fbpx

2ος Αγώνας Μηδενικών Διακρίσεων στις 6 Οκτωβρίου 2024

Αγώνες 5 χλμ. και 1 χλμ. στο ΟΑΚΑ

Newsroom
dromeis elpidas

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 θα διεξαχθεί ο 2ος Αγώνας Μηδενικών Διακρίσεων (2nd Zero Discrimination Run) στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, με αγώνες 5 χλμ. και 1 χλμ.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομείς ΕλπίδαςThe Hope Runners, σε συνεργασία με την Ενωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ) και τον Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών (ΣΕΠ), με την υποστήριξη του Tihio Race και υπό την αιγίδα του ΟΑΚΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μηδενικών Διακρίσεων του ΟΗΕ (Zero Discrimination Day).

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η συμβολή στη διαμόρφωση Πολιτισμού κατά των Διακρίσεων, με τη διάδοση του μηνύματος της μηδενικής ανοχής σε κάθε μορφή διάκρισης με βάση φυλετική ή εθνική καταγωγή, θρησκεία ή πεποιθήσεις, φύλο, ηλικία, αναπηρία, γλώσσα, οικονομική κατάσταση ή ταυτότητα φύλου, σύμφωνα με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Εκκίνηση και τερματισμός μέσα στο εμβληματικό ΟΑΚΑ.

Η διαδρομή είναι κυκλική περνάει μπροστά από το Pavillion του Tihio Race και επεκτείνεται στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ.

 

Ωρες εκκίνησης

Παιδικός Αγώνας, Αγώνας ΑΜΕΑ 1000μ. 10:00
5 χλμ. 10:30

 

Κόστος εγγραφής

5 χλμ.: 10€ ατομικές εγγραφές, 8€ ομαδικές εγγραφές
Παιδικός Αγώνας, Αγώνας ΑΜΕΑ 1000μ.: Δωρεάν

Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς κτλ. Κατά την ομαδική εγγραφή ο Υπεύθυνος της Ομάδας, θα πρέπει να στείλει mail στο dromeis.elpidas@gmail.com δηλώνοντας την συμμετοχή της ομάδας του και κατόπιν θα δίνονται οδηγίες ως προς την εγγραφή τους.

discrimination run

Συμμετοχές

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – αθλούμενοι άνω των 18 ετών που έχουν προσφάτως υποβληθεί σε όλες τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσει και είναι υγιείς, λαμβάνοντας μέρος αυστηρά  με δική τους ευθύνη.

Για τον παιδικό αγώνα απαιτείται συναίνεση γονέα / κηδεμόνα  στην υπεύθυνη δήλωση εγγραφής.

 

Για εγγραφές στα 5 χλμ. πατήστε εδώ

Για εγγραφές στον παιδικό αγώνα πατήστε εδώ

 

Οι εγγραφές θα κλείσουν τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12 το μεσημέρι.

H εγγραφή σας είναι έγκυρη μετά την κατάθεση του χρηματικού ποσού στον Λογαριασμό του Συλλόγου «Δρομείς Ελπίδας» στην Τράπεζα Πειραιώς: Δικαιούχος: Δρομείς Ελπίδας. Για μεταφορά από άλλη τράπεζα Ελλάδας – Εξωτερικού: IBAN: GR7501720310005031104769226. BIC/SWIFT CODE: PIRBGRAAXXX

Για μεταφορά από άλλο λογαριασμό Πειραιώς: Αριθμός λογαριασμού: 5031104769226. Τα έξοδα της συναλλαγής από διαφορετική τράπεζα, βαραίνουν τον καταθέτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο καταθετήριο να αναφέρεται το όνομα του δρομέα που πρόκειται να συμμετέχει.

Παρακαλούμε με την κατάθεση σας να αποστείλετε το καταθετήριο αποδεικτικό στο dromeis.elpidas@gmail.com ώστε να επιβεβαιωθεί η εγγραφή σας.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής.

 

Σταθμοί ανεφοδιασμού νερού

Στον αγώνα των 5 χλμ. θα υπάρχει υδροδοσία στα 2.5 χλμ. και στον τερματισμό.


 
 

 

Υγειονομική κάλυψη

Θα υπάρχει εθελοντική υγειονομική κάλυψη από εθελοντές διασώστες της Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (ΟΔΙΚ), κάλυψη ασθενοφόρου από το ΕΚΑΒ, 10 υγειονομικοί εθελοντές και 3 emergency tool-kits, με την υποστήριξη της Κοσμητείας Σχολής Επιστημών Υγείας ΕΚΠΑ.

 

Παραλαβή πακέτου συμμετοχής

H παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνει από τη Γραμματεία του αγώνα που θα λειτουργεί στον χώρο του Tihio Race Pavillion (περιβάλλων χώρος ΟΑΚΑ), την Παρασκευή 4/10 και  Σάββατο 5/10 από τις 12:00-20:00, καθώς και την ημέρα του αγώνα στην είσοδο VIP του ΟΑΚΑ  (Πύλη Α) 08:00 – 09:45.

 

Παροχές

Χρονομέτρηση, πρωτότυπο συλλεκτικό μετάλλιο, τεχνικό t-shirt με το λογότυπο της διοργάνωσης, τσάντα με δώρα χορηγών, αναμνηστικό δίπλωμα.

Μπλουζάκι και δώρα χορηγών και αναμνηστικό δίπλωμα θα δοθούν και σε όλους τους εθελοντές.

 

Επαθλα

– Κύπελλα θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους γενικής κατηγορίας (Αντρες – Γυναίκες)

– Βράβευση της πολυπληθέστερης ομάδας

– Μετάλλια απονέμονται σε όλους τους συμμετέχοντες.

– Δίπλωμα συμμετοχής για όλους τους δρομείς.

Οι απονομές των επάθλων των νικητών, θα γίνουν μετά το τερματισμό και των τελευταίων δρομέων.

 

Γενικά

– Σε περίπτωση αναβολής του αγώνα λόγω εκτάκτων συνθηκών, οι εγγραφές θα μεταφερθούν στην καινούργια ημερομηνία της διοργάνωσης.

– Κάθε δρομέας συμμετέχει στην διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνης της συμμέτοχης του όσο αφορά στην φυσική του κατάσταση και την ικανότητα του να συμμετέχει.

– Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δεν φέρει καμιά ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημιάς ή άλλου είδους βλάβης που μπορεί να υποστεί ο συμμετέχων στη διοργάνωση ή θεατής αυτής.

– Ολοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς του αγώνα πριν, καθ’ολη τη διάρκεια διεξαγωγής και μετά.

– Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους που λαμβάνεται κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές της διοργάνωσης για σκοπούς δημοσιότητας και μελλοντικής προβολής αυτής.

 

Πληροφορίες

Για πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου Δρομείς Ελπίδας

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας στο δεύτερο  αγώνα του Δρομέων Ελπίδας!

 

 

Δημοφιλη Αρθρα