fbpx

10ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα – Marathon Lake Run στις 26 Μαΐου 2024 (Προκήρυξη)

Οι εγγραφές άνοιξαν για τον επετειακό αγώνα του Τελμησσού στο Φράγμα της Λίμνης Μαραθώνα

iRun
Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα 2024

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ  Ν. Μάκρης – Μαραθώνος  προκηρύσσει την Αθλητική – Πολιτιστική συνάντηση αναψυχής (Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα- Marathon Lake Run) 10 χλμ., την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 και ώρα 9:00 π.μ. με αφετηρία στο πανέμορφο και μοναδικό φράγμα της Λίμνης Μαραθώνα.

Ο Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα- Marathon Lake Run είναι επετειακός. Γιορτάζει φέτος τα 10 του χρόνια με πολλές εκπλήξεις!

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΕΥΔΑΠ, φέρει δε την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνος, της Περιφέρειας Αττικής και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί και να χαρούμε έναν μοναδικό αγώνα 10 χλμ. σε ένα ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον στη μοναδική λίμνη στην υφήλιο που κοσμείται από μαρμάρινο φράγμα!

Αναλυτικές πληροφορίες για τον αγώνα

  • Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή 26 Μαΐου 2024
  • Ώρα εκκίνησης: 9:00 π.μ.
  • Σημείο ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: Φράγμα Λίμνης Μαραθώνα (χάρτης)
  • Σημείο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Εγκαταστάσεις ΕΥΔΑΠ στον περιφραγμένο ιδιόκτητο χώρο της Λίμνης Μαραθώνα (χάρτης)
  • Γραμματεία Αγώνα: Εγκαταστάσεις – γραφεία ΕΥΔΑΠ της Λίμνης Μαραθώνα (χάρτης)

Η διαδρομή των 10 χλμ. περιλαμβάνει ασφάλτινο και χωμάτινο δρόμο με ελαφριές αναφορικές και κατηφορικές κλήσεις και κινείται περιμετρικά της Λίμνης και των ιδιωτικών εγκαταστάσεων της. Δεν παρεμποδίζει κανέναν οδικό άξονα και κεντρικό δρόμο καθώς και την κυκλοφορία οχημάτων.

Για λόγους ασφαλείας και διευκόλυνσης του οδικού δικτύου από τον Μαραθώνα προς Αγ. Στέφανο και αντιστρόφως, οι αθλητές τερματίζουν εντός των εγκαταστάσεων της Λίμνης Μαραθώνα κατευθυνόμενοι περπατώντας περίπου
1.000μ  μετά τον τερματισμό προς τον χώρο εκκίνησης στη γραμματεία στις εγκαταστάσεις-γραφεία της ΕΥΔΑΠ.

Εγγραφές:
Για τη συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα εγγραφής:
https://event.athletopia.com/marathon-lake-run-2024

10ος Αγώνας Λίμνης Μαραθώνα

Η εγγραφή σας περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού, τσάντα στον τερματισμό με διάφορα δώρα, ενυδάτωση και σνακ κατά την διάρκεια του αγώνα, κεράσματα με μπουφέ στον τερματισμό.
Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν με την αυτόματη πληρωμή του επιλεγμένου πακέτου με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή μεταφορά μέσω τραπέζης IRIS.
Η ημερομηνία λήξης των εγγραφών έχει οριστεί η 18η Μαΐου 2024, αλλά δύναται να κλείσουν νωρίτερα, όταν δηλ. συμπληρωθεί το ανώτατο όριο των 950 συμμετοχών.

Γραφτείτε έγκαιρα για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στη μαγευτική αυτή διαδρομή!
ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον Αγώνα μπορείτε να στέλνετε το μήνυμά σας στο info@telmissos.gr, στο messenger. Για πολύ επείγουσες ερωτήσεις μπορείτε να καλείτε στη Γραμματεία του Αγώνα στο τηλέφωνο 6944445080.

Δικαίωμα Συμμετοχής:
Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές και αθλούμενοι άνω των 15 ετών. Όλοι οι δρομείς τρέχουν με δική τους ευθύνη και πρέπει να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Για τις εγγραφές παιδιών κάτω των 18 ετών απαιτείται η συγκατάθεση γονέα.


 
 

Όροι Συμμετοχής:
1. Στον Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα- Marathon Lake Run 10 χμ. μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 15 ετών ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα. Για παιδιά από 15 έως 17 ετών απαιτείται υπεύθυνη δήλωση που θα φέρει
την υπογραφή του γονέα/κηδεμόνα.
2.  Ο Σύλλογος και η οργανωτική επιτροπή του Αγώνα δε φέρουν ευθύνη σε περίπτωση εξάντλησης των θέσεων.
Κλείσιμο εγγραφών το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 ή μέχρι να συμπληρωθεί το ανώτατο όριο των 950 εγγραφών.
3. Το κόστος συμμετοχής στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων είναι 10€.
4. Σε περίπτωση αναβολής του αγώνα λόγω εκτάκτων συνθηκών, οι εγγραφές θα μεταφερθούν στην καινούρια διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί το αργότερο στην περίοδο των 4 εβδομάδων.
5. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση «Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα – Marathon Lake Run» γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στη διοργάνωση, όσον αφορά σε πιθανές
ζημιές ή βλάβη στην υγεία τους.
6. Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.
7. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους βλάβης που μπορεί να υποστεί ο συμμετέχων στη διοργάνωση ή θεατής αυτής.
8. Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς του αγώνα πριν, καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του και μετά.
9. Η Οργανωτική Επιτροπή της Αγώνα διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος του αγώνα, των όρων και κανονισμών συμμετοχής και διεξαγωγής του αγώνα χωρίς πρότερη ειδοποίηση, με ανάρτηση στη ιστοσελίδα της, www.telmissos.gr.
10. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά δεδομένα τους μπορούν να παρέχονται σε τρίτους για σκοπούς χρονομέτρησης, σύνταξης καταλόγου αποτελεσμάτων, καθώς και δημοσίευσης αυτών στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, που παρέχονται στο πλαίσιο της διαδικασίας αίτησης συμμετοχής, θα αποθηκεύονται και θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς που συνδέονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο με τη διεκπεραίωση του αγώνα. Με την αίτηση συμμετοχής ο συμμετέχων συμφωνεί ότι τα δεδομένα του τυγχάνουν επεξεργασίας για τους σκοπούς της διεξαγωγής του αγώνα.
11. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους που λαμβάνεται κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς δημοσιότητας και
μελλοντικής προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.
12. Κατά την αποστολή της φόρμας εγγραφής θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι συμφωνείτε με τους άνωθεν και τους κάτωθεν όρους, ότι τους έχετε διαβάσει και τους έχετε κατανοήσει πλήρως.
13. Σε περίπτωση που καταθέσετε χρήματα και δεν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων.
14. Η διοργάνωση δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας των προσωπικών σας αντικειμένων.

Παραλαβή αγωνιστικών πακέτων:
Το αγωνιστικό σας πακέτο θα μπορέσετε να το παραλάβετε στα παρακάτω σημεία:
1) Την ημέρα του αγώνα στην Γραμματεία του Αγώνα από τις 7:00 ως και τις 8:30 π.μ.
2) Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024  στο Γραφείο του Συλλόγου Λ. Μαραθώνος 95, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ,Ώρες: 12:00-19:00.

Ασφάλεια και Ιατρική κάλυψη:
Σε όλη τη διαδρομή θα υπάρχουν εθελοντές διασώστες και ιατρικό προσωπικό, καθώς αστυνομία και ασθενοφόρο.

Έπαθλα:
Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια, καθώς και μια σακουλίτσα με διάφορα προϊόντα χορηγών μας. Θα δοθούν έπαθλα στον 1ο Νικητή, 2ο Νικητή, 3ο Νικητή, στην 1η Νικήτρια, 2η Νικήτρια, 3η Νικήτρια της γενικής κατάταξης.
Επίσης θα δοθούν έπαθλα:
1) στον μεγαλύτερο ηλικιακά δρομέα
2) στον πολυπληθέστερο σύλλογο ή ομάδα

Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων: Στη γραμματεία του αγώνα θα υπάρχει χώρος για τη φύλαξη των προσωπικών σας αντικειμένων.

Τουαλέτες: Κοντά στη γραμματεία του αγώνα θα υπάρχουν τουαλέτες.

Χρονομέτρηση αγώνα: Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ειδικό chip στον αριθμό κάθε
αθλητή.

Μετακίνηση από Αθήνα για Λίμνη Μαραθώνα:
1. Η μετακίνηση σας από Αθήνα για όποιον επιθυμεί να έρθει με το ΚΤΕΛ γίνεται από τον Σταθμό Μετρό Νομισματοκοπείο, υπάρχουν υπεραστικά πορτοκαλί λεωφορεία και δρομολόγια ως τον Μαραθώνα ανά μια ώρα. Από εκεί υπάρχει η δυνατότητα να φτάσετε στο σημείο του Αγώνα με ΤΑΞΙ.
2. Υπάρχει η δυνατότητα αστικών λεωφορείων από το Ζηρίνειο Κηφισιάς με κατεύθυνση περιοχή Άγιος Στέφανος – Λίμνη Μαραθώνα.
Για πληροφορίες – Δρομολόγια μπορείτε να δείτε στον ΟΑΣΑ.

Αποτελέσματα:
Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα  και στο facebook του Τελμησσού, καθώς και στις δρομικές σελίδες.

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά να ζήσουμε όλοι μαζί τη μαγεία της Λίμνης Μαραθώνα και να γιορτάσουμε τα 10 χρόνια του Αγώνα!

Δημοφιλη Αρθρα