Με 828 συμμετοχές στα 10 χλμ. και 153 στους παιδικούς αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 (10:00) στη Φιλοθέη τα Κυριακίδεια, μια διοργάνωση του Αθλητικού Ομίλου Φιλοθέης, με την υποστήριξη του δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.
Ο αγώνας διοργανώνεται στη μνήμη του Στέλιου Κυριακίδη, ενός από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία του Ελληνικού Κλασικού Αθλητισμού, Πανελληνιονίκη και Βαλκανιονίκη, στα 10.000 μέτρα και στο Μαραθώνιο δρόμο, καθώς επίσης νικητή του Μαραθωνίου της Βοστώνης το 1946.
Στην πρώτη θέση των 10 χλμ. τερμάτισαν ο δεύτερος του 40ού Αυθεντικού Μαραθωνίου, Μπάμπης Πιτσώλης (ΓΑΣ Ιλισσός), μαζί με τον 19χρονο Οδυσσέα Κίκα του Εθνικού ΓΣ, σε χρόνο 32:10.
Τρίτος ήταν ο 3ος του 40ού Αυθεντικού Μαραθωνίου, Γιώργος Μίνος (Ολυμπιακός), με 32:18.
Στις γυναίκες πρώτευσε η 24χρονη Ντενίσα Μπάλλα του Πανελληνίου ΓΣ με 37:07. Ακολούθησαν οι Ανθή Κοραΐνη Κυριακοπούλου (Παναθηναϊκός, 37:18) και Ισαβέλλα Κοτσαχείλη (Πανιώνιος, 37:51).