fbpx

27ος Γύρος Πόλεως στην Κυπαρισσία το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Αγώνες 10 χλμ., 4 χλμ., 1 χλμ. και 100μ.

Newsroom
Κυπαρισσία

Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 θα διεξαχθεί ο 27ος Γύρος Πόλεως στην Κυπαρισσία, με αγώνες 10 χλμ., 4 χλμ. 1 χλμ. και 100μ.

Τον αγώνα διοργανώνει ο δήμος Τριφυλίας. Αφετηρία και τερματισμός ήταν η κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

Το πρόγραμμα των αγώνων

18:00 100μ. για παιδιά νηπιαγωγείου
18:20 1000μ. για παιδιά δημοτικού (2 κατηγορίες αγοριών και 2 κοριτσιών)
18:50 4 χλμ. για παιδιά Γυμνασίου, Λυκείου & ενήλικες
19:00 5 χλμ. δυναμικό βάδισμα για όλες τις ηλικίες
19:00 10 χλμ. περίπου για δρομείς από 18 ετών και πάνω
– Ολοι οι τερματίσαντες στους αγώνες δρόμου και βαδίσματος θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο.

27ος Γύρος Κυπαρισσίας

Επιπλέον θα βραβευτούν:

Oι 3 πρώτοι-ες στα 100μ. νηπιαγωγείου
Oι 3 πρώτοι-ες στα 1000μ. Δημοτικών Σχολείων (2 κατηγορίες: Α’, Β’, Γ’ Δημοτικού και Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού)
Oι 3 πρώτοι-ες στα 4000μ. (3 κατηγορίες Γυμνάσιο, Λύκειο, Ενήλικες)
Oι 6 πρώτοι-ες στα 10.000μ. (άνδρες, γυναίκες)

 

Για εγγραφές πατήστε εδώ

 

Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024.

Περιορισμένες δηλώσεις συμμετοχής (μόνο για τα 4 χλμ. και τα 10 χλμ.) θα μπορέσουν να γίνουν και την ημέρα του αγώνα στη Γραμματεία. Για νέες εγγραφές η γραμματεία θα κλείνει 30 λεπτά πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

– Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνουν νέες έγγραφες για τα 1000μ. Δημοτικών σχολείων. Εάν κάποιο παιδί, επιθυμεί, μπορεί να τρέξει στον αγώνα, ακόμα και χωρίς αριθμό, αλλά δεν θα μπορέσει να χρονομετρηθεί και να υπολογισθεί στην κατάταξη των τερματισάντων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και για την εξασφάλιση των παροχών της διοργάνωσης παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση της συμμετοχής σας.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό τους 1 ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα από τη γραμματεία στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας. Μόνο για την παραλαβή των αριθμών και για την εξυπηρέτηση των αθλητών η γραμματεία θα είναι ανοικτή από τις 16:00 στην κεντρική πλατεία.

Οι αγώνες των 10 χλμ., των 4 χλμ., αλλά και των 1000μ. θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά και για την εξασφάλιση της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων κατά-μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν ηλεκτρονικά σημεία ελέγχου (readers).

Για την παραλαβή των αγωνιστικών αριθμών θα πρέπει υποχρεωτικά όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν αποδεχτεί τους όρους και την υπεύθυνη δήλωση υγείας στην φόρμα επικοινωνίας https://goo.gl/forms/rGlKK0dsGOa84SEY2 ή να υπογράψουν στην γραμματεία υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξεταστεί από γιατρό και ότι τρέχουν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των γονιών τους.

 

Δυναμικό Βάδισμα

Για το Δυναμικό Βάδισμα δηλώσεις συμμετοχής και παραλαβή αριθμού 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.


 
 

Ο αγώνας δυναμικού βαδίσματος μήκους 4.000 μ. γίνεται με σκοπό να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις της άσκησης, ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου ή αθλητικών ικανοτήτων, να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και να χαρούν τη μοναδική εμπειρία ενός αγώνα. Για τον λόγο αυτό δεν θα υπάρχει αξιολόγηση, κατηγορίες και κατάταξη. Σε αυτόν τον αγώνα όλοι θα είναι νικητές!

Θα δοθεί ταυτόχρονη εκκίνηση με τον αγώνα δρόμου των 4.000μ.

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥΣ .

Στους αγώνες θα υπάρχει γιατρός.

 

Πληροφορίες

Λεπτομέρειες σχετικά με τους αγώνες, φωτογραφίες, χάρτης και περιγραφή της διαδρομής και άλλες πληροφορίες στη σελίδα www.facebook.com/kyparissiasports

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2761360700 & E-Mail : kyparissiasports@yahoo.gr

8η Λευκή Νύχτα

Η Κυπαρισσία

Η Κυπαρισσία είναι έδρα του Δήμου Τριφυλίας βρίσκεται στη Νοτιοδυτική πλευρά της Πελοποννήσου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του Κυπαρισσιακού Κόλπου.

Με μακραίωνη ιστορία, απέραντες αμμώδεις παραλίες αλλά και πλεονεκτική θέση για εξορμήσεις σε μοναδικής ομορφιάς τοπία: Αρχαία Ολυμπία, Καταρράκτες Νέδας, παραλία Βοϊδοκοιλιάς και πολλά ακόμα, μπορεί να γίνει ιδανικός προορισμός διακοπών ή Σαββατοκύριακου, καθώς βρίσκεται περίπου 250 χλμ. από την Αθήνα και με το νέο Εθνικό Δίκτυο σε λιγότερο από 2,5 ώρες είσαι εκεί.

Μετά το τέλος των απονομών, άλλη μια γιορτή θα ξεκινήσει, στην ιστορική αγορά της Κυπαρισσίας, αλλά και σε όλη την πόλη, η 8η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας!

Η μεγάλη γιορτή της Κυπαρισσίας, η Λευκή Νύχτα που διεξάγεται παραδοσιακά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όπου γιορτάζει η πόλη της Κυπαρισσίας.

Μουσικά σχήματα για κάθε γούστο στις γωνιές της πλακόστρωτης αγοράς, χορός και ζωντανή μουσική μέχρι το πρωί, κεράσματα από τους καταστηματάρχες αλλά και πολλές εκπτώσεις και προσφορές στα μαγαζιά!

Ολο το τριήμερο αξίζει να μείνει κανείς στην πόλη, καθώς την Κυριακή και Δευτέρα, πανηγυρίζει η παλιά πόλη της Κυπαρισσίας, με την προστάτιδα εκκλησία της Αγίας Τριάδας, να περιπλανηθεί στα καλντερίμια της ιστορικής «Αρκαδιάς» ή να απολαύσει το μπάνιο του σε κάποια από τις υπέροχες παραλίες της περιοχής και να φύγει γεμάτος όμορφες αναμνήσεις.

 

 

Δημοφιλη Αρθρα