fbpx

36oς Βαρτζάκειος Δρόμος Υγείας στις 7 Απριλίου 2024

Αγώνας 13,5 χλμ. στον Πειραιά

Newsroom
Ioannina

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 θα διεξαχθεί στον Πειραιά ο 36oς Βαρτζάκειος Δρόμος Υγείας, με αγώνες 13,5 χλμ. (09:30) και 1,5 χλμ. για παιδιά (09:40).

Τον αγώνα διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά και τον δήμο Πειραιά (τμήμα αθλητισμού, θεάτρων και κινηματογράφων).

Τόπος διεξαγωγής: Πλατεία Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Στην προσπάθεια του Σ.Δ.Υ. Πειραιά για την ενίσχυση κοινωνικών φορέων, οι δρομείς κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής, θα καταβάλουν το ποσό των 5€ για την αγορά εξοπλισμού για τις λειτουργικές ανάγκες του Συλλόγου «Δρομείς Ελπίδας».

 

Για εγγραφές πατήστε εδώ

 

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 στις 21:00, εκτός και αν έχει συμπληρωθεί νωρίτερα το όριο των 1.000 συμμετοχών.

Θα υπάρχει και η δυνατότητα ομαδικών εγγραφών, για συμμετοχές άνω των 10 αθλητών. Η παραλαβή των αριθμών θα γίνεται μαζικά, από τον υπεύθυνο της κάθε ομάδας (θα οριστεί κατά την εγγραφή). Αυτό ισχύει και για τους δύο αγώνες.

Δεν θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα (δεν θα υπάρχει γραμματεία).

Για τον αγώνα των 1.500 μ. των παιδιών μέχρι 18 ετών, οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται από τη σχετική πλατφόρμα εδώ στην ιστοσελίδα www.sdypir.gr μέχρι τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 στις 21:00.

 

Παραλαβή συμμετοχής

Προς εξυπηρέτηση των δρομέων, οι αριθμοί θα παραδίδονται στα γραφεία του Συλλόγου (Ευαγγελιστρίας 21 & 34ου Συντάγματος Πεζικού – 1ος όροφος – Πειραιάς – Πάνω από το super market Σκλαβενίτης).

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024: 09:00-20:00
Σάββατο 6 Απριλίου 2024: 09:00-17:00

Την ημέρα του αγώνα δεν θα δίνονται αριθμοί, παρά μόνο στους δρομείς που θα έλθουν αυθημερόν από την επαρχία και θα το έχουν δηλώσει στην πλατφόρμα της δήλωσης συμμετοχής.

run greece ioannina

Βραβεύσεις

Θα βραβευτούν οι 3 πρώτες νικήτριες και οι 3 πρώτοι νικητές της γενικής κατάταξης του αγώνα των 13.500 μ., καθώς και οι 3 πρώτοι αθλητές και οι 3 πρώτες αθλήτριες, του αγώνα των 1.500 μ. Και στους δύο αγώνες, θα αθλοθετηθούν Κύπελλα για τη μεγαλύτερη ομαδική συμμετοχή αθλητών – μαθητών.

Σε όλους όσους θα τερματίσουν, θα δοθεί ιδιαίτερο θεματικό αναμνηστικό μετάλλιο και δώρα χορηγών.

 

Παροχές

– Υδροδοσία
– Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
– Χώρος φύλαξης ρούχων αθλητών
– T-shirt
– Μπανάνες
– Χυμοί
– Δώρα χορηγών
– Αλλες εκπλήξεις

 

Ασφάλεια – Υγεία

Η διοργάνωση έχει φροντίσει για την ασφάλεια του αγώνα και τον επαρκή αριθμό δεικτών.

Οι δρομείς που θα λάβουν μέρος θα πρέπει να έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη.

Το Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Τμήμα Πειραιά) θα βοηθήσει εθελοντικά τον αγώνα, όπως και το Πειραϊκό Θεραπευτήριο με ασθενοφόρο.

Γιατρός του αγώνα θα είναι ο ιατρός- καρδιολόγος κος Γεώργιος Βίτσας.

 

Διαδρομές

13.500μ.

Εκκίνηση: Μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο επί της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Διαδρομή: Ηρώων Πολυτεχνείου με κίνηση στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος μέχρι τη Λεωφόρο Χατζηκυριακού, δεξιά μέχρι τη διασταύρωση στο φανάρι της σχολής Ναυτικών Δοκίμων και αριστερά επί της Ιακώβου Ράλλη, στην Γεωργίου Θεοτόκη δεξιά προς την παραλία και αριστερά κίνηση επί της Ακτής Θεμιστοκλέους σε όλο το μήκος της, έως την Μαρίνα Ζέας, δεξιά στη Μαρίνα Ζέας και κίνηση σε όλο το μήκος του οδοστρώματος της Μαρίνας έως το τέλος της, κάτω από την Πλατεία Αλεξάνδρας, αναστροφή και αντίστροφη ακριβώς πορεία μέχρι το Δημοτικό Θέατρο,

Τερματισμός: Μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο

 

1.500μ.

Εκκίνηση: Μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο επί της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Διαδρομή: Ηρώων Πολυτεχνείου με κίνηση στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος μέχρι το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Αφεντούλη, αναστροφή και επιστροφή από Ηρώων Πολυτεχνείου μέχρι το Δημοτικό Θέατρο.

Τερματισμός: Μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο.

 

Πρόσκληση εθελοντών

Καλούμε όσα μέλη και φίλους μας επιθυμούν να βοηθήσουν στην ασφαλή κάλυψη του αγώνα ώς εθελοντές, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας στην σχετική αίτηση ή να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω τηλέφωνα και να το δηλώσουν: 6944684680, 6936020274, 6973034982

Στους εθελοντές, όπως κάθε χρόνο, θα δοθούν, το T-shirt του αγώνα, και μία τσάντα με μπανάνα, νερό και δώρα χορηγών.

Με τις ευχές για καλό τερματισμό,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Υ. Πειραιά

 

 

Δημοφιλη Αρθρα