για εγγραφές πατήστε εδώ

 

Σε περίπτωση που οι εγγραφές υπερβούν το συνολικό όριο που έχει συμφωνηθεί με την εταιρεία χρονομέτρησης ή τις διαχειριστικές δυνατότητες της ΟΕ, οι νέες εγγραφές ενδέχεται να ολοκληρωθούν νωρίτερα και η διοργάνωση να επιστρέψει το πλήρες αντίτιμο στους τελευταίους εγγεγραμμένους.

Σε κάθε περίπτωση,

– ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να προκαλέσαμε, λόγω ανατροπής του αρχικού προγραμματισμού. Ας έχουμε κατά νου ότι χάθηκαν δεκάδες αθώοι συνάνθρωποί μας, ενώ οι οικείοι τους καλούνται να επωμισθούν το τεράστιο βάρος της απώλειας αγαπημένων προσώπων.

– ευχαριστούμε για την τεράστια υπομονή και κατανόησή που επιδείξατε όλο αυτό το διάστημα.

– ευχαριστούμε επίσης θερμά όλους εσάς που με τα μηνύματα συμπαράστασής σας εκδηλώσατε -προφορικά ή γραπτά- την υποστήριξη και την αγάπη σας για τον Μετεωρίτικο Δρόμο. Σάς υποσχόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φανούμε αντάξιοί σας!

Από την οργανωτική επιτροπή του Μετεωρίτικου Δρόμου.

 

Ερχονται ακόμα:

11ο Kallithea Run (9 Απριλίου 2023)

Μαραθώνιος Ζυρίχης (23 Απριλίου 2023)

Μαραθώνιος Ελσίνκι (13 Μαΐου 2023)

Δημοφιλη Αρθρα