fbpx

1ος Παλλήνιος Δρόμος στις 19 Μαΐου 2024

Αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. στην Παλλήνη

Newsroom
ioannina

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 θα διεξαχθεί ο 1ος Παλλήνιος Δρόμος με αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ.

Τον αγώνα διοργανώνουν ο δήμος Παλλήνης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Παλλήνιοι Δρομείς».

Η αφετηρία είναι στην Πλατεία Ελευθερίας (παλαιό Δημαρχείο) στην Παλλήνη.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Αθλητικού Συλλόγου Νεφροπαθών & Μεταμοσχευθέντων «ΑΤΛΑΝΤΑΣ», υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

Ελάτε να χαρούμε έναν αγώνα που στο μεγαλύτερο μέρος του θα διεξαχθεί μέσα στην όμορφη Μεσογειακή φύση ανάμεσα στους αμπελώνες και ελαιώνες της περιοχής.

 

Ωρα εκκίνησης

Παιδικός αγώνας: 08:45
10 χλμ.: 09:05
5 χλμ.: 09:15

Ολες οι διαδρομές είναι ασφάλτινες με μικρά σχετικά υψομετρικά και δεν παρεμποδίζουν κανέναν κεντρικό οδικό άξονα καθώς και την κυκλοφορία οχημάτων.

 

Κόστος συμμετοχής

5 χλμ.: 6€
10 χλμ.: 8€
Παιδικός αγώνας: Δωρεάν

 

Για εγγραφές πατήστε εδώ

 

Η εγγραφή σας περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, τεχνικό t-shirt, αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού, ενυδάτωση κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν με την αυτόματη πληρωμή του επιλεγμένου πακέτου με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας.

Υπάρχει η δυνατότητα ομαδικών εγγραφών για συλλόγους ή ομάδες πάνω από 5 άτομα.

Η ημερομηνία λήξης των εγγραφών έχει οριστεί η Πέμπτη 9 Μαΐου 2024. Γραφτείτε έγκαιρα για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στον 1ο Παλλήνιο Δρόμο!

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον αγώνα μπορείτε να στέλνετε το μήνυμά σας στη σελίδα του αγώνα Παλλήνιος Δρόμος, στο pallinioidromeis@yahoo.com και στο τηλ. 6948876877 Γιώργος Καραναστάσης

psatha

Δικαίωμα συμμετοχής

– Στον αγώνα δρόμου του 1 χλμ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών.

– Για όλα τα παιδιά η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται από τον ασκούντα την επιμέλεια γονέα. Με την υποβολή της αντίστοιχης αίτησης συμμετοχής θεωρείται ότι έχει δοθεί συναίνεση του γονέα για τη συμμετοχή του τέκνου στον αγώνα.

– Στον αγώνα δρόμου 5 χλμ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες, που έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους. Για όλους τους δρομείς κάτω των 18 ετών η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται από τον ασκούντα την επιμέλεια γονέα. Με την υποβολή της αντίστοιχης αίτησης συμμετοχής θεωρείται ότι έχει δοθεί συναίνεση του γονέα για τη συμμετοχή του τέκνου στον Αγώνα.

– Στον αγώνα δρόμου 10 χλμ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους. Για όλους τους δρομείς κάτω των 18 ετών η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται από τον ασκούντα την επιμέλεια γονέα. Με την υποβολή της αντίστοιχης αίτησης συμμετοχής θεωρείται ότι έχει δοθεί συναίνεση του γονέα για τη συμμετοχή του τέκνου στον Αγώνα.

– Ολοι οι δρομείς τρέχουν με δική τους ευθύνη και πρέπει να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις.

Διαδρομή, υψομετρικά

 

Οροι συμμετοχής

– Στον 1ο Παλλήνιο Δρόμο μπορούν να συμμετάσχουν άτομα από 6 ετών και άνω ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα, με γονική συναίνεση.

– Σε περίπτωση αναβολής του αγώνα λόγω εκτάκτων συνθηκών, οι εγγραφές θα μεταφερθούν στην καινούρια διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί το αργότερο σε περίοδο 4 εβδομάδων.

– Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση «1ος Παλλήνιος Δρόμος» γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στη διοργάνωση και φέρουν την αποκλειστική ευθύνη της συμμετοχής τους.

– Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.

– Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους βλάβης που μπορεί να υποστεί ο συμμετέχων στη διοργάνωση ή θεατής αυτής.


 
 

– Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς του αγώνα πριν, καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του και μετά.

– Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος του αγώνα, των όρων και κανονισμών συμμετοχής και διεξαγωγής του αγώνα χωρίς πρότερη ειδοποίηση, με ανάρτηση στη σελίδα με όνομα «Παλλήνιος Δρόμος», στην ομάδα «Παλλήνιοι Δρομείς» του Facebook και στην εκδήλωση του αγώνα «1ος Παλλήνιος Δρόμος».

– Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά δεδομένα τους μπορούν να παρέχονται σε τρίτους για σκοπούς χρονομέτρησης, σύνταξης καταλόγου αποτελεσμάτων, καθώς και δημοσίευσης αυτών στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, που παρέχονται στο πλαίσιο της διαδικασίας αίτησης συμμετοχής, θα αποθηκεύονται και θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς που συνδέονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο με τη διεκπεραίωση του αγώνα. Με την αίτηση συμμετοχής ο συμμετέχων συμφωνεί ότι τα δεδομένα του τυγχάνουν επεξεργασίας για τους σκοπούς της διεξαγωγής του αγώνα.

– Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους που λαμβάνεται κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς δημοσιότητας και μελλοντικής προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.

– Κατά την αποστολή της φόρμας εγγραφής θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι συμφωνείτε με τους άνωθεν και τους κάτωθεν όρους, ότι τους έχετε διαβάσει και τους έχετε κατανοήσει πλήρως.

– Σε περίπτωση που καταθέσετε χρήματα και δεν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων.

– Η διοργάνωση δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας των προσωπικών σας αντικειμένων.

 

Παραλαβή αγωνιστικών πακέτων

Το αγωνιστικό σας πακέτο θα μπορέσετε να το παραλάβετε στα παρακάτω σημεία:

1) Την ημέρα του αγώνα στη γραμματεία του αγώνα, 07:00 – 08:30.

2) Το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 στο γραφείο του Συλλόγου Εντισον 3 – Παλλήνη, 15:00-19:00.

 

Ασφάλεια και ιατρική κάλυψη

Σε όλη τη διαδρομή θα υπάρχουν εθελοντές διασώστες και ιατρικό προσωπικό, αστυνομία και ασθενοφόρο καθώς και παροχή φυσιοθεραπείας από ειδικευμένους πιστοποιημένους φυσιοθεραπευτές.

 

Επαθλα

– Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια, και τεχνικό t-shirt

– Στα 5 χιλιόμετρα, θα δοθούν έπαθλα στους 3 πρώτους νικητές άνδρες και γυναίκες της γενικής κατάταξης.

– Στα 10 χιλιόμετρα θα δοθούν έπαθλα στους 3 πρώτους νικητές άνδρες και γυναίκες της γενικής κατάταξης και στους 3 πρώτους των ηλικιακών κατηγοριών σε άνδρες 15-29 / 30-39 / 40-49 / 50-59 / 60 – 69 / 70+ και σε γυναίκες 15-29 / 30-39 / 40-49 / 50-59 / 60+

Επίσης θα δοθούν έπαθλα:

– Στους τρεις πολυπληθέστερους συλλόγους ή ομάδες

 

Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων

Στη γραμματεία του αγώνα θα υπάρχει χώρος για τη φύλαξη των προσωπικών σας αντικειμένων.

 

Τουαλέτες

Κοντά στη γραμματεία του αγώνα θα υπάρχουν τουαλέτες.

 

Χρονομέτρηση αγώνα

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ειδικό chip στον αριθμό κάθε αθλητή.

 

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στη σελίδα του αγώνα, στην ομάδα «Παλλήνιοι Δρομείς» facebook και στις δρομικές σελίδες.

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά να κάνουμε τον Παλλήνιο Δρόμο ένα δυνατό αθλητικό γεγονός!

 

 

Δημοφιλη Αρθρα