fbpx

ΜΥΡΜΙΔΟΝΩΝ ΑΘΛΟΣ: Ο πρώτος ορεινός αγώνας στα Φάρσαλα

iRun

Ο Δήμος Φαρσάλων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα δρόμου, (trail) μήκους 16.000 μ.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αναδειχθούν οι διάφοροι υλικοί και άυλοι πόροι της περιοχής.

Ο «Μυρμιδόνων Άθλος» θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

 • Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 22 Μαρτίου 2020
 • Στοιχεία αγώνα: Απόσταση: 16.000 μ.
 • Ώρα εκκίνησης: 9:45 π.μ.
 • Τόπος διεξαγωγής: Φάρσαλα

Περιγραφή της διαδρομής

Η εκκίνηση του αγώνα δίνεται από το  άγαλμα του Αχιλλέα στην πλατεία Δημαρχείου και συνεχίζει επί της οδού Λαμίας για  330 περίπου μέτρα περνώντας από την πλατεία Λαού. Κατόπιν στρίβουμε αριστερά  στην οδό Μπουμπουλίνας. Η διαδρομή  γίνεται ανηφορική  για 210 μέτρα περνώντας  δίπλα από τον πύργο Καραμίχου και κατόπιν  στρίβει δεξιά στην οδό Υπερείδου για 90 μέτρα. Εδώ  μπαίνουμε αριστερά σε μονοπάτι το οποίο περνάει στην κυριολεξία  πάνω από τα αρχαία τείχη της πόλης ( λόφος Κατράνα ) και σε 270 μέτρα φθάνουμε σε άσφαλτο στην δυτική είσοδο του βουνού. Τρέχουμε τώρα αριστερά στον περιφερειακό του βουνού μας σε ήπιες κλήσεις,  ανηφορικές και κατηφορικές, από δυτικά προς ανατολικά για 1640 μέτρα έχοντας δεξιά το πευκόφυτο άλσος και αριστερά την πόλη με τον κάμπο της και στο βάθος τον Όλυμπο και τον Κίσσαβο. Φθάνουμε ανατολικά στην συνοικία   Βαρούσι  και την παλιά δεξαμενή της πόλης. Εδώ μπαίνουμε σε μονοπάτι με ήπια ανηφορική κλίση το οποίο μας οδηγεί μετά από 840 μέτρα σε αγροτικό δρόμο ( χωματόδρομο ). Στρίβουμε δεξιά και η διαδρομή γίνεται σταδιακά έντονα ανηφορική για 1000 περίπου μέτρα καταλήγοντας  στην θέση <<ΚΥΡΑ>>  όπου μας περιμένει ο πρώτος σταθμός τροφοδοσίας. Βρισκόμαστε στο 4.3 χιλ. της διαδρομής.

Μετά τον σταθμό στρίβουμε δεξιά στον δασικό δρόμο του βουνού και ακολουθεί κατηφορική διαδρομή  –  έχοντας πολύ ωραία θέα στην πόλη και τον κάμπο της – η οποία μας οδηγεί μέσα στο δάσος . Η διαδρομή στη συνέχεια  ανηφορίζει και  μπαίνουμε αριστερά  σε μονοπάτι το οποίο μας οδηγεί  μετά από 530 μέτρα στην νοτιοανατολική πλευρά του βουνού. Εδώ συναντούμε  αγροτικό δρόμο στον οποίο στρίβουμε δεξιά και μετά από 370 μέτρα περίπου μπαίνουμε  δεξιά  σε μονοπάτι έντονα ανηφορικό το οποίο μας οδηγεί στην νότια πύλη της Ακρόπολης. Βρισκόμαστε τώρα μέσα στην ακρόπολη και συνεχίζουμε αριστερά σε μονοπάτι ανηφορικό και σε 200 μέτρα περίπου φθάνουμε στο 2ο υψηλότερο σημείο της διαδρομής, στην θέση “ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΟ” (ΣΗΜΑΙΕΣ) ( 7ο χλμ. ).

Το μονοπάτι γίνεται τώρα έντονα κατηφορικό και κακοτράχαλο για ένα διάστημα  και ακολουθώντας  νοτιοδυτική πορεία  μας βγάζει μετά  από 500 περίπου μέτρα σε αγροτικό δρόμο στον οποίο στρίβουμε δεξιά και συνεχίζοντας  κατηφορικά για 200 μέτρα στρίβουμε αριστερά για άλλα 550 κατηφορικά μέτρα. Φθάνουμε σε άσφαλτο τον οποίο διασταυρώνουμε και περνάμε απέναντι . Εδώ είμαστε σε αγροτικό δρόμο ο οποίος γίνεται ανηφορικός και μας οδηγεί μετά από 1470 μέτρα περίπου στο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής όπου θα βρούμε τον 2Ο σταθμό τροφοδοσίας   (9,5 χιλιόμετρο).

Συνεχίζουμε κατηφορικά  επιστρέφοντας από τον ίδιο δρόμο που ανεβήκαμε – προσέχοντας   και τους συναθλητές μας που ανηφορίζουν – και σε 1050 μέτρα περίπου στρίβουμε αριστερά σε κατηφορικό μονοπάτι για 130 μέτρα και κατόπιν  δεξιά σε αγροτικό δρόμο  για 390 μέτρα . Φθάνουμε τώρα σε ένα μικρό ασφαλτινο  κομμάτι  της διαδρομής     το οποίο μετά από 210 μέτρα μας οδηγεί στην δυτική είσοδο του βουνού . Εδώ αρχίζει και η τελευταία και πιο έντονη ανηφορική διαδρομή σε πευκόφυτο μονοπάτι το οποίο  μας οδηγεί περνώντας μέσα από την βόρεια πύλη της Ακρόπολης στο υψηλότερο σημείο της διαδρομής στον Προφήτη Ηλία (12,5 χιλ θετική υψομετρική  600μ.) συναντώντας και τον 3ο σταθμό τροφοδοσίας.

Μετά τον σταθμό το μονοπάτι γίνεται έντονα κατηφορικό για 1000 μέτρα περίπου και μας οδηγεί στο δασικό δρόμο του βουνού τον οποίο παίρνουμε στρίβοντας δεξιά . Κινούμαστε κατηφορικά επί  του δασικού δρόμου  για 1930 μέτρα περίπου και φθάνουμε στην δυτική είσοδο του βουνού. Εδώ τελειώνει το χωμάτινο τμήμα της διαδρομής . Στρίβουμε δεξιά στην οδό Β’ Συντάγματος Ιππικού και ακολουθώντας την κατηφορικά για 500 περίπου μέτρα φθάνουμε στην οδό Λαμίας. Εδώ στρίβουμε πάλι  δεξιά επί της οδού Λαμίας και είμαστε στην τελική ευθεία τερματισμού  απέχοντας μόλις 250 μέτρα από το άγαλμα του Αχιλλέα  και τον τερματισμό.

 

Σύνδεσμοι της διαδρομής:

https://connect.garmin.com/modern/activity/4358608617?share_unique_id=30

https://app.suunto.com/move/ageloskapsioxas/5dff21fc10c1885b1d7b5c77/

(Χρήσιμα στοιχεία του αγώνα με την ευγενική παραχώρηση των Φαρσαλινών δρομέων Βασίλη Ζαχαρή & Άγγελου Καψιώχα)

Δήλωση συμμετοχής στον 1ο Μυρμιδόνιο Άθλο

 • Από τον σύνδεσμο εδώ.
 • εγγράφως στα γραφεία του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δήμου Φαρσάλων. (Δημαρχείο – 2ος όροφος – τηλ. 2491350141 – 2)

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2491350141-2 & 2491350116 και www.farsala.gr

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως τις 20 Μαρτίου 2020

 • Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 5 € και θα καταβάλλεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα στο σημείο παραλαβής του chip χρονομέτρησης.

 • Ασφάλεια και Ιατρική κάλυψη

Σε όλη τη διαδρομή θα υπάρχουν ιατρικό προσωπικό, διασώστες και εθελοντές καθώς και ανθρώπινο δυναμικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο.

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου από μέρους των αγωνιζόμενων. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να υποβληθούν σε ιατρική εξέταση πριν από τον αγώνα. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή ή αθλήτρια, οι οποίοι αγωνίζονται με δική τους αποκλειστικά ευθύνη. Οι ανήλικοι αγωνίζονται με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

 • Σταθμοί υποστήριξης

Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν 3 σταθμοί τροφοδοσίας των δρομέων

1ος σταθμός τροφοδοσίας : στη τη θέση «ΚΥΡΑ» → Εμφιαλωμένο Νερό

2ος σταθμός τροφοδοσίας : στο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής → Εμφιαλωμένο Νερό – Ενεργειακό gel – Ισοτονικό ποτό

3ος σταθμός τροφοδοσίας : στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία → Εμφιαλωμένο Νερό

 • Χιλιομετρικές ενδείξεις

Η διοργάνωση παρέχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με chip για όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και με ενδιάμεση ηλεκτρονική χρονομέτρηση στο 9,5 χιλιόμετρο (Σταθμός Αγίας Κυριακής)

 • Διακρίσεις Έπαθλα

Σε όλους τους τερματίζοντες αθλητές θα δοθούν συλλεκτικά μετάλλια.
Οι 3 πρώτοι αθλητές και αθλήτριες της γενικής κατάταξης θα βραβευθούν με κύπελλο και μετάλλιο και θα εξαιρεθούν από τις επιμέρους ηλικιακές κατηγορίες.

Κατηγορίες:

Άνδρες Γυναίκες
ΓΕΝΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ
Έως 29 ετών Έως 29 ετών
30-39 30-39
40-49 40-49
50-59 50+
60+

Όσον αφορά στις ηλικιακές κατηγορίες, οι πρώτοι αθλητές θα βραβευθούν με κύπελλο και μετάλλιο και οι 2οι και 3οι με μετάλλια.

Προϋπόθεση για να γίνει ηλικιακή κατηγορία είναι η συμμετοχή τουλάχιστον τεσσάρων αθλητών/αθλητριών.


 
 
 • Παροχές

–        Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές θα δοθεί συλλεκτικό τεχνικό dry-fit Τ-shirt (μεγέθη S-M-L-XL)

–        Σε όλους τους τερματίζοντες αθλητές θα δοθεί ατομικό τσαντάκι αποκατάστασης (χυμός,1/2 μπαγκέτα, χαλβάς Φαρσάλων, μπανάνα)

–        Μετά την απονομή των μεταλλίων και των κυπέλλων θα ακολουθήσει, για τους συμμετέχοντες αθλητές Pasta Party by Βασιλικός με ειδικό μενού αποκατάστασης.

 • Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων

Θα υπάρχει στην γραμματεία του αγώνα (πλατεία Δημαρχείου), ειδικά σχεδιασμένος χώρος για τη φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων των δρομέων τα οποία θα παραληφθούν από το ίδιο σημείο στον τερματισμό. Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για την απώλεια αντικειμένων αξίας (χρημάτων, ταξιδιωτικών εγγράφων, αντικείμενα αξίας)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν στο ακέραιο τους κανονισμούς που περιγράφονται παρακάτω. Είναι επίσης υποχρεωμένοι να υπακούσουν στις υποδείξεις των υπευθύνων του αγώνα. Η μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ή τις υποδείξεις επισύρει πάντα την ποινή του αποκλεισμού. Οι υπεύθυνοι του αγώνα όταν αντιληφθούν παραβάσεις των κανονισμών, τις καταγράφουν και ενημερώνουν τους παραβάτες. Κάθε άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο από τη διοργάνωση έχει τη δυνατότητα να καταγράψει επίσης όποια παράβαση υποπέσει στην αντίληψή του και να την υποβάλει προς εξέταση στην Επιτροπή Αγώνα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές έχουν συμπληρώσει το 18οέτος της ηλικίας. Επίσης δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους με την έγγραφη συγκατάθεση του γονέα/κηδεμόνα τους.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ: Οι διαδρομές του αγώνα ακολουθούν κατά κύριο λόγο σηματοδοτημένα μονοπάτια και αγροτικό – δασικό δρόμο. Επιπλέον πρόσκαιρη σηματοδότηση τοποθετείται τις παραμονές του αγώνα, ώστε η διαδρομή να είναι όσο το δυνατόν σαφέστερη.

ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ:

Ο αγώνας «Μυρμιδόνων Άθλος» κλείνει 3:30 (τρεισήμισι) ώρες μετά την εκκίνηση.

Τέλος, για να θεωρηθεί ένας τερματισμός κανονικός, θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 3:30 (τρεισήμισι) ώρες, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, όλων των κατηγοριών. Όσοι αθλητές τερματίσουν εκπρόθεσμα  θα περιλαμβάνονται στην λίστα με τους τερματίζοντες χωρίς χρόνο.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΘΛΗΤΗ: Κάθε αθλητής φέρει τον αριθμό αγώνα (chip) πάνω του, τον οποίο και είναι υποχρεωμένος να έχει πάνω σε εμφανές σημείο στην εμπρόσθια όψη της μπλούζας του. Ο αριθμός πρέπει να παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χωρίς να διπλωθεί, αποκρύβοντας έτσι οποιοδήποτε στοιχείο αναγράφεται πάνω στον αριθμό (χορηγοί, λογότυπα κλπ). Ουσιαστική αλλοίωση του αριθμού, η οποία ενδέχεται να προκαλέσει σύγχυση στους υπεύθυνους καταγραφής των Σταθμών τιμωρείται με αποκλεισμό.

ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Η σήμανση της διαδρομής που τοποθετείται από τη Διοργάνωση, είναι προσωρινή, με στόχο την εξυπηρέτηση των αθλητών και μετά τον αγώνα θα αφαιρεθεί.

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ: Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε είδους αντικειμένων κατά μήκος της διαδρομής, όπως πλαστικά μπουκάλια ή οποιοδήποτε άλλο υλικό συσκευασίας στερεάς ή υγρής μορφής τροφής που καταναλώνουν οι αθλητές στη διάρκεια του αγώνα. Σε κάθε σταθμό τροφοδοσίας υπάρχει ειδικός πλαστικός σάκος απορριμμάτων. Όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να ρίχνουν απορρίμματα μέσα στο σάκο. Απόρριψη υλικών συσκευασίας ή άλλων μη οργανικών απορριμμάτων σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής πέρα από τα προκαθορισμένα, επισύρει ποινή αποκλεισμού.

ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ: Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να κινούνται στο μονοπάτι χωρίς να σχηματίσουν ομάδες που εκτείνονται σε πλάτος, εμποδίζοντας έτσι τους αθλητές που θα ήθελαν να προσπεράσουν. Όταν κάποιος αθλητής ειδοποιείται ότι πρέπει να κάνει στην άκρη για να προσπεραστεί, θα πρέπει να παραμείνει στην ανηφορική (εσωτερική) πλευρά της πλαγιάς.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ: Η διοργάνωση αναλαμβάνει την τροφοδοσία των αθλητών, υποστηρίζοντάς τους σε τρία σημεία.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Δεν προβλέπεται υποχρεωτικός εξοπλισμός για τους αθλητές αλλά θεωρείται απαραίτητη η χρήση παπουτσιών ορεινού τρεξίματος. Συστήνεται επίσης να έχουν αδιάβροχο ή αντιανεμικό, καπέλο ή σκούφο, γάντια. Η εγκατάλειψη εξοπλισμού κατά μήκος της διαδρομής στα σημεία σταθμών γίνεται με ευθύνη του αθλητή.

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Η συντόμευση (κόψιμο) της διαδρομής απαγορεύεται και τιμωρείται με αποκλεισμό. Ο κάθε αγωνιζόμενος έχει την ευθύνη και υποχρεούται να παρακολουθεί προσεκτικά τα προειδοποιητικά σήματα σε συγκεκριμένα τμήματα του μονοπατιού, τα οποία δείχνουν ένα απαγορευμένο κόψιμο/διαδρομή.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ: Οι Σταθμοί Τροφοδοσίας είναι ταυτόχρονα και Σημεία Ελέγχου. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό τους, ώστε να τους καταγράφουν οι υπεύθυνοι. Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής φορά αντιανεμικό μπουφάν, θα πρέπει φτάνοντας στο Σταθμό Ελέγχου να φροντίσει να επιδείξει τον αριθμό του. Άρνηση επίδειξης του αριθμού σημαίνει αποκλεισμό. Όποιος αθλητής δεν περάσει από έναν σταθμό Ελέγχου θεωρείται άκυρος.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή, το αργότερο 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του. Η απόφαση της επιτροπής ενστάσεων, που απαρτίζεται από τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.,  και τους υπεύθυνους στη ζώνη ευθύνης των οποίων καταγράφηκε το συμβάν, εκδίδεται το αργότερο μέχρι την ώρα των απονομών και είναι τελεσίδικη.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Η Επιτροπή αναλαμβάνει να επιτηρήσει τη διαδρομή του αγώνα με εξειδικευμένα στελέχη σε θέματα ασφάλειας, διάσωσης και παροχής ιατρικής βοήθειας στους αθλητές που θα βρεθούν σε ανάγκη. Σε περιπτώσεις όπου το προσωπικό ασφάλειας  υποδείξει στους αθλητές ότι πρέπει να αλλάξουν κατεύθυνση για λόγους ασφάλειας, οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να υπακούσουν. Άρνηση συμμόρφωσης σημαίνει αποκλεισμό.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ / ΑΝΑΒΟΛΗ : Αν παραστεί ανάγκη (εξαιρετικά επικίνδυνες καιρικές συνθήκες), οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν τη διαδρομή ή και να αναβάλλουν για μικρό χρονικό διάστημα την εκκίνηση, προκειμένου να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Τα επίσημα (οριστικά) αποτελέσματα του αγώνα δημοσιοποιούνται αρκετές ημέρες μετά τον αγώνα, προκειμένου να γίνει η διασταύρωση των στοιχείων και ο απαραίτητος έλεγχος.

ΕΠΑΘΛΑ: Θα δοθούν μετάλλια σε όλους τους αθλητές.

Θα δοθούν κύπελλα στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατηγορίας και στους πρώτους άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

ΠΟΙΝΕΣ: Η μοναδική ποινή που επιβάλλεται σε όλα τα παραπτώματα & παραβιάσεις κανονισμού, είναι ο αποκλεισμός/αποβολή. Επιβάλλεται σε: 1) ρύπανση διαδρομής, 2) κοψίματα διαδρομής shortcuts), 3) ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους συναθλητές και το προσωπικό της διοργάνωσης, 4) απώλεια αριθμού αθλητή και οποιαδήποτε αντιαθλητική συμπεριφορά.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Οι διοργανωτές του αγώνα δεν ευθύνονται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι’ αυτό το θέμα. Δεν πρόκειται ωστόσο να ζητηθεί από κανέναν αθλητή να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι ίδιοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Οι διοργανωτές του αγώνα αποποιούνται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής όπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ: Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης των κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

 • Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2491350141-2 & 2491350116 και www.farsala.gr
Η Οργανωτική Επιτροπή
Μπασαγιάννης Χρήστος – Πρόεδρος Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δήμου Φαρσάλων
Μπρόζος Κωνσταντίνος – Δημοτικός Σύμβουλος – Μέλος Δ.Σ. Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.
Γούλας Νικόλαος- Πρόεδρος ΕΟΣΛΜΑ-Υ

Δημοφιλη Αρθρα