fbpx

4ο Posidonia Running Event στις 2 Ιουνίου 2024

Αγώνας 5 χλμ. στον Πειραιά

Newsroom
Posidonia Running Event

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 (09:00) θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά το 4ο Posidonia Running Event, απόστασης 5 χλμ.

Μετά την επιτυχία του προηγούμενου τον Ιούνιο του 2022, το οποίο προσέλκυσε πάνω από 1800 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, το Posidonia Running Event 2024 επανέρχεται μετά από δύο χρόνια και υπόσχεται ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό, ευκαιρίες δικτύωσης και πολλή διασκέδαση!

Η 4η διοργάνωση του Posidonia Running Event θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, τονίζοντας τη σημασία του Πειραιά για την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα.

Οι δρόμοι του Πειραιά θα υποδεχθούν τη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα αλλά και δρομείς από όλο τον κόσμο, που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν και πάλι στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά και άλλους φορείς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα 5 χλμ. και διεξάγεται στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης «Posidonia 2024: The International Shipping Exhibition».

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Posidonia Running Event

Περιγραφή διαδρομής

Εκκίνηση μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στην Ηρ. Πολυτεχνείου με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Χατζηκυριακού.

Στροφή αριστερά στην οδό Σαχτούρη και συνέχεια στην οδό Μητρώου, καταλήγοντας στην Ακτή Θεμιστοκλέους με κατεύθυνση την Πειραϊκή, αναστροφή στο ύψος της οδού Ηβης και κατεύθυνση προς τη Μαρίνα Ζέας.

Συνέχεια στην Ακτή Μουτσοπούλου και στροφή αριστερά στην οδό 2ας Μεραρχίας. Τέλος πάλι στροφή δεξιά στην Ηρ. Πολυτεχνείου και τερματισμό μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

 

Χρονικό όριο

Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν προσπάθειά τους σε 1 ώρα. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

 

Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες, άνω των 14 ετών, οι οποίοι αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής στη διοργάνωση και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη (ή με την ευθύνη του κηδεμόνα τους σε περίπτωση που είναι ανήλικος) ενώ θα πρέπει πρόσφατα να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να έχει επιβεβαιωθεί η ικανότητά τους να λάβουν μέρος σε δρομικούς αγώνες μεγάλης απόστασης.

 

Περίοδος Εγγραφών – όριο Εγγραφών

Η περίοδος των εγγραφών θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024. Ο αγώνας έχει όριο τις 2.000 συμμετοχές και στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός νωρίτερα θα λήξει η περίοδος εγγραφών-πληρωμών, επομένως συνιστάται έγκαιρη εγγραφή.

Κόστος Συμμετοχής: 17€

 

Για εγγραφές πατήστε εδώ

 

Πακέτο συμμετοχής

– Αριθμός συμμετοχής, παραμάνες

– Chip χρονομέτρησης

– Αναμνηστικό μετάλλιο

– Υδροδοσία

– Υπηρεσία φύλαξης αντικειμένων

– Live εξαγωγή αποτελεσμάτων


 
 

– Ηλεκτρονικό Δίπλωμα Συμμετοχής

– Υγειονομική υποστήριξη

– Αναμνηστικό Τεχνικό T-shirt

– Race Bag

Posidonia Running Event

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και για την αποφυγή καθυστερήσεων την ημέρα του αγώνα, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 και ώρα 12:00 – 19:00 μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 34).

Σε περίπτωση ομαδικής/εταιρικής δήλωσης, η παραλαβή μπορεί να γίνει από έναν εκπρόσωπο της ομάδας (θα χρειαστούν στοιχεία για ταυτοποίηση).

Για όσους/ες δεν καταφέρουν να παραλάβουν το πακέτο τους την Παρασκευή, θα λειτουργήσει γραμματεία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά την Κυριακή, 07:1508:15. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να βρίσκονται το αργότερο 08:30 στον χώρο της εκκίνησης.

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη των παρακάτω:

– Το E-mail με τον αριθμό συμμετοχής

– Ταυτότητα ή Διαβατήριο

 

Oροι συμμετοχής

– Όλοι οι συμμετέχοντες δηλώνουν υπεύθυνα ότι έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είναι απολύτως υγιείς για να συμμετέχουν στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα.

– Αποδέχονται πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή στον αγώνα όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες) κακές καιρικές συνθήκες, κίνηση αλλά και κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

– Παραιτούνται από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχονται ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή τους.

– Οι συμμετέχοντες δίνουν την έγκρισή τους στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες τους ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχουν καμία οικονομική απαίτηση.

– Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους. Τα τραπεζικά ή άλλα έξοδα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα.

– Η πληρωμή του κόστους συμμετοχής θα πρέπει να γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία δήλωσης διαφορετικά η εγγραφή θα θεωρείται άκυρη.

– Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι προσωπικές και δεν μεταφέρονται σε τρίτους σε καμία φάση της περιόδου εγγραφών.

– Σε περίπτωση που συμμετέχοντας ενώ έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του δεν κατέχει όλα όσα αναφέρονται στην παράγραφο «Δικαίωμα συμμετοχής» , δεν θα του παραδίδεται το πακέτο συμμετοχής και δεν θα επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής.

– Ακυρώσεις συμμετοχής και επιστροφή του κόστους συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι την Παρασκευή 3 Μαΐου 2024. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί καμία ακύρωση και επιστροφή του κόστους.

– Σε περίπτωση αναβολής της διοργάνωσης, οι συμμετοχές θα μεταφερθούν για την νέα ημερομηνία που θα ορίσει η οργανωτική επιτροπή. Αν η διοργάνωση δεν πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία εντός του 2024, τότε θα κρατηθεί 1€ για κάθε συμμετοχή για διαχειριστικά έξοδα και θα επιστραφούν τα υπόλοιπα 16€ από το κόστος συμμετοχής.

– Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα αλλαγής των όρων συμμετοχής αφού προβούν στην σχετική ανακοίνωση.

 

 

Δημοφιλη Αρθρα