fbpx

7ος Αγώνας Δρόμου Michel Breal στις 17 Δεκεμβρίου 2023

Διαδρομές 13,7 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. (παιδικός αγώνας) στον Μαραθώνα

Newsroom
michel breal

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 θα διεξαχθεί στον Μαραθώνα ο 7ος Αγώνας Δρόμου Michel Breal, με διαδρομές 13,7 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. (παιδικός αγώνας).

Τον αγώνα διοργανώνει ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων και Τριαθλητών Μιλτιάδης Μαραθώνος.

«Το Τρόπαιο Νίκης Michel Breal» είναι ένας αγώνας Μνήμης, αγώνας Τιμής, καθώς και χειρονομία διεθνούς ευγνωμοσύνης από τους πολίτες και τους αθλητές του Μαραθώνα και όσων νιώθουν Μαραθωνοδρόμοι και δρομείς στον Εμπνευστή της ιδέας του Μαραθωνίου Δρόμου.

Με την αθλητική αυτή διοργάνωση επιθυμούμε να αποδώσουμε την ελάχιστη ευγνωμοσύνη για έναν μεγάλο πνευματικό άνθρωπο που δεν ετιμήθη ποτέ από τις τάξεις των Δρομέων και άλλων επίσημων φορέων, και που σε αυτόν οφείλεται το γεγονός ότι οι Μαραθωνοδρόμοι ανά τον κόσμο τρέχουν σε περισσότερους από 3.000 Μαραθωνίους αναγνωρισμένους διεθνώς σε όλες τις Ηπείρους.

Ο σημαντικός αυτός αγώνας 13,7 χλμ. «Τρόπαιον Νίκης Michel Breal» πραγματοποιείται στην εκκίνηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου στην Πόλη του Μαραθώνα, μόλις 45 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, με σημείο εκκίνησης την αφετηρία του Αυθεντικού Μαραθωνίου στο Ολυμπιακό Προθερμαντήριο / Εθνικό Στάδιο του Μαραθώνα.

Η διαδρομή έχει αφετηρία και τερματισμό την Ιστορική Αφετηρία της κλασικής Διαδρομής του Μαραθωνίου δρόμου με μηδενικό βαθμό δυσκολίας.

Οι διαδρομές είναι επίσημα μετρημένες και απόλυτα προστατευμένες από την Τροχαία και τους εθελοντές – κριτές. Επίσης, θα υπάρχει νοσοκομειακή κάλυψη κατά μήκος του αγώνα. Τουαλέτες εντός του Σταδίου.

 

Για εγγραφές πατήστε εδώ

 

Κόστος συμμετοχής

Το αντίτιμο συμμετοχής ορίζεται στα 10€ για τον αγώνα των 13,7 χλμ. και στα 8€ για τον αγώνα των 5 χλμ. Δωρεάν ο παιδικός αγώνας.

Α) Ομαδικές εγγραφές: Τα χρήματα που αντιστοιχούν για τους Συλλόγους δρομέων για την ομαδική εγγραφή είναι 6 ευρώ για τα 5 χλμ. και 8 ευρώ για τα 13,7 χλμ.

Η ομαδική εγγραφή είναι άνω των 10 αθλητών.

Β) Για τα Μέλη του ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗ η συμμέτοχή είναι στο κόστος των ομαδικών εγγραφών

Γ) ΑΜΕΑ δωρεάν συμμετοχή

Δ) Μακροχρόνια άνεργοι στο κόστος των ομαδικών εγγραφών

Ε) Ανω τον 80 ετών δωρεάν συμμετοχή

Τα χρήματα που αντιστοιχούν για την εγγραφή στον αγώνα της επιλογής σας 5 χλμ. ή 13,7 χλμ. θα τα καταβάλλετε στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, GR1301721200005120072792053. Στην αιτιολογία προς τον δικαιούχο πρέπει να αναφερθεί οπωσδήποτε: Συνδρομή συμμετοχής /ονοματεπώνυμο/5k ή 13.7ΧΛΜ

Το ανωτέρω αντίτιμο καλύπτει:

– Αριθμό συμμετοχής

– Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

– Συλλεκτικό Αναμνηστικό μετάλλιο για τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν

– Ενυδάτωση

Θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής στον αγώνα και αναμνηστικό μετάλλιο μετά την αποστολή των αποτελεσμάτων στον σύνδεσμο για τον οποίο θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση μας.

Κατεβάστε το αρχείο ομαδικών εγγραφών εδώ

michel breal


 
 

Οριο ηλικίας

– Οι συμμετέχοντες για τους αγώνες των 5 και 13,7 χλμ. θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

– Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 1000 μέτρων έχουν όλα τα παιδιά ηλικίας μέχρι και 16 ετών, τα οποία θα τρέξουν με την ευθύνη των κηδεμόνων τους και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, διαφορετικά (σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής) θα πρέπει να παρευρεθεί ο κηδεμόνας κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής.

Σε όσα παιδιά τερματίσουν θα τους δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

 

Οριο συμμετοχών

Το όριο για τους αγώνες των 13,7 χιλιομέτρων και των 5 χιλιομέτρων, θα είναι 300 συμμετοχές ανά αγώνα.

Για την πλήρωση των ανωτέρω ορίων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας και επομένως οι συμμετοχές θα κλείσουν όταν συμπληρωθεί ο ανωτέρω αριθμός.

 

Οργανωτική επιτροπή

Σας ενημερώνουμε ότι ο κάθε αθλητής/τρια τρέχει με δική του/της ευθύνη και ο διοργανωτής Σύλλογος δεν φέρει καμία ευθύνη για την ιατρική κατάσταση του κάθε αθλητή/τριας. Επίσης η οργανωτική επιτροπή έχει το δικαίωμα για αναβολή, ματαίωση ή αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα αν κρίνει ότι οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για την διεξαγωγής του.

Α) Νίκος Βεντούρας Πρόεδρος Μιλτιάδης και Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής 6976608716

Β) Δημήτρης Φουτράκης Α. Γ.Γ. Μιλτιάδης και Μέλος Οργανωτικής Επιτροπής: 6946901775

Γ) Πέτρος Αλεξανδρής Γ.Γ Μιλτιάδης και Μέλος Οργανωτικής επιτροπής 6974359608

Δ) Σπύρος Ζαγάρης Αντιπρόεδρος Μιλτιάδης και Μέλος Οργανωτικής επιτροπής 6974359608

Ε) Παναγιώτης Ερμήλιος, Ταμίας Μιλτιάδη και μέλος Οργανωτικής επιτροπής. Υπεύθυνος τμήματος εθελοντισμού.

Η περίοδος των εγγραφών θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023. Ο κάθε αγώνας έχει όριο τις 300 συμμετοχές και στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός νωρίτερα θα λήξει η περίοδος εγγραφών.

 

Πρόγραμμα

09:00: 5 χλμ.

09:15: 13,7 χλμ.

11:30: 1 χλμ.

 

Επαθλα

Επαθλα (μετάλλιο και δίπλωμα) απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών για κάθε αγώνισμα ενώ Κύπελλο απονέμεται μόνο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια κάθε διαδρομής.

 

Φωτογραφικές υπηρεσίες

Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης συνεργάζεται με επίσημο φωτογραφικό πρακτορείο, από όπου όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να προμηθευτούν φωτογραφικό υλικό.

 

 

Δημοφιλη Αρθρα