fbpx

2ο Sparta City Night Run την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. στη Σπάρτη

Newsroom
Sparta City Night Run

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί στη Σπάρτη το 2ο Sparta City Night Run, με αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ., 1 χλμ. για παιδιά, και δυναμικό βάδισμα 5 χλμ.

Πρόγραμμα
18:30
: Παιδικός αγώνας 1 χλμ.
19:00: 10 χλμ., 5 χλμ.
19:15: Δυναμικό βάδισμα 5 χλμ.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός είναι στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης. Πρόκειται για μία κυκλική διαδρομή 5 χιλιομέτρων, όπου οι αθλητές των χλμ. θα πρέπει να τη διανύσουν μία φορά, ενώ οι αθλητές των 10 χλμ. δύο φορές.

Ολος ο αγώνας κινείται επί ασφαλτοστρωμένης διαδρομής, όπου θα υπάρχει φύλαξη από τα οχήματα, ενώ διασχίζει σχεδόν ολόκληρη την πόλη της Σπάρτης.

Οριο αγώνα: 2 ώρες

Σταθμός τροφοδοσίας στο μέσο της κυκλικής διαδρομής έξω από το στάδιο Σπάρτης. Θα προσφέρεται νερό ή αναψυκτικό.

 

Οροι συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα 5 και 10 χλμ. έχουν άτομα 12 ετών και άνω (γεννημένα τουλάχιστον το 2011). Για τους ανήλικες από 12 έως και 18 ετών είναι απαραίτητη η έγγραφη έγκριση του κηδεμόνα.

Εγκυρη θεωρείται η συμμετοχή, εφόσον έχει γίνει η εγγραφή και έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή εντός της ανακοινωμένης προθεσμίας.

Ο κάθε αθλητής φέρει την υποχρέωση να έχει τον αριθμό συμμετοχής του στο μπροστινό μέρος της μπλούζας του. Ο αριθμός απαγορεύεται να αλλοιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο.

 

Ασφάλεια – υγειονομική κάλυψη

Ολοι οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν την υποχρέωση και την ευθύνη να μεριμνήσουν για όλες τις ιατρικές εξετάσεις οι οποίες είναι απαραίτητες προκειμένου να λάβουν μέρος σε αγώνα τρεξίματος.

Για την αποφυγή οποιουδήποτε απρόοπτου περιστατικού, οι διοργανωτές επιτηρούν τη διαδρομή και προσφέρουν ιατρική βοήθεια σε αθλητές όπου την χρειαστούν.

Σε πλήρη ετοιμότητα θα βρίσκεται κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού, ομάδα Διάσωσης, γιατρός, φυσικοθεραπευτής και ασθενοφόρο.Είναι πιθανό να καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα ή η ματαίωση αυτού λόγω κακοκαιρίας ή ανωτέρας βίας

Βραβεύσεις: Οι βραβεύσεις του αγώνα θα ξεκινήσουν στις 21:30. Στους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες με ειδικό βραβείο. Ολοι ανεξαιρέτως οι δρομείς θα λάβουν μετάλλιο. Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό t-shirt του αγώνα και σακίδιο πλάτης.

Γραμματεία: Η γραμματεία του αγώνα για παραλαβή αριθμών συμμετοχής θα λειτουργεί στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης σε περίπτερο των Σπαρτιατών Δρομέων τις εξής ημέρες και ώρες:
Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, 18:00-22:00
Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, 18:00-22:00
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, 11:00-17:00

 

Κόστος συμμετοχής
10 χλμ.: 10€
5 χλμ.: 10€
Δυναμικό βάδισμα: 5€

Το εν λόγω ποσό θα πρέπει να καταβάλλεται μέχρι την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 στον κάτωθι λογαριασμό (τυχόν τραπεζικά έξοδα βαραίνουν τον συμμετέχοντα):

IBAN : GR2801713400006340138178215 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ), Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ.

 

Για εγγραφές πατήστε εδώ

 


 
 

Τo πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει
– Αριθμό συμμετοχής
– Chip χρονομέτρησης για το αγώνισμα των 5 χλμ. και 10 χλμ.
– Αναμνηστικό Τ-shirt του αγώνα
– Σακίδιο πλάτης
– Αναμνηστικό μετάλλιο
– Υδροδοσία στο σταθμό τροφοδοσίας
– Παροχή πρώτων βοηθειών και ιατροφαρμακευτική κάλυψη από έμπειρες Εθελοντικές Ομάδες διασωστών και τον γιατρό της Διοργάνωσης

Sparta City Night Run

Πολιτική ακύρωσης

Εάν κάποιος αθλητής δεν μπορεί να συμμετάσχει στον αγώνα, θα πρέπει να ενημερώσει τους διοργανωτές μέσω email στην ακόλουθη διεύθυνση: ‎spartanrunners@yahoo.gr

Λόγω του ότι ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφονται τα χρήματα συμμετοχής. Ο αθλητής μπορεί να ενημερώσει στο παραπάνω e-mail με την διεύθυνση του ώστε να του αποσταλούν τα δώρα του αγώνα με δική του χρέωση αποστολής.

Σε περίπτωση διακοπής ή ακύρωσης του αγώνα λόγω καιρικών συνθηκών ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο πέραν του ελέγχου της διοργάνωσης, δεν θα επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής.

Δεν είναι δυνατή η αλλαγή από το ένα αγώνισμα της διοργάνωσης στο άλλο.

 

Ποινές και Ενστάσεις

Ενστάσεις μπορούν να γίνουν μόνο από τον ίδιο τον αθλητή και μόνο 30 λεπτά το αργότερο μετά τον τερματισμό. Η Διοργανώτρια Επιτροπή φέρει το δικαίωμα αποκλεισμού κάποιου αθλητή, εφόσον λάβουν χώρα οι ακόλουθες παραβιάσεις:
– Μη προσκόμιση ή αλλοίωση του αριθμού συμμετοχής του αθλητή
– Αξιοποίηση εξωτερικής βοήθειας
– Αξιοποίηση μηχανοκίνητου βοηθητικού μέσου
– Παρεμπόδιση άλλου αθλητή
– Αντιαθλητική συμπεριφορά
– Μη συμμόρφωση με τις οδηγίες των κριτών
– Αγένεια και ανάρμοστη συμπεριφορά προς την οργανωτική επιτροπή, τους κριτές, τους εθελοντές, τη γραμματεία
– Χρήση απαγορευμένων ουσιών ή ναρκωτικών
– Αρνηση για έλεγχο
– Αρνηση εξέτασης από γιατρό της διοργάνωσης, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο, οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα
– Εγκατάλειψη του αγώνα και μη ενημέρωση κριτή επιφέρει αποκλεισμό από κάθε μελλοντική διοργάνωση

ΓΕΝΙΚΑ: Ολοι οι παράπλευροι και οι κάθετοι δρόμοι πλησίον της Παλαιολόγου θα είναι κλειστοί για όλα τα οχήματα, και θα υπάρχει η ανάλογη υποστήριξη από την Τροχαία της Σπάρτης.

Θα υπάρχει στην εκκίνηση των αγώνων μουσική με ηχεία.

Σε περίπτωση που ο συμμετέχων / η συμμετέχουσα δεν θα πάρει μέρος στον αγώνα αλλά επιθυμεί να παραλάβει το πακέτο αθλητή, η διοργάνωση μπορεί να το αποστέλλει ΜΟΝΟ με τη χρέωση του παραλήπτη.

Πνευματικά Δικαιώματα: Με την εγγραφή στον αγώνα, κάθε αθλητής επιτρέπει τη φωτογράφηση ή/και βιντεοσκόπηση αυτού, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και κατά τη διάρκεια της απονομής, για διαφημιστικούς σκοπούς.

Αποποίηση Ευθύνης: Η διοργανώτρια επιτροπή δεν ευθύνεται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής δηλώνουν ότι αντιλαμβάνονται τους κινδύνους που υπάρχουν, έχουν την απαραίτητη εμπειρία ώστε να ανταπεξέλθουν σε αυτούς και ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν.

Κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να προβαίνει τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει σε κάποιον αθλητή να ολοκληρώσει τον αγώνα, αν υπάρξει σχετική γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα.

 

Ομαδικές εγγραφές
– ONOMA
– ΕΠΩΝΥΜΟ
– ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
– ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
– E-mail
– ΟΜΑΔΑ

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή απορίες επικοινωνήστε στα εξής τηλέφωνα:
– Χρήστος Αναγνωστάκος, πρόεδρος των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ: 6932338501
– Γεώργιος Χρηστάκος, ταμίας των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ: 6988885704
– Ή στο e-mail: spartanrunners@yahoo.gr

 

11ο Skiathos Trail Run (24 Σεπτεμβρίου 2023)

8ος Αγώνας Δρόμου Αλκυόνων (30 Σεπτεμβρίου 2023)

5ο Ορεινό Τρέξιμο «Στα Μονοπάτια της Δονούσας» (21 Οκτωβρίου 2023)

 

Δημοφιλη Αρθρα